![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
(Arap) Ögretmenim bana puan kirdi [Fransa'dan]
Merhaba,
Öncelikle yeni üyeyim ve otagin bir süreden beri takipçisiyim ( kisisel olarak olaylara gerçek bir yüzle bakmami sagladi, tesekkürler). Simdi gelelim konuya. Geçen yil okulun son dönem sinavinda, sinav ortasinda Arap asilli SAKALLI ögretmenim geldi bana ve sordu "Sen ne asillisin ?". Ben de dedim "Türk asilliyim". Soru beni biraz rahatsiz etmisti ama düsündüm, nasil olsa Arap ve Müslüman'dir yani bisey olmaz, ama keske Türk'lügümü SAKLASAYDIM !! ![]() Sonrasinda sonuçlar geldi ve hiç beklemedigim bir puanla karsilastim : matematiksel ve diger arkadaslarimin sonuçlarini istatiksel olarak bakildiginda ögretmenin puan kirdigini anlasilmisti. Ama buna anlam veremedim ve Kahretsin dedim. ![]() Ve aklimdan geçti : nerde o "Müslüman kardesler" falan diye aniranlar ??? ![]() Basimdan baska bir olay da geçti : geçen yaz, Fas (arap) asilli arkadasima (!) evimi 2 ay için birakmistim, yazik bosuna disarda kira ödemesin diye. Evimi de pisletmisti PIS arap, herneyse göz yumdum. Onu bir arkadas olarak görüyordum ama geçen sinav döneminde benden bazi sinav sorunlarini GIZLEMIS OLDUGUNU ögrendigimde çilgina döndüm. Ama tabii ki kendisi gidip sorulari arap kardesleriyle çalismisti !!! =========================== Iste Fransa'dan bu yasadigim seyleri paylasmak istedim. Düsündükten sonra ben arap "arkadasima" kizmiyorum, çocuk kendi irkini tercih ediyor iste ama "Müslüman kardesler" diye aniran o Türklere SINIR OLUYORUM ![]() Not : bu arada Fransa'daki Türk'lerin çogu dindar ve entegre degiller. Benim zaten buralarda pek Türk arkadasim yok (Hatta samimi arkadasim Yahudi !! sag olsun hep ondan ögrendim degerleri, asilligi, ticareti, çaliskan ve hirsli olmayi ; ne de olsa Dünya'yi onlar yönetiyor). |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
arapların Türk düşmanı olduğunu böyle mi anladınız, din kardeşiliği falan yok din araba hastır bize düşmandır. En samimi arkadaşınız yahudi ama onada dikkat etmelisiniz çünkü dünyanın en aşağlık varlığıdır ve araplarla aynı ırktan gelmektedirler.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin Orkun_fr bende sizin gibi fransa'da yasayan biriyim, eger yarin aksam sesli sohbet odamiza girebilirseniz sevinirim, paris bölgesinde yasanan son olaylari konusmak isterim sizinle.
Nasil girilecegini bilmiyorsaniz ben size yardimci olurum. GÖK TANRI TÜRK'Ü KORUYACAKTIR Esen kalin
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yahudi'den arkadaşı olan biri Türk de olsa bizim düşmanımızdır. Yahudi den kazık yiyip uyandığında seni yeniden bekleriz. Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ha arap , ha yahudi...
her ikiside semavi ırkına mensup olan bu milletler TÜRK'ün dostu değil , DÜŞMANIDIR.. hepsinin canı cehenneme... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Herkes Yahudileri yaktı diye Hitler'e kızar da kimse araştırmaz bu adam niye yahudileri yakmış diye...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ha arap ha yahudi ikiside Türk düşmanı, ikiside semitik ırk yesinler birbirlerini. Topu kızıl tamuya!
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
kürtler,ermeniler, araplar, yahudiler,çerkezler, ,gürcüler,abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, çeçenler hepside Türke ve Türklüğe düşman aşağı ırklar.Hepsi Kinimizin şiddetiyle kızıl tamuya.
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu tipleri sevsinde isterse kürt sevsin hiç fark etmez onuda severler
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır."
Sen bu kadar kazık yemene rağmen hala akıllanamışsın.Unutma Türk'ün Türkten başka dostu yoktur...
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Şu an yorgunluktan bitecek hâldeyim. Bir yatak bulsam yastıkla yorganı aramadan düşüp uyuyabilirim. Bu hâldeyken bile beni güldürmeyi başardığı için ama şu "Orkun_FR" ye teşekkürlerimi bir borç bilirim.
Yahu adamın överken göbeğinin çatladığı adam aşağılık bir yahudi. Yani yıllardır kendi soyunu mahveden kimse. Araplar, aşırı cinsel meraka sahip olduklarından üreyip gidiyorlar ama yahudilerin toplam nüfusu (üstelik yarısı İsrail dışında olmak üzere) 14 milyon. Sayıları bir avuç denebilecek kadar az olan bu yahudiler, kendi soyunu (arapları) dağıttı perişan etti. Beş arap devleti birleşti ama yahudiler bu arapları dünyaya rezil etti, bu soysuz arap hâlâ yahudiyi kardeşi gibi gördüğünü söylüyor. Zayıfa acımak doğaya ihanettir! Araplar da böyle düşündüğü için gördüğün yerde ezeceksin. Bu kafayla gittikleri sürece de zaten belleri kolay beri doğrulmaz... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Türklüğümü saklasaydım keşke demişsin!. Sen Türk'ün kesip attığı tırnak olamayacak kadar aşşağılık bir varlıksın. Zaten bu zamana kadar seçtiğin arkadaşlarında bunu gösteriyor!.
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
SEN NE BEYİNSİZ BİR MAHLUKSUN BÖYLE.YAZININ BAŞINDA 'Öncelikle yeni üyeyim ve otagin bir süreden beri takipçisiyim ( kisisel olarak olaylara gerçek bir yüzle bakmami sagladi, tesekkürler)' DİYORSUN AMA YAZININ SONU 'Benim zaten buralarda pek Türk arkadasim yok (Hatta samimi arkadasim Yahudi !! sag olsun hep ondan ögrendim degerleri, asilligi, ticareti, çaliskan ve hirsli olmayi ; ne de olsa Dünya'yi onlar yönetiyor).DİYE BİTİYOR.NE HAKLA BİZE KATILMAYA CALISIYORSUN.SEN GİT YAHUDİ ARKADAŞINLA YAŞA.SENİ SEFİL.OTAĞIMIZI TAKİP EDİYORSAN BUNLARI DUYMAYI DA HAK ETTİĞİNİ DE BİLİRSİN O ZAMAN.
TANRI BİZ TÜRKLERİ SİZİN GİBİ TÜRK GÖRÜNEN yahudilerden UZAK TUTSUN. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
|
|