![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atatürk düşmanı çapulcuların ve ayaktakımın cumhurbaşkanı Apo
Kendisini daha yakından tanımaya ne dersiniz?
Yada Oturup olanlarımı izleyeceksiniz? İşte CumhurBaşkanamız!!!!!! Cumhuriyet Liderinin Cumhuriyet Hakkındaki Net Görüşleri!Resimli anlatım
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Yönetici notu: Bir daha siteye yakışmayan kelimeler kullandığında üyeliğin iptal olucaktır. Dingonun ahırı değil bu site.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Bozkurt
|
Bu güllü'nün ne ayak oldugunu bilmeyen mi var.
Dilerim Türk Ordusu bir an önce gerekeni yapar, yoksa halimiz yaman. Hiçbir bedel seriatla yönetilen bir Türkiye'den daha agir olamaz. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
Sol taraftaki siyah zeminli yazi dikkatinizi cektimi
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cennet vatanımın başına kimler geçti, yazık.Neden kimse bunları dile getirmiyor bu gazetede yazanları abudullahın gözüne sokmuyor.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler, Irkdaslarim
Dokunulmazlik konusunu nasil halledeceklerini, merak ediyorum. Eger ki bu yönde adim attiklari taktirde dönme dolaplari, foyalari, düzenbazliklari ortaya çikacaktir, bizler ne kadar bilsek bile, milletimiz gözlerini yummus, hala gerçekleri görmemekte karali gibi görünüyor. Bu yönde siki bir mualefet hazirligi oldugunu düsünüyorum. Gerçi olsa ne yazar, cevaplari simdiden belli: "Biz degistik!" |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atatürk'den Gül'e....
1923'den 2007'ye... millet gider Mersin'e biz gideriz tersine... yazıp yazıp sildim, gün ola devran döne.... TTK ve bol bol sabır versin! |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Ev köpeği,süs köpeği.kırkıp biçsende köpek,yine köpek,eşeğe altın semer vursan yine eşektir.Bunu inkar eden varsa ya gözü kör,yada yalakanın tekidir. |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Lanet olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Abdullah öyle bir konuşma yaptı ki gören de büyük Atatürk milliyetçisi sanır. Abdullah işte adama böyle tükürdüğünü yalatırlar ve inanmadığı şeyleri böyle söyletirler. Bunları söyleyen ya dönektir ya da takiyyecidir ama mecburen kımıldayamayacaksın kımıldadığın anda da Türk ordusunun balyosunu tepende hissedeceksin.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Şimdiki konuşmasını izleyiniz. Özgürlükçü, açık toplumcu, demokratik kısacası azınlıkçı bir c.başkanı olacağını şimdiden söyledi. Bu korkusuzluğu kendi kuyusunu kazmasına yarar umarım. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Türkiye'nin Cumhurbaşkanı .
Sayın Kemal Atatürk, İsmet İnönü,Celal Bayar, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay, Fahri Korutürk, Kenan Evren, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necdet sezer'den sonra Abdullah Gül yeni cumhurbaşkanımızdır...Hayırlı olsun...
Umarız memnun kalırız ve Türkiye için güzel işler yapılmaya devam edilir... Konu sahra tarafından (28.08.2007 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: (Türkiye) baş harfi büyük yazılmamış. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kime hayırlı olsun.O benim cumhurbaşkanım falan değil.O o mekanı haketmeyen yobaz şeriatçı . Bundan sonra ne olacağı belli değil.
Tengri sonumuzu hayır etsin. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Sayın sıkmabaş sana bir sorum var, kaç imam nikahlı fuhuşla kaç islamcı sapığın haremi oldun? Çünkü sapıklık ve fuhuş sizin din anlayışınızın temelini oluşturur da! |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| apo , atatürk , ayaktakımın , Çapulcuların , cumhurbaşkanı , düşmanı , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|