![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Asker kaçakları
Türkiye'deki asker kaçağı sayısı !
Türkiye'de toplam 1 milyon tecilli, asker kaçağı ve bakaya var.. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, askerlik çağındaki yükümlü sayısının 14 milyon 306 bin 525 olduğunu bildirdi. Gönül’ün, askerlik çağında bulunanlardan çeşitli nedenlerle erteli olanlar ile yoklama kaçağı ve bakaya olarak arananlara ilişkin verdiği % 7 oranı ise, Türkiye’de yaklaşık 1 milyon tecilli, yoklama kaçağı ve bakaya olduğunu ortaya koydu. Bu kaçak 1 milyon kişinin %99 u kesin k.rttür.Kanında bozukluk olmayan hiçbir Türk evladı askerlikten kaçmaz.Kanının son damlasına kadar savaşır ve gerektiği zaman vatanı için şehit olur.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Soysuzlar bir de "vicdani red"ci olmak istiyorlarmış. Vatan haini oldukları için vatan savunmasına gitmek istemiyoruz demiyorlar da, vicdani red diyorlar. Bunlar gibilere amiyane tabirle karı kılıklı yosmalar denir. Askerlik yapmaktan gocunan ve çekinen adam, nasıl olur da toplum içerisinde başı dik ve alnı gezebilir? Bu mümkün müdür?
Soru önergesini verene dikkat edin zaten teröristin önde gideni. DTP milletvekili soysuz. Otu çekip köküne bakacaksın işte; kürt. Kökü kuruyasıca anarşistler. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Buğra Şad ve Tarman kandaşlarım, askerden kaçma sebepleri olarak öne sürdüğünüz sebepler gerçek tespitlerdir. Askerden kaçan, askere gitme isteği zayıf olan, "vicdani ret" hakkının olduğunu söyleyen vesaire kişi ve gruplara baktığımızda bunların Türk olmadığını görüyoruz. Ya da Türk olmasına rağmen Türklük bilincinin eriyik bir hal aldığını görüyoruz.
Türk olmayan ve Türk töresi ile yetişmemiş, beyni bir şekilde iğfal olmuş Türk olduğunu söyleyemeyeceğimiz alıklarda bu “vicdani ret” oyununa ya da başka tezgahlara gelebiliyorlar. Türk olan, Türk töresi ile yetişmiş gerçek bir Türk zamanı geldiğinde askere gitmekten mutluluk duyacak, görevini onurla yerine getirecektir. Türk olmayan etnik kırıntıların askerlik yapmamasının, yapmak istememesinin bir kayıp olduğunu düşünmüyorum. Zaten gerçek bir Türkçü yönetim anlayışı geldiğinde bu etnik kırıntılara yönelik, Türkeli topraklarında hiçbir üstünlüklü ve eşit görev dağılımı olmayacaktır. Bu sebeple Türk erleri ile eşit bir beden ve duygu eğitimi almaları da gerekmeyecektir. Yani ileride mümkün bir Türkçü sistem içinde zaten gereksizleşen etniklerin bugünün koşullarında askere gitmek istememesini çok umursamadım. Varsın yapmasınlar! Türk evlatları bu görevi tek başına üstlenir ve kendine yaraşırcasına yerine getirir. Fikri yaklaşımıma karşı çıkacak arkadaşlara önerim yazımı iyi anlasınlar. Çünkü Türk olmayanların askeri eğitim alması demek bu topraklarda eşit hak talebi anlamına gelebilir. Çünkü kutsal sayılan bir görevi yerine getirdikleri için böyle bir söylem içine girebilirler. Yani onların ana ya da babası ben bu devlete evlatlarımı veriyorum bu sebeple bu topraklarda eşit tahakküm hakkım vardır diyebilir. Konuya bu yönden bakmak istedim. Fakat gerçekçi bir yaklaşımla, belirttiğim öngörü bugün için söz konusu değildir. Daha çok yarının olası bir Türkçü yönetim anlayışı için geçerlidir. Daha çok kendi Türkçü bakış açımla kendi görülerimi belirtmek istedim. Sonuç olarak kandaşlarıma bu etniklerin “vatan haini” olduğu söyleminin abesle iştigal olduğunu belirtmek isterim! Bu vatanın asıl sahibi Türktür! Bu sebeple gayri Türklerin askerden kaçması, gitmek istemeyerek türlü bahaneler öne sürmesi onun vatan haini olduğu anlamına gelmez. Bu vatan onların olmadığı için bu yaptıkları vatan hainliğinden ziyade, kendisini besleyen, koruyan, barındıran Türk'e karşı yapılan onursuzluk, şerefsizlik, haysiyetsizliktir! Vatan diğer bir kelime olarak karşılığını Yurt ile bulur. Yurt; Göçebe Türklerin oturduğu çadırdır. Bu etniklerin bizim çadırımızda ne işi var?! Bunları, “yediği kaba sıçan” lar demek daha uygun olmaz mı?! Aynı biçimde bir orta oyunu ile bunların içine düştüğü durumu anlatmak mümkündür! Askerden kaçan, bir bahane ile gitmek istemeyen, “vicdani ret” ile meşgul olan gayri Türkler; “Yediği kaba sıçan” alıklar, çaşıtlardır! Aynı biçimde, Askerden kaçan, bir bahane ile gitmek istemeyen, “vicdani ret” ile meşgul olan, Türklüğünün esamesi okunmayan, töresiz Türkler ; “Vatan haini” dir. Gayri Türk döküntüler benim gözümde vatansız bir güruh olduğu için vatanı olmayanın, kansızlık yapıp Türkün çıkarlarına ters iş yapması doğasının gereğidir. Bu sebeple “vatan hainliği” olarak nitelendirilen hareketler içinde olmaları da gayet doğaldır. Gayri Türklerin en vatansever gözükeni bile potansiyel bir haindir!!! Bu sebeple asıl mesele bu etnik döküntüler eliyle iç ve daha güçlü olarak dış etkenlerle, vatanın asıl evlatları olan Türklerin kendi kendilerine çelme atmasıdır. Örnek olarak günümüz koşullarında, Atatürk milliyetçisi(Türk kavramını kullanmaktan uzak dururlar), Kemalist, Ulusalcı, Ülkücü vesaire olarak kendini tanıtan kişi veya grupların; Türk olmayanlara karşı hoş görülü yaklaşımı, onları bu vatan için çarpışmış gibi göstermesi, vatana ortak etmesi... Bana göre asıl vatan hainleri bunlardır!!! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Vicdansız redçiler!
Alıntı:
Buğra Şad kandaşım böyle bir haltı yapınca toplum içine sen çıkamazsın ben çıkamam. Ama bu şerefsizler göğsünü gere gere dolaşır merak etme. Vatanı uğruna şehit olan askerlerimiz varken bu heriflerin vicdani redçi olabilmeleri kendilerinde vicdan filan olmadığını zaten açıkça belli ediyor. Neyseki bu zibidiyi paket yapıp birliğine göndermişler. Şimdi teskere alana kadar askerlerimizin bokunu temizlesinde vicdan muhasebesi yapmaya vakti olsun. dtp'ye ne demeli ki yöneticilerim iletimi makaslamasın? Bulunca onu da yazarım. İşte vicdani redçi bacımız
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Beğeniyle takip ettiğim askerhaber.com sitesinde okudum bu puştun haberini. Yavşak gidip 7 ay askerlik yapınca anlaşılan ağır gelmiş, izne ayrılıyorum diye birliğinden ayrılmış ve sonra da yüreği yetip geri askeriyeye dönemeyince "vicdani red"ci olmuş. Ben Mustafa Kemal'in evladı bir Türk değil, soysuz ödleğin tekiyim, o yüzden ödüm patladı, geri dönmeye cesaret edemedim demiyor da, vicdani redciyim diyor. Aşağılık köpek seni.
Hayır anlamadığım, bizim oralarda askerden yırtmaya çalışıp kaçanlara i.ne gözüyle bakılır ve onlara "otur evinde oya işle" denir. Bırakın kızı, selam bile vermezler öyle soysuzlara. Bunlar Türk olmadıklarından olacak hiç gurur ve onur meselesi de yapmıyorlar askerden kaçmayı. İşte böyle şerefsizler bunlar. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Tam bir köpeoğlusuymuş deyyus, sıfatsız i.ne. Vicdani redciymiş lavuk, korktum maçam yemedi demiyor da.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır
|
Sahte çürük raporu çetesine karşı ilk operasyon, bu yılın başlarında yapıldı. 53 kişi gözaltına alındı, 22 kişi tutuklandı. Ankara İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Ankara Cumhuriyet Savcılığı, aralarında PKK'lıların da bulunduğu 159 asker kaçağının sahte çürük raporu aldığını ortaya çıkardı. Çeteden sahte çürük raporu alanlar arasında DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş'ın da olduğu belirlendi.
Ayrıca Nurettin Demirtaş'ı Jandarma Özel Harekat'a almışlar diye duydum.PKK'ya karşı aktif görev yapan bir birlikmiş. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bu konuda arapçı kazmalar partisi hükümeti bir değişiklik daha yaptı. Ama bu rezillik kimin acil ihtiyacıydı da çıkardılar onu anlamadım. Artık asker kaçakları için Askerlik Şubeleri tarafından arama emri çıkartılamayacakmış. Savcılık şikayetiyle mahkeme kararı alınıp öyle aranabileceklermiş.
Şeriatçi yumuşaklar askerden rahat kaçabilmek için yeni icatlar peşindeler. Siz askerlik yapmayın şeriatçiler zaten lazım değilsiniz. Asker lazım olursa biz bir daha koşa koşa gider hizmetimizi yaparız. Bu ırk askerlik yapmayana i.ne gözüyle bakar, siz de kendinizi belli etmiş olursunuz.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Askerik ; TÜRK'ün mutlaka "olmazsa olmaz " ı , şerefi , onuru , yüreği , kanı , namusu , gururudur.
Askerlik yapmayana kız verilmez...Askerlik yapmayandan kız alınmaz. Askerlik yapmayan ; namussuzdur ,kalleştir , i..ne'dir , p.şt'tur , dönmedir , vatan hainidir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| asker , kaçakları |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|