![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arap Şeyhi Maktum İETT arazisini ihale ile aldı. Ödeme günü gelince yan çizdi.
Şeyh Maktum'un, bugün gazetelere verdiği ilanla duyurduğu yeni vakfın kuruluşu için verdiği bağış tutarı dikkat çekti.
İETT arazisi için düzenlenen ihaleye en yüksek teklifi veren Maktum, Mimarlar Odası'nın açtığı davalar nedeniyle ödemesi gereken parayı İstanbul Belediye'sine yatırmadı. ![]() Şu insan müsveddesi ilkel yaratık petrolle hasbelkader zengin olmuş. Bu rezillerede bizdeki başbakan olacak adam ülkemin topraklarını ve değerlerini peşkeş çekmektedir. Ülkeyi satan bu Türk kanı taşımayan hainlere derslerinin verileceği günü iple çekiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Irkdaşım, turbanı(arap bezi) satin alan bu karanlik zihniyet bizi bu cigeri bespara etmeyen insan azmanlarina dunden satarlar..Hatırlıyor olmalısınız ikiz kule yapıcalak alanın ihalesi 100 milyon dolardan peşkeş cekilmeye calisildi bu pis araplara..Bunu el tayyibov ve suç çetesi yapmaya calissada kamuoyunun buyuk tepkisi karisinda geri adim adarak 7 kat daha artırarak kamuoyunu susturmaya calistilar..Milli benligimiz teker tker satiliyor..Türk Telekom 2 yılda kazandıgı paraya satıldı..Hemde kime biliyormusunuz.. lubnan lideri pis Arap ermeni yardakcisi refik hariri denen aşağılık lubnanlı mahlukata satildi..
Menderes gibi geldi menderes gibi gidecek.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu Göktanrım bu maktumu senin yarattığına inanmıyorum adamın tipe bak.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Satışın yapıldığı dönemdeki gazetelerin ilk sayfalarından bir kaç başlık:
"Burma bilezik." "Arap şövalyesi." "5 milyar dolarlık teravih." "Yabancının alması sevindirici. " İşte böyle diyerek boy boy resim ve yazılarla yalakalık yaptıkları arap bedevisi parayı ödemedi. Kısacası şeyh yan çizdi. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
KILLI SURATLI SÜMÜKLÜ VE İNSAN DIŞKISI KOKULU MAKTUMU BAŞIMIZA ÇIKARAN ADİ ŞEREFSİZLER GÖRSÜNLER. İÇİMİZDE BUNCA HAİN OLDUKÇA KİNİMİZ DE TARAFTARLARIMIZDA ARTMAYA DEVAM EDECEK BİR GÜN GELECEK BU FOSEPTİK ÇUKURU KOKULU ADİ ŞEREFSİZLERE GÜNLERİNİ GÖSTERECEĞİZ GÖKTANRI ULU TÜRK IRKINI KORUSUN.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| aldı. , arap , arazisini , çizdi. , gelince , Günü , ihale , ile , maktum , yan , İett , Ödeme , Şeyhi |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|