![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Asker de katilmiyor!!!
Türk degil,arap asilli ......... (Cumhurbaskani) 23 nisan davetine CHP genel baskani Deniz Baykal'dan sonra komutanlarda katilmama karari aldi.Meclis baskani köksal toptan askerin boykot kararini dogru bulmadigini geveledi.Sahsi görüsüme göre,cumhuriyet düsmanlariyla,cumhuriyet bayrami kutlanmaz! Yüce ordumuzun isabetli kararini kutlar yüksek huzurlarinda saygi ile egilirim.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Birisi!
|
Evet bencede çok iyi bir karar.
Paşalarımıza minnettarız.Fakat şöylede bir sorun var,dış dünya bu olayların hepsini görüyor.Köşk,hükümet ve meclis ile ordu arasında bir kopukluk var.Peki bu bizim zararımıza olmaz mı? Eminimki bu olaylar ABD AB ve daha bir çok Türk düşmanlarının ağzını sulandırıyordur.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Ordumuz iyi bir karar vermiş. Artık ....... topluluğu türbanlarını, sarıklarını, takunyalarını takıp sırıta sırıta kendi kendilerine davet verirler.
Gerçekten sevindim bu karara... Y.N:Hakaret içeren ileti eklemeyelim. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
NOYAN
|
çok güzel bir karar paşalarımızı kutlarım.Artık katar emirlerini çağırırlar resepsiyonlarına.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Karabudun'dan Birisi!
|
Alıntı:
Ben sadece olaya farklı bir açıdan bakmak istedim.Yoksa TSK'nın görüşünden ayrı bir görüş sunmak gibi bir niyetim yoktur ki haddimizde değildir zaten...
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Eee çözüm önerin nedir? Düşmanların ağzı sulanıyor diye Ordu ve muhalefet böyle bir hükümetle uyumlu mu görünecek? |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu isin önerisi cözümü olmaz,sözün bittigi yerdeyiz! aklima osmanli döneminden okudugum bir dörtlük geldi
Kiris günü gelince Gönül söyle hos olur Söz kilicla okundur Gayri sözler bos olur. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Birisi!
|
Beyefendi ben sadece olaya başka bir yönden baktım.Ordu katılsın demedim
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ordumuzun ve CHP'nin kararı yerinde ve doğrudur. Bu hareketle, Meclis iradesiyle değil, Erdoğan'ın talimatıyla seçilen Cumhurbaşkanı'nı tanımadıklarını açıkça söylemiş oldular. Aptal olmayan herkes bunu anlar. Açıkça görülüyor ki AKP'den ve onun üvey evladı MHP'den başka hiç kimse Cumhurbaşkanı'nın Meclis iradesiyle seçildiğine inanmıyor.
Hani eskiden yakar top oynardık. Bizden daha küçük olan kardeşlerimiz ağlardı bende oynayacağım diye. Biz de onların gönlü olsun diye "ara cücesi" yapardık onları. Ara cücesi, kim ortadaysa, yani toptan kaçıyorsa o gruptan olur, vurulsa da yanmaz, asla oyun dışı kalmazdı. İşte bugün Türk siyasetinde MHP de yer cücesidir. Zamanında kendilerine kurşun sıkanlarla (Bülent ECEVİT) el sıkıştılar, hatta Bahçeli Ecevit'in yanında sigara bile içmeyeceğini bildirdi, ardından şimdi AKP ile sarmaş dolaşlar. Nasıl derler ona? Siyaset yosması yani... Ordumuzu ve CHP'yi, vermiş oldukları bu doğru ve haklı karardan dolayı destekliyorum. Bu yapılan iş "kendiniz çalın kendiniz oynayın" demektir. AKP'de anladı bunu. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Hangisini tercih edersiniz? |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Karabudun'dan Birisi!
|
Tabiki ilkini tercih ederim.
Ordunun tepkisini bilsinler...
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yüce ordumuza,yakışan bir duruş!Kutluyorum paşalarımı.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk inklaplarına ve Ulu Başbuğ Atatürk'ün yaptıklarına karşı elinden geleni yapan yobaz bir harekete şanlı Türk ordusunun katılım göstermesi olası değildir.
Burada Ulusun geleceği söz konusu iken dış devletlerin buna verdiği tepkilere odaklanmak büyük bir hatadır. Biliniz ki Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından korunan Türkiye, dünyada işgal edilmesi en zor millettir. Dünya bunu "Gayri nizami(düzensiz) savaşta dünyanın en iyisi Türkiye'dir" diye onaylamıştır. Teknoloji günümüzde birçok şeyi olası kılıyor, ancak sadece teknoloji ile de savaş kazanılmıyor. Emin olunuz, Türk ordusunun yenileceklerine inansalardı, çoktan saldırmışlardı. Bu güne kadar hep başta olan şanlı ordu, dilerim bundan sonra da hiç eksik olmaz. Tanrı onları korusun. TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|