![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Din insana ahlak vermez ahlak Töreyle kültürle olur.
Türk Töresini arap ın pisliğine tercih edenler örneklerdede görüldüğü gibi pislik içinde yaşarlar.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk, Türkçü, Atatürkçü!
|
Arap milliyetçileri imamlar kırolardan farksızdır, herşey beklenir,herşeyi yapabilirler! En adi şeyleri yapıp normal karşılarlar...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tacizci Kuran kursu müdürü
Kuran kursu müdürü arabasına aldığı ilköğretim öğrencilerini taciz ediyor. http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2007/11/10 |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İşin kötü olan tarafı bu mahlukatın karınları doyurup,iğrençliklerine devam etmeleri için gereken parayı bizler ödüyoruz.Din kisvesine bürünüpte arap milliyetçiliğini savunan, Türklüklerini kaybetmiş insanlardan herşey beklenir.Sapkın,cahil soyların milliyetçiliği altında ezilenler onlara benzemeye mahkundur.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ölüyü yıkamak için para aldıklarını öğrenince çok sinirlendim ben de bugün. Zaten inandıkları din için para veriyoruz bu kişilere, bir de ek kazançlar geliştirmişler. Paylaştıklarınız bunların gerçek yüzünü iyice ortaya çıkarmış. Teşekkürler.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Şimdi de hastaneleri ele geçirmek istiyorlar...
http://www.ntvmsnbc.com/news/425924.asp |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Geçen aylarda bir imamla konuştum.
-Ezan Türkçe olmalı dedim. -Öyle şey mi olur diye karşı çıktı, orijinali arapça gelmiştir, öyle okunur dedi. -Millet ne anlıyor dedim kurandan ezandan arapça olunca; -ikisini de bilmeli dedi. -Din yalnız araplaramı gönderilmiş diye sordum -hayır dedi -E o zaman niye herkes kendi dilinde okumuyor dedim, yine başa döndük. Sonra mesele giyim kuşama geldi -Adam kafayı takmış meğer, sarık takmak lazım diyor, niye dedim, hz. muhammed takarmış dedi -araplar takarmış o da arap takmış, ille de takılacakca ben börk takarım dedim. -Bu sünnet falan demeye başladı, ben de yolda görüyorum adam kafasında takkeyle geziyor dedim, -orası burası açık gezenler varken o takkeyle geziyor, onlardan daha mı zararlı dedi.....
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Orasını burasını açanlar da şerefsiz başını sıkıpta imam nikahıyla fuhuş yapan islam fahişeleri ve arap gibi giyinen ilkel arapçı soysuzlarda şefesizdir diyecektin.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Orasını burasını açanların en azından düşünceleri gerici değil anda; sanat, bilim, teknoloji dedin mi ileri bakarlar; bu arap bozuntuları gibi radyoda sesleri melek taşıyor demezler...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
Alıntı:
*diyanet çevirisi |
||
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BURDA ADI GEÇEN İMAMLARIN HEPSİNİ KENEVİRİN İÇİNE GÖMÜP ORDA YAKACAN.BUNLARI BULUP ORTAYA ÇIKARANI TANRI KORUSUN.IRKIN TÜRK IRKIYSA KORKMA.
Y.N: Küçük harfleri kullan. yakacan? = yakacaksın. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
balasagun ırkdaşımın anlattıkları gerçekten en iyi örnekler.teşekkürler paylaşımın için.
Y.N: Özel isimler ve cümle başları büyük harfle başlar!
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
imam imam cuma namazlarında abd yanlısı brifingler veren imam
ne zaman uyanacak halkım ırkım ? çok ibadet istiyorsan git kendin yap elin yalancı sahteci imamlarının yanında değil satılmış insanlar Y.N:İmla kurallarına uy!
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
|͇̿c͇̿¤̿ ͇̿|
|
Alıntı:
Sinir oluyorum böyle insanlara ya müslümanlığınıza sahip çıktığınız kadar Türklüğünüze de ırkınıza da sahip çıksanız ne olur sanki |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|