![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arınç ( ! )
Akp'li Meclis Başkanı ve Milli Eğitim Bakanının ucuz ve kurnaz taktikleriyle 23 Nisan günü Atatürk'ün meclisi, gösteri alanına çevirilerek, İmam Hatipli şovu serglenmiştir..Biz zaten İmamm- Hatip mezunları tarafından kurulan bu hükümetin neler yaptığını biliyoruz..
Benim dikkat çekmek istediğim nokta bu okullara yoksul Türk ailelerinin ilgi gösteriyor olmasıdır..Yazık..Gerçekten bu çocuklara yazık oluyor..Türk çocukları, Türklüklerinin farkına varma fırsatı dahi yakalayamadan dinci guruplardan kapanın elinde kalıyor.. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
"Allah aşkına siz İmam hatiplerden ben Türk'üm diyen bir öğrencinin çıktığını gördünüz mü?" Vural Savaş
Anlaşılmıştır ki; bu şer okullarından mezun olan kim varsa, Türklüğün ve Türk'ün ülkesinin aleyhine çalışmıştır/çalışmaktadır.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arınç aynen şunları da söylemiştir. " Meclisimiz 84 yıl önce Saltanat Kurumunu kaldırmıştır. Ancak bugün ülkede bu kez 'Kurumların saltanatı' hüküm sürmektedir."
Burada örtülü olarak Türk Silahlı Kuvvetlerini eleştirmeye çalışmıştır. Bunu hepimiz iyi biliyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu Arap sevdasi olan it-oglu-it gitsin Arabistanda bol bol 2-kilo mok sicmis salvarlariyla, kara carsafli 4 kusur kargalariyla geze dursun.
Burasi TURKIYEDIR. Yeter artik bu hayvan oglu hayvanin yaptigi seriatcilik. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk milletinin değerleriyle alay edercesine hareket eden tâkiyeci din simsarlarının, diz çöküp boyun büküp bütün bu yapılanların hesabını vereceği günü düşünmelerini tavsiye ediyor, kendilerini esefle kınıyorum.
Onursuz siyasetin, teslimci puskunluğu, Kıyamet alameti halkın bu suskunluğu! Uyuz olmuş eşeğin, kolanı, kuskunluğu, Bineriz sanmayın ki, kıçınız yırtılacak!...
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Vural Savaş, madem bu soruyu sormuş, o halde ben cevap vereyim:
Evet, hem de yüzlerce, binlerce ve eminim ki her biri en azından ve çoğu çok daha iyi bir Türklük bilinci ile bu okullarda okumuş veya çıkmıştır. Ben beşinci sınıfından ayrıldım İmam hatibin. Çünkü, kişisel mizacıma uygun bir meslek değildi, İmamlık, vaizlik. Ancak, yine sözümdeyim, ve eminim ki, yüzlerce Türk Milliyetçisi okumuştur bu okullarda. Sonradan belli bir kesimin sebepsiz karşı çıkmasından yararlanıp, oraları sahiplenmiş kimi siyasi partilerin tesiri ile şimdi değişti ise bilemem. Ben kendi zamanımı biliyor, tanıyorum. O okullara, tarikat medreseleri "Gavur okulları"derlerdi bizim zamanımızda. Zira, bildiğimiz Liselerden tek farkı, dini, mesleki derslerin de okutulmasıydı. Kuran, Siyeri-ahlak, Akaid-Kelam-Fıkıh ve Arapça. Bunlar ise, en azından ve şimdiden insanların daha şumullü düşenme, farklı bakış tarzları ile tanışma imkanı veriyor ve yanlış şeyler değillerdi. İşin en ilginç tarafı, bence, bu AKPnin kurulup ve hatta iktidarı tek başına almasına bizzat Vural Savaş'ın inanılmaz tesirleri olmuştur. Böyle adamların Türklük anlayışları ile işte böyle, Mersine değil, tersine gedilir, vesselam... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tayyip'in bu gün bu duruma gelmesinde Vural Savaş'ın da parmağı var.Komple bir organizasyon gibi.
Sen tayyipi önce belediye başakanı yap sonra bu adamı hiç bir yükümlülüğü yok iken sağa sola götür mitinglerde konuşma yaptır, olmadı "minareler süngü .... diye devam eden şiirler okut ve bunların hepsini bu adam İSTANBUL belediye başkanı iken yaptır, sonra tut meclisteki bir partiyi böl bu herifi onun başına geçir, ve en önemlisi Milletin gözünde popüler yap, sonra tut hapse at. Yemezler kardeşim.Kesinlikle bu işin içinde başka işler vardı. Bence bu herif bu koltuğa uzun zaman önce hazırlandı ve nihayetinde istedikleri amaca ulaştılar. Burada Vural Savaş'ta bilerek veya bilmeyerek bu oyuna alet oldu. Hatta kendisi bir gazeteye verdiği mülakatta "Ben başbakan olacağını bilsem bunun hapsedilmemesi için elimden geleni yapardım".demişti. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arınç,Türkiye'nin ahmedinecad adayıdır.Ondan daha yobazdır.Zamanla göreceksiniz.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ŞİMDİLERDE ARINÇ CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN ŞİŞİRİYORLAR;TEMPO DERGİSİ BU KONUDA ANKET DÜZENLEMİŞ.DÜŞÜNSENİZE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN CUHMURBAŞKANI'NIN EŞİNİN SIKMABAŞ OLDUĞUNU!
BU ADAM MECLİSİ TEMSİL EDİYOR,YARIN BİR DE ÜLKEYİ TEMSİL EDERSE..
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Nazım Hikmet’in şiirini okurken gözleri doldu
TBMM Başkanı Bülent Arınç, “Nazım Hikmet, eğer gerekiyorsa tekrar Türk vatandaşlığına alınmalıdır.” dedi. Resmi bir ziyaret için Rusya’da bulunan Arınç, Nazım Hikmet’in mezarını ziyaret etti. Meclis Başkanı, gençlik yıllarında Nazım Hikmet’in ideolojisiyle mücadele ettiğini belirtirken şunları vurguladı: “Nazım, ünlü bir Türk şairidir. Çok güzel şiirleri var. Kendi ideolojisi için ülkesinden ayrıldı, dönemedi. Ama vatan hasretiyle yandı. Onun vatan hasretini yansıtan şiirleri hepimizin hafızasındadır.” Nazım Hikmet’in ‘Vasiyet’ isimli şiirini hatırlatan Arınç, “O vasiyette bulunmuş. Bizim de yerine getirmemiz lazım. ‘Beni Anadolu’da bir köy mezarlığına, çınar ağacının altına gömün’ diye vasiyeti var. Bunun yerine getirilmesini gönülden istiyorum.” diye konuştu. Arınç, Nazım’ın şiirinde “Başımda bir çınar ağacı olması halinde taş falan da istemem” dediğini hatırlattı. “Şiirin tamamını okuyayım da vasiyeti yerine gelsin.” diyerek, Nazım’ın ‘Vasiyet’ isimli şiirini okuyan Arınç’ın, boğazının düğümlendiği ve gözlerinin dolduğu görüldü. Arınç, daha sonra Nazım Hikmet’in ‘Yaşamaya Dair’ isimli şiirini de okudu. Moskova, aa 13.07.2006 PERŞEMBE ----------------------------------------------------------------------------- Vay be memlekete bak! Laik TBMM başkanı , tescilli vatan hanini olan yahudi bir moskof şair için gözyaşı döküyor ve çeşitli atıflarda bulunuyor. Memleket böyle yönetiliyorsa gelecekte bu milleti nelerin beklediğini kestirebilmek zor değil. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() |
|
|