Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 29.05.2007, 19:11   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 157
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Arap Şeyhi Maktum İETT arazisini ihale ile aldı. Ödeme günü gelince yan çizdi.

Şeyh Maktum'un, bugün gazetelere verdiği ilanla duyurduğu yeni vakfın kuruluşu için verdiği bağış tutarı dikkat çekti.

İETT arazisi için düzenlenen ihaleye en yüksek teklifi veren Maktum, Mimarlar Odası'nın açtığı davalar nedeniyle ödemesi gereken parayı İstanbul Belediye'sine yatırmadı.

Şu insan müsveddesi ilkel yaratık petrolle hasbelkader zengin olmuş. Bu rezillerede bizdeki başbakan olacak adam ülkemin topraklarını ve değerlerini peşkeş çekmektedir. Ülkeyi satan bu Türk kanı taşımayan hainlere derslerinin verileceği günü iple çekiyorum.
Mengü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 29.05.2007, 19:23   #2 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Irkdaşım, turbanı(arap bezi) satin alan bu karanlik zihniyet bizi bu cigeri bespara etmeyen insan azmanlarina dunden satarlar..Hatırlıyor olmalısınız ikiz kule yapıcalak alanın ihalesi 100 milyon dolardan peşkeş cekilmeye calisildi bu pis araplara..Bunu el tayyibov ve suç çetesi yapmaya calissada kamuoyunun buyuk tepkisi karisinda geri adim adarak 7 kat daha artırarak kamuoyunu susturmaya calistilar..Milli benligimiz teker tker satiliyor..Türk Telekom 2 yılda kazandıgı paraya satıldı..Hemde kime biliyormusunuz.. lubnan lideri pis Arap ermeni yardakcisi refik hariri denen aşağılık lubnanlı mahlukata satildi..
Menderes gibi geldi menderes gibi gidecek..
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.05.2007, 03:13   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 544
Alıntı:
KurtcebeNoyan adlı üyeden Alıntı
Menderes gibi geldi menderes gibi gidecek..
Bu zihniyet var oldukça ırkdaşım, bu itlere satıcak birşeyimiz kalmıyacak. Anketlerde hala arap kürt partisi birinci sırada. Eğer tek başına iktidar olursa akp vay bizim halimize ve akp'ye oy veren kim olursa namusunu satmış olacak.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.05.2007, 12:45   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
Ulu Göktanrım bu maktumu senin yarattığına inanmıyorum adamın tipe bak.
intikamcı dadas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 30.05.2007, 21:01   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 55
Satışın yapıldığı dönemdeki gazetelerin ilk sayfalarından bir kaç başlık:

"Burma bilezik."

"Arap şövalyesi."

"5 milyar dolarlık teravih."

"Yabancının alması sevindirici. "

İşte böyle diyerek boy boy resim ve yazılarla yalakalık yaptıkları arap bedevisi parayı ödemedi.

Kısacası şeyh yan çizdi.
ASLAN BASAT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 31.05.2007, 12:53   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
KILLI SURATLI SÜMÜKLÜ VE İNSAN DIŞKISI KOKULU MAKTUMU BAŞIMIZA ÇIKARAN ADİ ŞEREFSİZLER GÖRSÜNLER. İÇİMİZDE BUNCA HAİN OLDUKÇA KİNİMİZ DE TARAFTARLARIMIZDA ARTMAYA DEVAM EDECEK BİR GÜN GELECEK BU FOSEPTİK ÇUKURU KOKULU ADİ ŞEREFSİZLERE GÜNLERİNİ GÖSTERECEĞİZ GÖKTANRI ULU TÜRK IRKINI KORUSUN.
intikamcı dadas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
aldı. , arap , arazisini , çizdi. , gelince , Günü , ihale , ile , maktum , yan , İett , Ödeme , Şeyhi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler