![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Arap Basket Takımı Türbanla Maça Çıktı
Alıntı:
![]() ![]() Aşağılık araplar! Şunların haline bakın! Zaman makinesiyle Ortaçağ'dan günümüze gelmiş çöl bedevilerine benziyorlar! |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Başlığı yanlış yazmışsın heralde onlara göre bu da büyük bir başarı bayan basket takımı bile kurabilmişler !!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Tunç Topuz Kopyala yapıştır haberlerden ve arabın dinine sövmekten başka anladığın birşey yokmudur senin.
İki kelime yazamazmısın diğer konular hakkında. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Yuh ya bu kadar da olmaz. Salak bunlar ya. Rezilliğe bak bizimkilerde böyle mi olmak istiyor acabâ?
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Maçta bile olsak imanımızdan vazgeçmeyelim" demişler ancak iman gücü yetersiz kalmış galiba, 129-43 lük skordan da anlaşılıyor bu durum
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu,araplar her yaptığıyla olay :D maçta saç teli gözüküyor diye yenilmişlerdir :D
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Türkiye 2. Ligi'nin yeni ekibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesporun arap karılarıyla oynadığı hazırlık maçını 129-43 gibi açık farkla hazanması önemli.
Birisi 3.ligden 2.lige yeni çıkmış bir basketbol takımı. Diğeri milli takım. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kocaeli ( Çağdaş Türkiyenin sanayi kentlerinden )
Nüfus; 1.437.000 Katar ( Çöl bedevisi, emir denen zibidinin devlet denen şehirciği ) Nüfus; 863.000 Adı milli ! takım da olsa bizim kızların bu zibidi emirin takımına fark atması doğal bence
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Asıl ilginç olanı bizim kızların 43 sayı yemesi. Bu bedeviler atamayınca bizimkiler atmıştır heyecan olsun diye.
Fotoğraflarda bile bizim kızlarımızla onlarınkiler arasındaki gelişmişlik farkı o kadar belli ki insan bir Türk kadının nasıl bu araplara özenipte onlar gibi yaşamak istediğini anlayamıyor. En azından ben hala anlamadım.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Aşağılık araplar sonunda bunu da yapmış demek, bizdeki ümmetçiler de kesin özenir. Şu hale bak, sıcak havada o kalın kumaşlarla basket oynamaya çalışıyor. Sadece komik duruyor, her alanda olduğu gibi aşağılık ve çağdışı oluşlarını basit bir spor maçında bile belli ediyorlar.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Bunlar o örtünün altında nasıl koşuyorlar insan sıcaktan geberir be geçen televizyonda rastladım iranın kadın polislerini gösteriyordu tam bir komedi kadınlar koşan siyah poşete benziyorlardı
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Bu benzetme tam yerine olmuş kandaşım ,tuttum bunu
Zaten bu milli (!) takımada bakacak olursak yarısından çoğu kapkara ,bir çuval kömür gibiler...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Keşke bilseydim maça giderdim arapların nasıl rezil olduklarını ve üzerindeki çaput kıyafetlere bakım gülerdim.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
129-43 Kapak olmuş bedevilere siz kimsinizde bizim soylu katunumuzla boy ölçüşmeye çalışıyorsunuz işte böyle ezerler aşşağılık araplar. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Asagilik pis araplar!
|