![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Aşağılık Ümmetçiler ve Arapçılar!
Saadet Partisi, Filistin'in işgalinin 60. yıldönümü dolayısıyla, İsrail'in kuruluş tarihi olan 14 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de bütün Müslümanları ışık kapama eylemine çağırıyor.
6 şehidimizin acısı hala yüreğimizdeyken, ümmetçi ve arapçı soytarılar filistinli arapların derdine düşmüş! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Millet şehitlerimizin acısına alışmış, az önce az kalsın kaza kurşununa kurban gidiyordum,kutlamalarda kendilerinden geçip sağa sola haykıran tipler hertarafta bu akşam,hiçbiririn o acıyı tattığını sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
Şehitlerimizin acısını hala gönlümüzde taşırken arapçı zihniyete sahip olanlar filistinli kardeşlerini düşünüyorlar.Sanki ışık kapama eylemi yapınca israil filistinlileri öldürmekten vazgeçecek.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Arap şeyhleri, bu dünyanın en önde gelen zenginleridir. Arap şeyhleri, kralları kadar serveti olan adam çok nadirdir. Türkiye'ye gelen arap kralı 5 - 6 uçakla birden gelmişti. 100'den fazla da otomobil vardı ve kaldığı otelin 100 küsür odasını kapattırmıştı. Yani artık bunlar için para çok basit bulunan bir şey. Peki neden? Çünkü ülkenin bütün zenginleriklerini arap kralları alıyor, halka zırnık koklatmıyorlar.
Peki o Filistinlileri kendi soydaşları düşünmüyorsa acaba biz neden düşüneceğiz? Varlıklarının başlangıcından beri dünyanın en geri ve ilkel milleti olan arapları için neden ışıklarımızı kapatacağız? Eğer bu varlıklı arap kralları isterse, İsrail'in işlerine çok güzel taş koyar. Çünkü çok zenginler ama yapmıyor. Filistinliler hem soy hem de din kardeşleri değil mi? Neden bu kardeşleri için İsrail ile karşı karşıya gelmiyorlar? Nedeni çok basit; söz konusu para olduğu için. Kendini düşünmeyen adamı biz neden düşünüyoruz ki? Topunun cehenneme kadar yolu var. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sanırım bu kadar düşünebilselerdi araptan çok arapçı olmazlardı . Gerçi onlar arapları kurtarmayı bir görev olarak bellemişler ne anlatılsa boş .arapçılık o kadar kanlarına işlemişki bizi sırtımızdan vurmalarını bile, halife cihad ilan etmesine rağmen ,etmemiştir bile diyenler var ve her zamanki saçma kandırılmış masum halk masallarına baş vuruyorlar . Tanrı us versin . |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Acaba tek bir arap , ışık kapatacak mı ?
kesinlikle kapatmayacak..Görürsünüz. "Filistin meselesi" arapların değil , bizim zeka özürlüsü yobazların ve ümmetçilerin milli meselesidir. Vatan toprağında askerlerimiz şehit oluyormuş , teröristler kan akıtıyormuş ....bunlar umurlarında değildir... Bunlar için önemli olan , varsa yoksa filistindir. Filistinle yatarlar , filistinle kalkarlar.. Ne de olsa ; arap dölü taşıyan vatan hainleri... Normaldir. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Arap capulcularina acimiyacaksin. Bu sahtekarlar hak ediyorlar kopek gibi ezilmeyi.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle bir saçmalık anca erbakan ve tayfasından beklenirdi.Soysuz araplar için neden ışık kapatıyımki.Kandaşlarımında dediği gibi kıroların o kadar parası var.Bunu düşünmek bizemi kalmış.Soysuz arap için parmağımı oynatırsam GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN!
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim her gün genç filizlerim ölüyor! , arabın çocuğundan banane!
Y.N.: Aşağılık ırkların, etnik döküntülerin vb. lerinin adlarını küçük harfle yaz.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bize ne elin arapından onlar osmanlıyı arkadan vurmadımı şimdi daha büyük bela israili aldılar karşılarına bırakında israil öldürsün hepsini ne güzel bizim intikamımızı alıyor bu arada ışık falan kapayamam filistin için elektirik harcayamam :)
Y.N: Dilbilgisi kurallarına uy!
Ey Batı Trakyalı asil Türk çocuğu ne mutlu sana, Sen hayat verdin kanınla millî kurtuluş savaşına. Yüce kahramanlığın nakşedildi cihanın her yanına, Selam duruyor milletler senin şu millî bayrağına. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Güney Azerbaycan'da, Doğu Türkistan'da soydaşlarım dururken, Türkiye'de pkk teröründen her gün onlarca şehit verirken, neden filistinli arablar için üzülecek mişim? Üstelik, daha düne kadar filistin'de pkk kampları yok muydu? Unutmayın ki, Türk askerine sıkılan kurşunların temeli pkk'nın filistin'deki kamplarında atılmıştır. 1.Dünya Savaşı sonrasında da Osmanlı'yı arkalarından vurup ingilizlerle işbirliği yapan filistinli arablar, topraklarını para karşılığında yahudilere sattıysa bu onların sorunu. Beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Fatih'e (İstanbul) gelip gidenler bilir; Fatih Camiinin büyük duvarlarının Akdeniz Caddesi tarafında devasa bir afiş vardır. Benim bildiğim bir aydır duran bu afişte "Şifahen değil, acilen yardım" yazar. Bahsettiği yardımın Filistin'e gitmesi gerektiği de aynı afişle ifade edilmektedir. Çok büyük olan bu afişin sahibi İnsani Yardım Vakfı adında bir yobaz kuruluşudur.
Uzağa gitmeyin şurada, yanıbaşımızda Türkmenler kan ağlıyor. Şerefsiz araplarla aşağılık kürtler Türkmen kardeşlerimize etmediğini koymuyor. Üstelik Ulu Önder Atatürk, ömrü yeterse Kerkük ve Musul'u da Türkiye'ye dahil etmek istediğini söylemişken bu konuda ağzını bıçak açmayanlar, mesele ta cehennemin dibinde oaln, üstelik zamanında bizi satmış, bugün de kendi topraklarını İsrail'e satmanın ceremesini çeken iptidai Filistin olunca feryada başlıyorlar. Eğer araplar onurlu bir duruş sergilese, emin olun koca Amerika ekonomisini bile sarsarlar. En basidinden arap kralları yatırım ve mevduatlarını geri çekse, Amerika ekonomisini düşünemiyorum. Fakat bunu yapmıyorlar. Yani sırf para uğruna soydaşlarının ezilmesini kabul ediyorlar. Bu adamlar için uğraşmak boşuna ve gereksizdir. Filsitinlilerin hiç bir şey hak ettiklerini sanmıyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATSIZ ATA nın dediği gibi yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanı.
Son günlerde okuduğum ( siyon liderlerinin protokolleri) adlı kitapta diyorki, Dünyanın hiçbir yerinde bizim bilgimiz ve desteğimz olmadan terör faaliyete geçemez. niche darvin karl marks bizim yetiştirdiğimiz ajanlardır. yahudi olmayan budalalar bu yemi yediler ve isyanlar çıktı. Bizim büyük dediğimiz fransız ihtilali bizim eserimizdir..... Bu kitaptan sonra yahudilere olan nefretim bine katlandı. Fakat Benim sesini duyuramayan eziyet çeken DOĞU TÜRKİSTANLI Irak TÜRKMENLERİ KARABAĞ AZERBAYCAN TÜRKLERİ dururken filistini düşünemem. ÖNCE TURAN TTKY |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TATAR TÜRK
|
Baha ECE Qandaşıma Qatılıram! TÜrkün Bu kadar acıları var şu anda , onları düşünmür bizim bu Hür devletin ümmetci ve sion partileri! bizim KErkük gibi, Azerbaycanın (Karabağ,Borçalı, İrevan, GÜNEY AZERBAYCAN,Derbend, Borçalı) , TATARSTAN, Krim, Doğu Türkistanımız 2006 verilerine göre 9 milyon uyğur Türkü kayb olmuş bunların çoğu Çin sofralarına meze, çorba, kebap yerini alıb! Ümmetcisen o zaman bunlara cihat et LAN arapcı bozuntuları! eee Tabi arapçı ya kendi irkindan olanı unutmuş, o yüzden arapını mudafaa eder! YAzıklar olsun saadet partisi ve onun gibilere!!
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu ne biçim bir kansızlıktır..
Filistin değilmiydi PKK kamplarını barındıran? Soydaşlarımız sesini duyursalarda, gök çökse de yer delinse de yine anmam ben bu şerefsizleri anan ansın.. Tabiki bu enikler şehitlerimizin acısını paylaşmazlar. Böyle bir beklenti içine girmek sadece ve sadece boş bir hayaldir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|