Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Dili Ve Edebiyatı > Türk Şiiri

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 15.01.2006, 05:03   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 544
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Arkadaslik

Degerli irkdaslarim bana gelen bir e postayi sizlerle paylasmak istedim..

Eski Turklerde Askerler savasirken arkadan gelecek > herhangi bir saldiriyi kontrol edebilmek icin
> sirtlarini bir agaca, kaya veya tasa vererek ok > atarlarmis Atalarimiz genelde bozkir hayati > yasadiklari icin bu sirt dayanan nesne genelde bir tas > veya kaya olurmus yillar sonra bu sirt dayanan tasin > ismi ARKA-TAS dan ARKADAS seklinde dilimize yerlesmis > ve bugun bile guvenebilecegimiz bizi arkadan > vurmayacak olan samimiyetine guvendigimiz kisilere > verdigimiz isimdir.

> Ask ve arkadaslik bir gun yolda karsilasirlar ask, > kendinden emin bir sekilde sorar; > -Ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye > varsin ki bu dunyada? Arkadaslik cevap verir: > -Sen gittikten sonra biraktigin gozyaslarini silmek > icin.... > Hic bir zaman arkadassiz kalmaman dilegiyle. > > > Bu hafta ulusal arkadaslik haftasi..Arkadaslarina > onlari ne kadar dusundugunu goster! Bunu tum ARKADAS > olarak dusunduklerine gonder, bu mesaji sana yollayana > geri gondermek demek olsa bile.. > Eger bu mesaj geri geliyorsa, arkadas cevrenizin > gercek arkadaslardan olustuguna inanabilirsin.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.01.2006, 19:52   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Şafak Yıldızı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
çok anlamlı
Şafak Yıldızı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.01.2006, 11:51   #3 (İleti Bağlantısı)

Babakurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 246
Ama biz bu şekilde dava sürdüremeyiz! Bize anlamlı gelen şey savaşmak olmalıdır diye düşünüyorum!..
Babakurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.01.2006, 18:48   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Şafak Yıldızı adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
Yapmayın Allah aşkına arkadaş birşey paylaşmak istemiş hemen savaşı neden karıştırıyorsunuz.Şavaşacağız diye güzel olan herşeyi elimizin tersi ile itelim mi yani. Ozaman savaşı kısa zamanda kaybederiz. Bence hayatta insan için var olan her şeyin iyi ve güzeline sahip olmak herkesin hakkıdır. Arkadaşın iyisinede. sevgilinin iyiysinede. Herşeyin yeri ve zamanı vardır savaş ortamında gidinde oyun oynayın diyen yok.
Şafak Yıldızı Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
arkadaslik

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler