![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARJANTİN caddesi!!!
Allah kahretsin!
öncelikle bunu söylemek istiyorum. şimdik.. istanbul'un en piyasa caddesi neresi abi? hemen söyleyim : bağdat caddesi. bağdat neresi? bi bizim bi iran'ın bi bizim bi iran'ın.. tabi seneler evvel.. çok seneler evvel.. diyeceğim bağdat ile bi ilintimiz , bi bağımız var.. şimdiiii.. diyeceksiniz ne alaka? ankara'nın en piyasa caddesi neresi peki? arjantin caddesi değil mi? arjantin'in bizle herhangi bir gönül bağı var mı? arjantin Türkiye'ye 7347349034902 küsür kilometre uzaklıkta değil mi? arjantin sözde ermeni soykırımını kabul etmedi mi? Mehmetlerimizi , Mustafalarımızı Lübnan'a [ şu bizim ermeni soykırımı yalanını kabul etmiş lübnan] yollamak için birbirimizi kırmadık mı? sonra da kükreyip , gürlüyoruz.. yok abi.. diplomasiden anlamıyor bu devlet. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Arjantin ile de bağımız var: IMF'den kaynaklanan bir bağ ..!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben de ekleme yapacagım.
Ama ben Londra'ya gideceğim gidin bakalım kolay mı vize almak.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kesinlikle üzerinde durulması gereken bir konu gelde sinirlenme bunlar bile yüce BAŞBUĞ'DAN sonra ülkenin ne kadar duyarsızlaştırıldığının- mankurtlaştırıldığının ve kimler tarafından yönetildiğinin belgesidir. Lanet olsun...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
arjantin caddesi,snt josef sokağı...bu iğrenç isimler geçmişte bizi yönetenlerin nasıl bir zihniyette olduğunun göstergesidir
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arjantİn , caddesi!!! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|