![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar Ege üniversitesi öğrencisi kıza tecavüze yeltenen kürt maymunu suç üstü yakalandı
Ege Üniversitesi kampusunda öğrenci A.G.K'yi yere yatırıp tecavüz etmek istediği iddiasıyla gözaltına alınan garson Muhammed Ülker Doğan tutuklandı.
Türk Dili ve Edebiyatı öğrencisi K. (22), önceki gece arkadaşlarıyla birlikte 28. Kültür Sanat ve Spor Şenliği kapsamındaki Şebnem Ferah konserine gitti. Konser sonrası evine dönerken ağaçlık alandan geçen K'ya, arkasından yaklaşan Doğan (20) saldırdı. Genç kızı yere yatıran Doğan, tecavüz etmeye kalkıştı, ancak K.'nin bağırıp yardım istemesi üzerine üniversitenin güvenlik görevlileri kendisini yakaladı. Zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklandı. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
suratını şekini şemalini ettiğiminin köpeğine önce kazma sapıyla tecavüz edeceksin sonra satırla doğrayıp parça parça edip etini hayvanat bahşesindeki aslanlara yedireceksin.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
sekilsiz semalsiz amele, kansiz soysuz sopsuz hayvan diyecegim ama hayvanlara hakaret olur.
bunun gibi kansiz soysuz lari hemen asacaksin öbür pisliklere örnek olsun.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aşşşşagilik kürt buna denir
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir yaratık yaşasa ne olur yaşamasa ne? Böylelerini hemen imha ederek temiz Türk toplumu ülküsünü gerçekleştirmek için uğraşmalıyız. Devlet bu döngüde baş rolü oynayarak böyle maymunları anında idam etmelidir.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
aaaa bunda şaşılacak ne var arkadaşlar sürekli yaptıkları ve onlar için sıradan olan hayvansal bi olay bu. hiçte şaşırmadım.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|