Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.07.2008, 12:49   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

ALMİLAM91 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 174
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Aşağılık Kıro, Üniversiteli Türk Gencini Öldürdü !

Üniversiteli genç eşkıya kurbanı

20 yaşındaki Berker, kız arkadaşıyla parkta otururken şehir eşkıyalarının kurbanı oldu

20 yaşındaki Berker, Kuşadası’nda parkta otururken yanına yaklaşıp kız arkadaşını zorla kaçırmak isteyen bir kişi tarafından öldürüldü.

TATİL SİTESİNDE CİNAYET

ANKARA’da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Üniversitesi’nde hazırlık okuyan 20 yaşındaki Berker Kızılelma, tatil için geldiği Kuşadası’nda annesini Grup Sitesi’ndeki evlerine bıraktı. Berker, gece arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için bara gitti. Bardan sabaha karşı saat 05.30 sıralarında çıkan genç,
arkadaşı 17 yaşındaki Ece K. ile birlikte bir sitenin parkında oturup sohbet ederken, yanlarına yaklaşan beyaz gömlekli kişinin saldırısına uğradı. Ece K.’yı silah zoruyla götürmeye çalışan ve saçlarından tutup sürükleyen saldırgan ile Berker Kızılelma arasında kavga çıktı.

“Bunları kim engelleyecek?”

Boğuşma sırasında, saldırganın elindeki tabanca ateş aldı. Saldırganın tabancasından çıkan mermi, Kızılelma’nın sağ kolunun altından girip kalbinin üzerinden geçerek sağ omzundan çıktı. Talihsiz genç, arkadaşının feryatları ve gözyaşları arasında kanlar içinde yerde kalırken, paniğe kapılan saldırgan kaçtı. Kızılelma olay yerinde hayatını kaybetti. Adli tıptaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen gencin cenazesi, dün gözyaşları arasında Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kardeşini kaybeden Caner Kızılelma “Bunlara kim dur diyecek. Kuşadası gibi turizm kentinde elinde silahla dolaşan bir şahıs zorla bir genç kıza tecavüz etmeye kalkışıyor. İnsanlar bu kadar sahipsiz mi” diye konuştu.

Bu aşağılık, namuzsuz kırolara bir gün elbet ders verilecektir. Bunlar kendi anasını bacısını pazarlarken başkalarının karısını kızını da zorla kaçırmaya teşebbüs ederler tabiki. Lanet olsun böyle insanlara. 21. yüzyılın Türkiye'sinde yaşanan utanç verici olaya bakın. Tanrı Türk Gencinin ailesine sabırlar versin..
ALMİLAM91 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2008, 12:54   #2 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 612
Bıçak kemiğe dayanmadı mı yeter artık !!! Nerede bu kıro aşığı hümanistler çok merak ediyorum.Bu haberi gözlerinin içine sokmak lazım.
Polis nerede ben bunu merak ediyorum ! Kendimizi savunmak için illaki bu itleri gebertmemiz mi gerekecek (hak ettikleri biçimde) ? O zaman şehiriçi güvenlik güçlerinin görevi ne !?

Ayrıca haberin kaynağı olan sitenin başlığı uygun değil.Eşkıya değil kürtt !! Bunu herkes biliyor ama kimse söylemiyor.Bu da haliyle özünde korkak birer tavuk olan bu gerizekalı terörist kürtleri cesaretlendiriyor.
Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2008, 12:55   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

KUTALMIŞ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 286
Sevgilisinin yanında kızı kaçırmaya çalışacak kadar sapık krolar ne yazıkki artık tüm büyük şehirlerde ve turizm mekanlarında.
Ancak milletimiz hala krolara insan gözüyle bakmaya devam ediyor.
Artık bunları tanımamız için her evden bir şehit,bir tecavüz mağduru mu çıkması lazım.
Ne olur artık açın gözünüzü.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
KUTALMIŞ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2008, 13:02   #4 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

Dokuz Oğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Bu kadarına da pes !
Artık yeter ,bu krolar yüzünden yolda yürüyemez olduk. Bu hayatı sönen kaçıncı Türk genci.
Kendi kızkardeşlerine tecavüz eden bir sürünün(millet diyemiyorum) tohumundan başka ne beklenir.

Ve bir Türk genci daha arkadaşının namusunu korumak için can verdi,
bir ocak daha söndü.
Dokuz Oğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.07.2008, 15:20   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Komşumuzun Kuşadası'nda yazlığı vardı. Anlattığına göre Kuşadası kürt dolmuş. Esnafın yarısı, ikamet edenlerin dörtte biri kürt kökenliymiş. Kürtlerin sayısı yazın daha da artıyormuş. Komşumuz bu sebeplerden Kuşadası'ndan soğumuştu ve bu sene yazlığını sattı. Daha az kürt bulunan Karadeniz sahillerinde bir yerden yazlık alacakmış.
soner83 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 21.07.2008, 19:04   #6 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

subutayy adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 16
Türk insani silahlan. Sunu bilir sunu söylerim, kadin yada erkek TÜRK insani silahsiz dolasmamasi lazim, demekki ortam o ortam diyil. Demekki sartlar onu göstermekte ve diretmekte.

Kaninin yerde kalmamasi dilegimle.

Tanrim Türkü korusun.
Günesin ogluyum // Kuzeyin karanligindan, Sabar´in bozkrindan geliyorum//Isa`niz dogmamisti daha// Vahsi ötükeni gecip ulastim size// Alp`lere adini Ben verdim//Balkanlara Bal-kan dedim//Günesin battigi ve dogdugu yere kadar//Krallariniz benden aldi emrini//Cin örmekteyken duvarini//Daginik kavimlerinizi topladim//Roma saraylarini cigneyip gecip// kendi cadirimda yattim.

Ben Göktürk`üm //Büyük Basbug Atilla // Cengiz`im //Timur`um !!

Göktanrim Türkü Korusun!!!
subutayy Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2008, 11:43   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

kemalist51 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 31
Lanet krolar.Bu medeniyet görmemiş köpeklerin belirli alanlarda yaşamasına izin verilmeli ve tüm tatil beldelerinden de yok edilmeleri gerekiyor.Kendilerini Türk olarak göstererek her pisliği yapıp yüce Türk milletinin adını kirletmeye çabaliyorlar.Bu hayvandan farkı olmayan ayılara bu tarz olaylarda hiç acımadan müdahale etmek ve cezalandırmak gerekiyor
kemalist51 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2008, 16:38   #8 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

TÜRKÇÜ EMRE adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 180
Gözümü kırpmadan bir saniye beklemeden , Emirle vururum bu köpekleri.
Bana emir verecek , Bir Tek Ulu Türk Subayı Yeter!
TÜRKÇÜ EMRE Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.07.2008, 16:43   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türk_28 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 55
Eeee...Bunlar zaten böyledir.

Ya silahla,ya yanında bi'kaç mafya bozuntusu kroyla gelirler.

Bunlardan başka bir şey beklenmez zaten.
Alt 24.07.2008, 00:22   #10 (İleti Bağlantısı)
Türk Irkı Sağolsun...!

Kaşkır adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 242
bu kurolar sokakta nasıl geziyorlar bilmiyorum hiç utanmıyorlarmı ki soylarından.Bir keresinde kaldırımda yürüyordum bir baktım birtane çocuk arkasına dönmüş tuvaletini yapıyor beni gördü hiçte utanmadı bisikletine binip gitti birde habire arabalar geçiyor oradan kürtlerin kültürü bu yani birde şu günlerde doğu,batı elele diye bir şey var kültür farklılıkları giderilecekmiş kürtten ne kültür alınacaksa....

Kaşkır Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
! , aşağılık , gencini , kıro , türk , üniversiteli , ÖldÜrdÜ

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler