![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ASIL TÜRK ANALARIMIZIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN!!!
![]() Her ANNELER GÜNÜNÜ sehitliklerde gecirmek zorunda kalan asil Türk Anasi Anneler Günün kutlu olsun. Sen artik yanliz sehit yavrunun anasi deyil bütün Türk evlatlarinin anasisin. Hepinizin ellerinden öperiz. Bütün analarimizin anneler günü kutlu olsun!!!! Kahpe medya sen yine ekran fahiselerini yilin anasi sec bizim icin her asil Türk anasi kutsaldir!!! ![]() ANALARDAN BİR BUKET Öyle bir buket sundular ki bana Kokladım,okşadım,hep yana yana Diyorlar ki, bugün günündür ana Gün, güneş istemem,kanımı verin Hunharca alınan canımı verin! Mermer vazolarda, hilal çiçeğim Öyle bir açmış ki delireceğim Dünyayı,sunsanız,hakkımdan önce Elimin tersiyle iter,çeviririm. Yarabbi, diyorum bu nasıl acı? Bu nasıl acıki, başımın tacı Sunmak istiyorsan bana ilacı, Yavrumun hakkını,al diyeceğim. "Anneler gününde" yaslı analar Al bayrak içinde,buket sunarlar İnsan hakkı diye, nutuk atarlar Utanda artık sus,sus diyeceğim. ![]() GÖZLERINIZDEN AKAN HER DAMLA YAS BIZIM KINIMIZIN SEMBOLÜDÜR!!! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TÜRK analarının ellerinden öpüyorum..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Tüm Türk analarının anneler günü kutlu olsun. Gün şehit analarının gözündeki yaşı silme ve ona bir buket intikam hediye etme günüdür. Oğullarının intikamının alınması onlara en güzel hediyedir.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Asil Türk anaları, gün bugün senin ayrı bir günündür. Bugün yine kinimizin alev topuna büründüğü gündür. Senin gözün yaşlı değil, başın dik olma günüdür.
Tüm Türk analarının anneler gününü kutlarım. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! TUM YUCE TURK ANALARININ ANNELER GUNU KUTLU OLSUN!
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|