![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Askerin Sandığından Kim Çıktı?
Harp Akademileri Sitesi'nin oy kullandığı 2 sandıktan toplam 500 geçerli oy çıktı.
Bu 500 oyun yaklaşık 300'ü CHP'ye, 100'ü de MHP'ye gitti. Geriye kalan 100 oy ise AKP, DP, GP ve bağımsız aday Baskın Oran arasında paylaşıldı. Oylardaki 100'lük sapmanın fazla kadın programı seyredip zihni bulanan asker eşlerinden kaynaklanması muhtemeldir. (Tabii bu 500 oyun tamamının askerler tarafından verildiğine emin değiliz, sivil memur ve hizmetliler de oy kullanmış olabilir) |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O soysuzların partilerine oy verenler, cahil asker eşleri ve askerliği sadece hayatlarını garanti altına alabilmek için, kişisel çıkar hesabı yaparak meslek olarak seçmiş sözde askerlerdir.
Buna benzer bir olay, Abdullah Çatlı uçmağa vardığında da olmuştu. Türklük düşmanı soysuzların Abdullah Çatlı'ya tepki göstermek gayesiyle başlatmış oldukları bildik "Sürekli aydınlık için, 1 dakika karanlık" eylemine ne yazık ki, birçok askeri lojman da katılmıştı. Orduda da Atsızcı zihniyet egemen olmadıkça, bu gidişat değişmez.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Baskın Oran denilen adama da kafası karışmış olanlar vermiştir adam pkk yı savunan zavallı bir profesör, üstelik sezen aksu ve diğer kendine aydın diyen zırtapozlar bunu destekliyordu
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Baskin oran da kurdofillerden kazik yedi herhalde ondan secilmedi.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Orduya katilacaklardanda artik Türkcü düsünce aranmasi lazim. Bu zamanda böyle bir olayi istemem sadece hayalden öteyedir.Ancak ileriki zamanlarda bizler veya bizden sonra ki nesiller gereken mercilere ulastiginda gereken neyse yapilmalidir. Kurtulus savasi zamanlarindanda daha kötü zamandayiz. Düsmani icimizde tek tek elemek cok zor oldugu icin,kim sesini yükseltiyorsa hemen hic cekinmeden o seside, o sesleri yönetinlerinde sesi kesilmesi lazim.
Kür Şad için ulu bir anıt düşünüyorum. Gösterişsiz, sade fakat metin, kayadan bir anıt... O anıtın önünde Kür Şad'a ve arkadaşlarına saygı olarak börk ve çizme giymiş, kılıç ve sadak takmış Türk gençlerinin, birbirine perçinlenmiş sarp bir yığın gibi dik adımlarla geçit resmi yaptığını düşünüyor ve 1300 yıllık gençler olan Kür Şadla arkadaşlarının da, yaralarından hâlâ dinmeyen kanlar sızdığı halde, kendilerine çevrilen başlara gülümseyerek selâm aldıklarını görür gibi oluyorum... ATSIZ |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atatürk zamaninda askeri okullara Türk olmayanlarin alinmadigi resmi belgelerle mevcuttur.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Orduya türk olmayanlar alınmamalıdır.O 100 oy kesin personelden çıkmıştır.Öyle bir eğitimde Ak parti yanlısı insanların ve kanı bozuk askerlerimizin çıkacağını artık sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum... Askerliğide hayatını garanti almak için seçen, başka yapacak bir mesleği olmayan kişilerde seçiyor..Zaten bunlarda devamlı durumlarından yakınıp, mecburen bu işi yaptıklarını dile getiriyorlar... Ancak yinede bana göre orduda Türkçü zihniyet fazlasıyla hakim..Tabi ki politikalar ve kanunlar sonucunda bu tam anlamıyla ortaya çıkmıyor... Mesela Türk vatandaşı etnik çöplükler kesinlikle rütbeli olarak orduya alınmıyor...Ermeni gibi yahudi gibi...Bunlara yasal askerlik hizmetleri yaptırılıp terhis ediliyorlar...Kürtlerinde alınması ise malesef politika ve kanunlar gereği bana göre... Gelecekte birgün Türkçü bir iktidara kavuşursa Türkiye, kesinlikle diğer etnik çöplükler silah altına alınmayacaktır... Ben Hava Harp Okulu terkim, üstüne askerliğimide Eğirdir Dağ Komando Okulunda yaptım...Askeri çevreye çok yakınım ve ben ordunun Türkçü zihniyetinin yüksekte olduğuna inanıyorum... Belki münferit bir olay diyeceksiniz ancak size Hava Harp Okuluna girerken bedeni yeterlilik sınavında yaşadığım bir olayı yazmak istiyorum....O zaman 18 yaşındayım... Bedeni yeterlilik sınavında şınav ve mekik çekiyorum..Karşımda eşofmanlı bir subay var..Aramızdaki diyalog şöyle; Subay: "Sen aslen nerelisin genç ?" Ben: "Komutanım Osmaniyeliyim ama doğma büyüme İstanbulda yaşıyorum.." Subay: "Hımmm..Bende diyarbakırlıyım sapına kadar..Kürdüm..Sende varmı ailende bizim topraklardan kimse?" Ben: (Bu lafa tepem atıyor..Kürtlük propagandası yaptığını sanıyorum) "Hayır yok..Bir tane bile yok olamazda...Nerede diyarbakırlı da varsa kürtte varsa yedi ceddini soyunu sopunu s...." şeklinde cevap veriyorum... Bu cevaptan sonra birer birer nizami olarak çektiğim şınav ve mekikler beşer beşer sayılmaya başlanıyor...Bitirip ayağa kalktığımda komutanla diğer tarafa yürürken aramızda şu konuşma geçiyor... Subay: "Aferin sana genç..Seni denemek için bu soruyu sormuştum..Sen Hava Kuvvetlerine girmeyi hakeden aslan gibi bir Türk gencisin...Yoksa 500 tane şınav mekikte çeksen işin bitmişti..." Ben: "Komutanım neden beni denediniz ? Benim kürde benzer bir yanım yok...Fiziki özelliklerim kesinlikle benzemiyor..Konuşmam da öyle..." Subay: "Evet benzemiyorsun ama ailende eşinde dostunda çevrende olmadığını nereden bileyim..Ailesine çevresine kürdü sokan, soyunu bozan gerçek bir Türk olamaz..." Bu olay münferit olabilir ama bana göre ordunun büyük çoğunluğu böyle...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
SERHAT kardeşimin yazdıklarına bende katılıyorum, kürtlerde dahil olmak üzere -aradan kaçan belki olmuştur- rütbe olarak pek yükselemez( yani uzman, astsubay falan). Hala çaktırmadan ne olduğuna bakılmaktadır.. Diğerlerini de en basit işlerde çalıştırıp terhis edilmesi uygulaması vardır...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu Baskın da kürtlerden feci kazık yedi. Kafa yapısı olarak dtplilerden farkı yok ama sadece pkk terör örgütüdür dediği için dtp destek vermedi, onun yerine kendi bağımsız adayını seçtirdi. Ah Baskın vah Baskın, 650 milyar harcadın yine olmadı, bu sana ders olsun!
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askerin , Çıktı? , kim , sandığından |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|