![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
arabın derdiyle uğraşan başbakan müsveddesi tayip
Erdoğan'dan İsrail'e tepki
13 Şubat 2007 Salı 12:27 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs'te bulunan Haremi Şerif'teki tarihi köprünün ''kullanılamaz'' hale geldiği gerekçesiyle kazı çalışması başlatan İsrail'den, Kudüs'te Müslümanlara ait dini mekanların korunmasına ilişkin anlaşmalara uymasını istedi. Erdoğan, ''(Ben yaptım oldu) şeklinde bir politika izlemeye hiç kimsenin hakkı yoktur, olamaz'' dedi. Başbakan Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'in Haremi Şerif'teki tarihi köprünün kullanılamaz hale geldiği gerekçesiyle başlattığı kazı çalışmasına da değindi. İsrail'in geçmişte de bu tür girişimleri olduğunu, 1996'da Haremi Şerif'in yakınında tünel inşasına başladığını ve sonrasında çıkan olaylarda çok sayıda Filistinlinin hayatını kaybettiğini anımsatan Erdoğan, 2000'de de Ariel Şaron'un Mescid-i Aksa'ya girmek istemesiyle 2. intifadanın başladığını hatırlattı. Kerkük'teki duruma üzülmeyip pis arabın derdine üzülen arap aşığı senin haremi şerifi ne de mescidi aksana da başlarım. Nefret ettiğim yahudileri sırf senin gibi arapçıları üzmesinden ötürü destekler oldum.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bizi İngiliz'lerle bir olup arkamızdan hançerleyen Filistinlilere İsraillilerin yaptıkları azdır bile.Filistinlilerin canlarının güvenliği Türk milletine kalmamıştır.Bunu kendine dert eden, Türkiye Başbakanının ilk planda çözmesi gereken sorunlar, kendi insanının huzuru ve refahıdır.Irak'taki Türkmenlere yapılan baskı ve zülmü görmezlikten gelecek kadar sığ beyinli bir Başbakana bunları anlatmak zor olsa gerek. Acaba Iraktaki Türkmenler için aynı hassasiyeti gösterebilecekmi başbakan?Yoksa, her defasında Türklüğü aşağılamaktan geri kalıcak mı? |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu arapçı soysuzların üzüldükleri konularda ben seviniyorum. Yerle bir olsun mescidi aksanız arap develeri!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arabın , baŞbakan , derdiyle , müsveddesi , tayip , uğraşan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|