![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arap emperyalizmin Ulaştığı Son Nokta : Mustafa Sabri
PROPOGANDA YAPILDIĞI İZLENİMİ VERDİĞİ İÇİN SİLDİM
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben ve benim gibi milyonlarca TÜRK evladı din olarak kendisine İSLAMİYETİ seçmiştir.
Ben kendi mensubu bulunduğum dinim ile de iftihar edip gurur duyarım. Dinimimin peygamberine,kutsal kitabına, ve değerlerine bu zamana kadar sahip çıktım, çıkmayı da kendime onur sayarım. Burada uzun ,uzun İslam dinini anlatacak değilim.Zaten meselede bu değil. Defalarca değişik başlıklar altında, bahsi geçen Mustafa Sabri kişiye değindik. Hepsinin ortak paydası Müslüman TÜRK insanını milli benliğinden uzaklaştırarak, araplaştırmaya çalışıp,netice de müslümanlık kisvesi altında arap milliyetçiliği yapmalarıdır. Bir bakıma bunda başarılı da olmadılar değil.Zaman ,zaman çarşıda , pazarda gördüğümüz ; başında takke , ayagında nalin ,elinde tesbih bir çok insanımızı görüyoruz ki işte bu insanlar TÜRK IRKINA mensup olmalarına rağmen tıpkı bir arap gibi davranıp, Devletimize, ŞANLI ORDUMUZA sövmeyi marifet beller hale getirilmişler. Bu duruma sebep olan işte biraz önce yukarda ismi geçen Mustafa Sabri gibilerdir. Onlara göre eğer Müslümansan arap gibi giyinecek,arap gibi konuşacak, arap gibi düşüneceksin. Lakin bunlar bunu sadece biz TÜRK MİLLETİNE empoze etmek için uğraşıp duruyorlar. Kendi etraflarında olan (Hırıstiyan,Musevi,... din ve inançlarına sahip ırktaşlarımı tenzih ederim) Hrıstiyan arapları, Musevi arapları,Şeytana tapan arapları, Mecusi arapları, Ateist arapları ise ne hikmettir bu durumun dışında tutup onlara eğer sen arapsan Müslüman olmak zorundasın diye bir tutum içerisine de girmiyorlar. Bütün amaçları Irken mükemmel yaratılmış YÜCE TÜRK MİLLETİNİ din kılıfı altında eritip Milli duygularını yok edip kendi şahsiyetsiz ve onursuz biçimlerine yani kısaca kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Dünya üzerine daha TÜRK MİLLETİ gibi onurlu,gururlu ve şerefli bir başka millet gelmediği gibi , bizim değerlerimizi yok edebilmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Konunun Yüce İslam diniyle, yahut diğer Din ve İnançlarla yakından uzaktan bir alakası yoktur.Mustafa Sabri gibilerin bütün amacı TÜRK IRKINA saldırmak ve asimile edip tarih sahnesinden silinmesini temine yönelik çalışmalardır. Unutulmamalıdır ki asla ve asla bu YÜCE IRK hiç bir zaman Mustafa Sabri gibiler tarafından ne kadar saldırıya uğrarsa uğrasın sindirilemez , yok edilemez. TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Olması gereken olmuş, eline sağlık kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Defalarca söyledik.Bu otağda din konusuna girilmesin,yoksa fitne alır başını gider diye.
İletinin sahibi kişiyi tanımıyoruz ama kendisine uyarı verilmesine rağmen yaptığı işe devam etmesi kanaatimce art niyetli olduğu izlenimi verdi. Netice itibariyle Yönetici kandaşlarım gereğini yapmaktan geri de durmadılar. Zannederim bundan sonra iletilerde din hususu işlenmez. Saygılarımla |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|