![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Arsız Yobaz
Çekmişsin yine huu huuu aklın harap
Belli gene yakmışsın arapa,krde yağ düşmüşsün bitap. Gene kaşınıyorsun belli , bu halinle bile uzatıyorsun Ata'ma dil Sen kimin *içisin ? Söyle bakalım be hey dingil . Kıt aklınca Atam'ı edersin ayyaş, Anlaşılan o ki ,iki kadeh rakısı batmış , Unutma ki ; kahramanın vahdettinin satarken ülkeyi , Gene, o ayyaş dediğin kişi , başlattı milli mücadeleyi . Gerekirse gene biz ölürüz,o'nun kurduğu bu vatan için , Sen ise damat feritin güncel versiyonu, yani bir piçsin Bizler vurusurken Türklük aşkı ile tıpkı Atatürk gibi , Sen ise edersin mandacılığı halka telkin tıpkı atan vahdettin gibi ... Sen bugün kılıyorsan namazını, tutuyorsan orucunu , Söyle bakalım bu kimin mücadelesinin sonucu , Şimdi o'nu hain ilan eden sen , kimsin söyle bakalım *iç , Ne hayrın dokunmus bu millete , ben söyleyim koca bir hiç ...! Sen anlayamazsın bunları dölletmişsin o ufak beynini , Satmışsındırda , üç kuruşa, o çürük bedenini ! Anlattım şimdi bunları sana kaç yazar Sende kalmamış ki ne yüz ne astar , Söyle şimdi tükürsem o pis suratına kaç yazar ... Kendi yazdığım bir şiir , pek istediğim gibi olmasada , paylaşmak istedim .... Esenlikler dilerim ...
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|