![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atatürk de stattaydı!
"Biz böyle bir milletiz işte.."
Osman Tanburacı: "Kimse ne Napolyon'u koyar oraya ne başkasını 23.06.2008 15:45 Bunu Fatih Terim mi bir başkası mı koydu, bilemiyoruz. İlahi güçler kadar dünyevi güçlerin de olduğunu ispat ediyor. Türk milleti için Atatürk ismi her türlü takdire layık bir isim olduğundan ötürü onun İstiklal Savaşı'nda yoktan var ettiği bir milletin çocukları da her türlü sakatlığa imkansızlığa zorluğa rağmen orada savaş burada sportif başarı uğruna yüreğini ortaya koymaya mecburdur manasına gelir. Sadece bu Türkler'e ait bir şey bu. Hiç kimse ne napolyon'u koyuyorlar ne de bir başkasını. Böyle onurlu gururlu ve sadece manevi değerler üzerine yaslandığı için Fatih Terim de Atatürk'ü tercih etmiştir. Bu tabii bir moral motivasyondur. Ancak tersi de olabilirdi. 5-0 yenilseydik Atatürk'ün de karı olmayacaktı. Bu kadar penaltı kaçırıldığı, boş kalalere topun girmediği bir yerde bu kadar büyük isimlere, bir topluma mal olmuş ismi çok fazla speküle etmememek lazım. "Biz böyle bir milletiz işte.." - SPOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi ![]() 'Bu posterden manevi destek almışlar' Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer: 'Gurur duydum' Esat Yılmaer HABERTURK.COM yazarı Sevilay Yükselir'in yakaladığı muhteşem detayı canlı yayında yorumladı. "Gurur verici bir olay. Türk Milli takımının soyunma odasında vardı bu kez de yedek kulübesine koymuşlardı: Atatürk kulübesinde olması bu anlamlı maçta olması çok önemli. Oraya bu poster konulmuş ve ondan manevi bir destek alınmış. Çok gurur verici bir olay." "Vallahi çok gurur verici hadise, gurur verici bir olay. Türk Milli Takımı'nın soyunma odasında Atatürk posteri her zaman vardı. Bu kez sahanın içine yedek kulübesine getirmişler, gerçekten güzel bir ayrıntı. Bu zaman zaman diğer takımların başka takımların da yaptıkları bir olay. Herkesin bir uğuru var ama Atatürk posterinin bu anlamlı maçta orda olması çok önemli. Çok iyi bir mesaj olarak değerlendirip nitelendiriyorum. Sayın Fatih Terim'in de bunu istediğini biliyorum ve oraya o poster getirilip konmuş ve belli ki ondan manevi bir güç alınmış. Yani oda bizimle birlikte mesajını bütün kamuoyuna vermiştir.Gerçekten çok hoş ve çok gurur verici bir olay." 'Bu posterden manevi destek almışlar' - SPOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi Atatürk de stattaydı! Tarihi maça baştan sona şahitlik etti. Fatih Terim'in büyük sırrı Sevilay Yükselir'in gözünden kaçmadı. Türk Milli Takımını yarı finale taşıyan Hırvatistan – Türkiye maçının yedek kulübesinden ilginç bir enstantane ortaya çıktı. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, tüm Türkiye’nin kalbini hoplatan maça şahitlik etti. Teknik Direktör Fatih Terim, Atatürk’ün çerçeveli posterini tüm maç boyunca yedek kulübesinde muhafaza ederek O’ndan güç aldı. Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim’in büyük sırrını Haberturk.com’dan gazeteci Sevilay Yükselir ortaya çıkardı. Euro 2008’de Türkiye’yi yarı finale taşıyan Terim’in, Hırvatistan – Türkiye maçı boyunca Atatürk’ün varlığından güç aldığı anlaşıldı. Yedek kulübesinde Atatürk’ün çerçeveli bir posteri ile Terim’in fotoğrafı ilginç bir görüntü yarattı. Fatih Terim'in yakın çevresi Atatürk posterini bizzat kendisinin istediğini söylüyor ancak posterin yerde durması da eleştirileri beraberinde getirecek görünüyor. Atatürk de stattaydı! - SPOR - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi ![]() ![]()
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." Bir arap atasözü derki : Vahidun Karamani elfun yemani |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Evet maç esnasında bende Mustafa Kemal Başbuğumuzun resmini kulübede gördüm.Ama biraz kızmıştım.Çünkü Başbuğun resmi ayak hizasında duruyordu!Bu benim canımı sıkmıştı!Halada sıkmaktadır!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kuranı bel üstünde tutanlar neden atanın resmini ayaklarının hizasına koyuyor.Duyunca bende çok kızdım.Artık onun bizler için kutsal olduğunu kabul edecekler.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Başbuğun nur dolu resmini ayaklar altına alanları göğe çıkaranlara lanet olsun.Bu terbiyesizliği yapanlrda hesap sorulmalıdır.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Resimin orada olması anlamlı ama ayak seviyesine alarak büyük bir terbiyesizlik yapmışlar. Umarım küçük bir dalgınlığın sonucudur...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bu maçta hatalarını düzeltmeleri temenisiyle.Şu nazileride bir yenelim.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Son Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Hazretlerinin resminin orada olması ne kadar anlamlı ise ayak seviyesinde hatta kulübedeki kişinin ayaklarının arasında olması da o kadar terbiyesizcedir. Kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek. Madem böyle güzel bir davranışta bulunacaksın o zaman Ata ya olan saygıyı göz önünde bulunduracaksın. Aksi halde böyle bir haber için ne iyi ne de kötü bir yorum yapılabilir.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Başbuğun Resminin stadda olması çok anlamlı ama diğer Irkdaşlarımın da söylediği gibi ayak hizasında olması da terbiyesizliktir,umarım ki bi anlık dalgınlıklarına gelmiştir.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk , de , stattaydı! |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|