![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Askere Gitmeme Kararı!.. Şu Rezilliğe Bakın!
1998 yılında, zorla askere alındığı gerekçesiyle ülkemiz aleyhine dava açan serseri, davayı kazandı ve devletimizin o çapulcuya tazminat ödemesi kararlaştırıldı!.. İşte haber:
http://www.hemenpaylas.com/download/...erlik.wmv.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ordu - Millet anlayışına yapılan bu hukuki (!) saldırıyı kınıyoruz. Bu kararı aldıran kanıbozuk büyük bir ihtimalle kıro!
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Askerliğimi yaptığım yerde de öyleydi. Kürtler devamlı askerlikten yakınır ve rutin işlerden kaçardı. Devlete, Millete, TSK'ya küfür ederdi... Çünkü kıro bu...
Askerliğini yapan herkes hafızalarını zorlasın. Bu her yerde böyledir... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Batı Trakyalı Türkmen soydaşımın söylediği çok doğru! Bir başka ülkede olsa, bulunduğu ülke aleyhine dava açanın canına okurlar ama Türkiye'de hiç öyle bir şey olmuyor! Birisi de türban konusunda dava açmıştı! Ona da ses çıkartan olmadı! Devleti oyuncak mı sanıyor bunlar?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Nedeni Alamanyada yasiyorum ve 1989 beri Alamanyada yasadigim icin mecburi bir askerlik yapmam sart degilmis, ama her yil memlektime gittigim icin bin türlü sorunlarla karsilasiyorum. Bundan iki yil önce Bati Trakyadan Istanbula gitmek istedim ve yunanlilar sinirda bin türlü problem yarattilar, nedeni askerlik yapmadigim icin. Ben zamaninda izin aldim ve belgelerim tamam olmasina ragmen sinirda hel giderken hemde gelirken sorun yarattilar. Inanin iki saatten fazla gümrükte yanlizca benim askerligim konusulundu ve yunanca bilmedigim icinde bin türlü hakaret ettiler. Ve böyle bir kürt gelmis Türkiyeyi mahkemeye vermeye kalkiyor, ya o hain kimdir ??? Birakin beni, askerlik yapan Bati Trakyalilar vatandasliktan atiliyorlar, nedeni bölücümüsler diye, böyle birsey olurmu.. Adam gecinme SIKINTISINDA yunan devleti magdur insanimi vatandasliktan atiyor, nedeni askerlik yaparken, bölücülük yapmis diye... Artik birseylerin Türkiyede degismesi lazim, inanin ben Türkiyeyi cok gezmis degilim ama yilbasinda gittigimde, anladimmi Istanbul yasanilicak bir sehir degil... Kürt Kürt Kürt her yerde.. Bedava yasamak onlarda, ama hizmet etmek bilmezler... |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu kurtler değil mı musul ve kerkuğu ıngılızlere kaptırmamıza neden olan...buadamlar bu ulkeyı sevseydı turku kardeş bılseydı,mezopotamyada ne bı yahudı devleti kurulurdu,nede şimdılerde olduğu gıbı kan akardı.oğrenmişler bı sosyalizm bı eşitlıktır gıdıyor.sankı bızım elımızdekılere sahıp değiller.bu kurtler,tarıhı soyu olmayan ınsanlar.
kendılerıne tarıh bulmak ıcın bızım bahar kutlamalarımızı(nevroz) sankı kendılerınınmiş gıbı ınsanlığa aşıladılar.kısacası bunlar şeyh saıtın torunları bunlardan herşey beklenır.devletıne kurşun atan,askerden kacıpta ulkemıze dava acmiş cok mu?unutmayalım TÜRKÜ TÜRKTEN BAŞKA SEVEN OLAMAZ... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yönetici notu: Otağ kurallarını oku, hakeret küfür yok bir daha uyarılmayacaksın..
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Evet, bir de vicdani ret köpekleri var bildiğim kadarıyla. Mehmet Tarhan adlı soysuz k.rt bozmasının da içlerinde bulunduğu bir oluşum. Hatta "Mehmet barış istiyor." gibisinden ebleh bir slogan çıkartmışlardır. Etnik soysuzlar tarafından kahraman ilan edildi kendisi, yine aynı şekilde eşcinselliğini göstererek askere gitmeme kararı almıştı.
Aslında bütün bu etnik döküntülerin askeri hizmetten uzak tutulması gerekir. Bu toplum zararlılarının yakıştıkları yerler dağdaki mağaralarıdır... |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
ırkçı
|
Yapılabilecek o kadar çok şey varki bu soysuzlara, fakat yapacak siyasi irade Türk çü idareci kadrolarımız yok.. ellerinden kimliklerini alıp mülteci gemilerinden birine bindirip vatansız olarak sınırdışı edeceksin bu soysuzları
---------- Türk isen Yaşa Değilsen itaat et..! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|