Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.01.2008, 19:13   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Kağan_Tarkan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 29
Kağan_Tarkan Rss Beslemesi
arap bezi (türban) sorunu ?

IRK'taşlar size bir sorum olucak..Benim yaşım daha küçük olduğu için bu konuyu tam olarak bilmiyorum. Sorum şu : Üniversitelere arap bezi (türban) girerse ne gibi sorunlar yaşanıcak ? ben ümmetçi çapulcularla tartışıyorumda , onlarda türban üniversiteye girse sana ne zararı var diyorlar bende bütün sorunları söylemek istiyorum onlara. Beni aydınlatırsanız bu konuda çok iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Kağan_Tarkan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2008, 21:20   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

KOCATÜRK - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 965
KOCATÜRK Rss Beslemesi
Alıntı:
Kağan_Tarkan´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Üniversitelere arap bezi (türban) girerse ne gibi sorunlar yaşanıcak ? ben ümmetçi çapulcularla tartışıyorumda , onlarda türban üniversiteye girse sana ne zararı var diyorlar
ümmetçi ile neyi tartışacaksın ?

türbanı mı?

beyinleri yıkanmış , TÜRKLÜK bilinç ve şuuru tamamen kaybolmuş , ATATÜRKÇÜLÜK ilke ve inkilapları nedir bilmeyen , arap sevdalısı ve özentisi olan cahil , bilgisiz ve şuursuz vatan hainleriyle tartışsan ne olur ? tartışmasan ne olur ?

bunlar için memleketin esas tek bir sorunu vardır ..

türban...

onlara göre türban serbest bırakılırsa , memleketin bütün sorunları hal olur ve TÜRKİYE ; dünyanın süper gücü olur..

tıpkı şeriatın hüküm sürdüğü arap ülkeleri , bazı afrika ülkeleri , iran ve diğer islam ülkelerinin dünyanın süper güçleri olduğu gibi...

oysa , bu zeka özürlüleri Tanrı'nın yaratmış olduğu kadınların saçı ile ilgilenmediğini , yarattığı insanların kalp ve ruh temizliğine önem verdiğini bilmez ve bir türlü idrakte edemez..

bunlar türbanı kafasına takar ama Tanrı tarafından yasaklanan her türlü haltı yer.
zinada yapar, hırsızlıkta yapar , sahtekarlık ve dolandırıcılıkta yapar , adamda öldürür..

bunlara göre her şey serbesttir.. yeterki türban kafada olsun...
türbanı kafaya geçirdi mi , cennetin kapısı ardına kadar kendilerine açılır.

esasen bunlar ; kadının saç telini görmekle bile cinsel haz duyan sapık kişilerdir.

ümmetçilere cevap vermek yerine , sorusuna soru ile karşlılık verilmelidir.

" madem bu kadar türban istiyorsun , türban serbest olunca memleketin bütün sorunları hal edilecek mi ? yoksa ülke şeriatın kucak açtığı çağ dışı gerici arap ülkelerinin seviyesine mi gidecek ?
yoksa kadınların saçına bakmakla tahrik mi oluyorsun ? "

bence ümmetçilerle muhatap olmak bile gereksiz..
tartışsan ne olur ? tartışmasan ne olur ?
asla yıkanmış beyinleri ve sabit görüşleri değişmez..

olan sana olur...
kendi kendine sinirlenirsin , kalp atışların hızlanır , tansiyonun çıkar , ilerde kalp hastası olursun..
KOCATÜRK adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 00:50   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gök Kurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 77
Gök Kurt Rss Beslemesi
Esenlikler ırkdaşlar..
Forumda Türkçü kandaşlarımla ilk kez yazmanın gururunu taşıyorum...

Türban konusuna gelince;
Türban ne Türk örfünde ne de İslam kültüründe olan bir şeydir. Tamamen Hristiyan kültürüne ait olan bu imge vatan haini fetocuların "Dinlerin diyaloğu" başlığı altındaki misyonerlik, din istismarı ve bölücülükten başka bir şey de değildir. Bu söylemi anlatmak istediğimiz anti laikler hemen karşımıza " Atatürk'ün annesi de türbanlıydı" gibi saçma bir savunma ile geliyorlar. Halbuki Zübeyde hanım gayet modern bir eşarp takmaktaydı. Bu gerçeği görmezden gelen fetocu çapulcu bu konuyu devlet sorunu yaparak da siyaseti oyalamakta ve populist politikalarla kamuoyunun beynini bulandırmaktadır.
Gök Kurt adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler