![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arkadaslik
Degerli irkdaslarim bana gelen bir e postayi sizlerle paylasmak istedim..
Eski Turklerde Askerler savasirken arkadan gelecek > herhangi bir saldiriyi kontrol edebilmek icin > sirtlarini bir agaca, kaya veya tasa vererek ok > atarlarmis Atalarimiz genelde bozkir hayati > yasadiklari icin bu sirt dayanan nesne genelde bir tas > veya kaya olurmus yillar sonra bu sirt dayanan tasin > ismi ARKA-TAS dan ARKADAS seklinde dilimize yerlesmis > ve bugun bile guvenebilecegimiz bizi arkadan > vurmayacak olan samimiyetine guvendigimiz kisilere > verdigimiz isimdir. > Ask ve arkadaslik bir gun yolda karsilasirlar ask, > kendinden emin bir sekilde sorar; > -Ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye > varsin ki bu dunyada? Arkadaslik cevap verir: > -Sen gittikten sonra biraktigin gozyaslarini silmek > icin.... > Hic bir zaman arkadassiz kalmaman dilegiyle. > > > Bu hafta ulusal arkadaslik haftasi..Arkadaslarina > onlari ne kadar dusundugunu goster! Bunu tum ARKADAS > olarak dusunduklerine gonder, bu mesaji sana yollayana > geri gondermek demek olsa bile.. > Eger bu mesaj geri geliyorsa, arkadas cevrenizin > gercek arkadaslardan olustuguna inanabilirsin. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
çok anlamlı
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ama biz bu şekilde dava sürdüremeyiz! Bize anlamlı gelen şey savaşmak olmalıdır diye düşünüyorum!..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yapmayın Allah aşkına arkadaş birşey paylaşmak istemiş hemen savaşı neden karıştırıyorsunuz.Şavaşacağız diye güzel olan herşeyi elimizin tersi ile itelim mi yani. Ozaman savaşı kısa zamanda kaybederiz. Bence hayatta insan için var olan her şeyin iyi ve güzeline sahip olmak herkesin hakkıdır. Arkadaşın iyisinede. sevgilinin iyiysinede. Herşeyin yeri ve zamanı vardır savaş ortamında gidinde oyun oynayın diyen yok.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| arkadaslik |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|