![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ARTIK ÖRGÜTLENME ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR
Artık öyle bir zamana geldik ki Türk dememnin nerdeyse suç sayılacağı bi döneme girdik. Bizler ne kadar buralarda ahkam kessekte düşmanlarımız vatanımızı bölme planları içine girdiler.Yıllardır içlerindeki Türk düşmanlığını bu iktidar sayesinde gün yüzüne çıkardılar.ÖRGÜTLENELİM örgütlenelim ki bu bu pçlere Trük ırkının nasıl bir ırk olduğunu gösterelim.Anadolun her yerinde örgütlenelim birlik içinde olursak bizi kimse yenemez gerekirse sokaklarda ufak çaplı çeteler kurup bu hainlerin teker teker biletlerini keselim.Hepimiz göreceğiz ki bizi gören ırkdaşlarımızda bizim yanımızda olacak.En ufağında ben izmirdeyim kordonda dolaşamıyoruz her yer kürt kaynıyo geçen 7 8 kişi dolaşmaya çıktık gece 11 12 arası amacımız bu ibnelere günlerini göstermekti arkadaşlardan biri tek başına banklara oturmaya gitti aradan 3 5 dakika geçti 3 4 tane kürt boyacı geldi boyayalım dediler arkadaş yok saol birader dedi. kürtler acayip kızdı uzatsana lan dediler. o anda hepimiz yanlarına gittik geldik boya sandıklarını denize atttık ağzı yüzünü dağıttık ayakkabılarımla dişlerine dişlerine vurdum acayip zevkliydi :D sonra arabaya atlayıp kaçtık.Yani demem odur ki bu aşşalık mahluklara buralarda istediği gibi davranamayacaklarını buraların kürdistan olmadığını gösterdik elimizden geldiği kadarıyla bundan sonra hep böle olucak sonuçta ben ve arkadaşlarım bu yola baş koyduk BÜTÜN kürtlere ölüm sloganımızdır.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Gerçekten güzel bir girişim, düşünceleriniz birçok kişi tarafından çok zaman dile getirildi, ancak planlı topyekun bir hareket yok henüz ortada, belki de liderini bekliyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu konu kardeş otağımızdada defalarca tartışıldı, böyle bir oluşum için en önemlı konu güvendir. En büyük sorun, Türkçülerin yalnız bırakılmasıdır, Türkçüler bir kaç teşkilatlanmayı denemiştir ancak umdukları desteği görmemişlerdir. Kardeş otağımız aracıyla bu gibi duyurular yapılmıştır ancak üyeler üştüne düşen görevi yapmamıştır.
Ben yinede olumlu bakıyorum teşkilatlanmak konusuna, ancak davasında samimi ve mücadele eden Türkçüler ile bu yolda başarı uğrayabiliriz, böyle bir teşkilatlanma olacaksa bu yapı Türkçüleri kullanmamalı, çıkarcılık ve ego tatmini böyle bir yapıda kesinlikle olmamalı. Önemli olan Türkçü üyelerimizin bizlere güven vermesidir, çünkü böyle bir girişime girildiğinde kimsenin destek çıkmamasından korkuluyorum kendi adıma. Üyelerimizden bile bu konuda yeterince destek, geleceğini düşünmüyorum, açık konuşmak gerekirse. Herşey güven işine bağlı, Türkçüler olarak bizimle bu yolda gidecek samimi arkadaşlar güven duymamızı sağlayabilirse, böyle bir güven ortamında kendi adıma konuşmak gerekirse bu işi ben daha çok inançla yaparım. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kalabalığa gerek yok aslında Irkdaşlarım, tek başına bile olsanız analarını belleyebilirsiniz, yeterki korkuyu silin aklınızdan.
hiç bişey yapamıyosanız, aksaraya gidin rus avına çıkıyomuş gibi, zaten hemen karı satan bi kürt hayvanı gelir arabanın yanına, alın bunu arabaya mekana götürcek ya sizi :) muhabbete dalın bu hayvanla, hiç beklemediği bi andada indirin yumruğu burnuna yolu değiştirin ve artık nasıl dövmek isterseniz öyle dövün, yakalansanız bile sizden şikayetçide olamaz pezevenk çünkü:) çok zevkli oluyor tavsiye ederim :) ama dikkatli olun yinede, önce emniyet sonra hareket, Bunların barlarına gidip hesap bile ödemeden çıktım 1050 ytl hesap çıkarmışlardıda maymun dönmeleri:) Yinede sağlam bi Tim olsa hiç fena olmaz tabiki |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bencede bu tip bir teşkilatlanma şart ama nasıl.belkide karahan42 ırkdaşımın dediği gibi liderini bekliyor.birde böyle bir işe girmek için anadan babadan yardan vazgeçmeyi göze alabilmek gerekir.tabi yinede umutsuz değiliz.ülkemde durum böyle giderse zaten mecbur kalacağız böyle bir harekete.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Acaba bu hikaye gerçekten doğru mu?Zira 3-4 tane kürt 7-8 kişi gördüğü zaman öyle "lan" diye laf edemez tırsar.kürtlerin yapısında olan birşey bu.Ancak 1 kişiye 3-4 kişi saldırırlar.Az kişiyle ya da teke tek kavga ettikleri pek görülmüş bir durum değildir.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Tamamen katiliyorum teskilatlanma isi bir parti oldumu çok daha kolay olacaktir ve inanin o ocaklarda bir tek oturulup çay içilmeyecek Bilemiyorum kemal begden ve buradaki yöneticilerden böyle somut bir adim gelebilir. otag kapandigindan beri benim aklimdan öyle bir girisim olacakmis gibi bir his var, Tanridan tek dilegim politik anlamda sesimizi duyurup ve tabi sizler ile teskilatlanip bütün dünyaya TÜRK'ün kudretini göstermek olacaktir. Esen kalin
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Re: ARTIK ÖRGÜTLENME ZAMANI GELDİ DE GEÇİYO
Kandaşım eline sağlık.
Yalnız, bir şey dikkatimi çekti; keşke boya sandıkları denize atmasaydınız. Kordon daha yeni yeni kendine geliyor. Büyük uğraşlar sonucu temizlendi. Bu eniklere haddini bildirmek pahasına bile olsa Türkçüler olarak doğaya zarar vermemeye özen gösterelim, bizler Türk toplumuna örnek olmalıyız.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Re: ARTIK ÖRGÜTLENME ZAMANI GELDİ DE GEÇİYO
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Bir şehirde 2 şer gurupluk 4 kişi geceleri bir çok şey yapabilir...Ben kurtlara güveniyorum...Fazla olmamıza gerek yok...Yanlış anlamayın şiddeti kastetmiyorum...kastettiğim psikolojik savaştır!!!Kurt'un varlığı yeter!!!
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ayakkabı boyacısıda olsalar bu köpeklere para kazandırmamalıyız. eline sağlık denize atmakla iyi yapmışsınız ama denizimizi kirletir bu enikler
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Gelelim örgütlenmeye..Topyekun bir uyanış gerekiyor. Bu lider belkide sizsiniz ya da ben. Önemli olan bu bilinci her Türk soyluya aşılamaktır..Sonrası zaten malum topyekun bir temizlik kendiliğinden gelecektir. Şimdi yapabilceğimiz çok şey var aslında..Mesela kürt mahallerine zehirli gazlar sızdırabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
Bence ilk psikolojik savaş başlatmamız lazım,mesela geceleri 2 kişilik takımlar halinde duvarları sloganlarımızla afişlemek ve donatmak...Çok uygun ve olgun sloganlar olmalıdır...Çok ince laflar sokmamız lazımki kendi ırkdaşlarımızdan nefret kazanmayalım zaten onlardanda karşı tepki er yada geç gelecektir,işte onların hamlesinden sonra istediğimiz sertlikte istediğimizi yapabiliriz...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
sayın Tonyukuk19 da dediği gibi örgütlenmede en önemli olan şey güvendir... sayı az çok kuruluş zamanında pek önemli değildir zira
unutmamak gerekir ki osmanlı imparatorluğuda çadırlarda kuruldu ... bizde birken iki ikiyken ikiyken üç derken sayamayacağımız kadar çok oluruz,kim bilir önce ülkenin yönetimini sonrada Atalarımız gibi Dünyanın hakimiyetini ele geçiririz... Atılacak ilk adımları hep bekliyoruz kendimiz nedense ilk adımı atamıyoruz...TTK... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|