![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Araplar ve Kürtler Türk Devletinin Başkanını Seçecek!
Arap Kürt Partisi AKP'nin 340 milletvekili ile Kürt Irkçılarının Partisi DTP'nin 26 milletvekili toplam 366 yapıyor. Buna bir de Fettoşçu Muhsin'i eklersek 367'yi buluyorlar. AB'ci Mesut'u da eklersek 368 oluyorlar.
Yani cumhurbaşkanını seçmek için gerekli olan 367 sayısını yakalıyorlar... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Irkdaşım sinirden gözlerim doldu.Özellikle Araplar ve Kürtler Türk Devletinin Başkanını Seçecek!
başlığını görünce.Bütün bunların elbet hesabı sorulacak.Ve biliyorum ki Tanrı Türk'ünü koruyacak. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
dua mı edeceğiz ?
Bir mucize mi bekleyeceğiz ? Ordunun Tavrı ne olacak ? çaresiz bekleyişteyiz ... ülkenin %19 u oy kullanmamış bu kritik dönemde gp ve dpye atılan toplam oy 4 milyon bu kadar duyarsızlık olur mu kafam allak bullak ... Tanrı Türkü Korusun ... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Islam birligi altinda toplanan araplar,,kirmalar vede kurtler ortaligi dagittilar .
Umarim kalkipta Turkiye islam Cumhuriyeti diye isim degistirmesinler.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
GP Ve DP'nin anketlerde sürekli baraj altı görünmelerine rağmen inatla seçime girip AKP2nin ekmeğine yağ sürdüler..İkisinin aldığı toplam oy yaklaşık %9 bu oy CHP'ye gitseydi AKP'nin beli bükülebilirdi.
Düz ovada siyaset teranelerini sayıklayan Mehmet Ağar'ın ve Ürdün pasaportlu hortumcu Cem Uzan'ın vermiş olduğu tahripat DTP denen Demoratik terörist partisinden daha vahim.Çünkü en azından DTP'nin ne olduğunu biliyoruz. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ya bana da dün geceden beri karabasanlar çöküyor. Bi Türk'ün Türklerin yaptığı bi hainlik şerefsizlik için başı eğik gezdiği tek gün bu gündür. Bakalım Cumhurbaşkanımız kim olacak? Dün bu millet bize büyük bi kazık attı; onun acısı dinmeden bi de yönetime gelen puştlar atacak. Kimbilir bunların atacağı kazık nelere mal olacak?
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
vatanın kaderinin bu kadar hazin ellerde olduğunu şimdiye kadar ne gördüm,ne okudum.
çok büyük oyunların pençesinde cahilleştirilen Türk milleti,milli reflekslerinden yoksunlaştırıldı. nasıl üzülüyorum bilseniz,ayakta duramıyorum iki gündür sinirden. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| araplar , başkanını , devletinin , kürtler , seçecek! , türk , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|