![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Atatürk düşmanı ülkücülere lanet olsun
şu anda çok sinirliyim Paltalkta bir ülkücü odasına girdim.Tek konuştukları başörtüsü konusuydu.
Ondan sonra bir ülkücü çıktı Atatürk ün putlaştırılmaması gerektiğini söyledi.Bende dayanamayıp Atatürk e tapacaksın çünkü o olmasaydı şu anda annenin başörüsü yunanlıların fantezi aracı olmuştu dedim.Tabii beni odadan attılar. Bugün ülkücülerin milliyeçilikle alakalarının olmadığına ve ümmetçi olduklarına bir kez daha kanaat getirdim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sen ne bekliyordun peki bunlardan Candaroglu kandasim?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP, Arap-islam sentezcisi grupla kafa yapısı aynı olan bir grubu daha hatırlatayım ; Büyük Birlik Partisi'nin "Nizamı Alem" denilen arap topluluğu. Bu grup dün de suudi arabistan büyükelçiliği önünde gösteri yapıp kapıları yumrukladı. Sebebi ise hz. Muhammet'in doğduğu evin yıkılıp yerine otopark yapılacak olması. Evet tek neden bu.
Görüyorsunuz değil mi? Arap'dan fazla arapçı olmak, kimliksiz olmak böyle bir şey işte. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bunlara en iyi cevabı Neyzen Teyfik vermiştir:
Be Hey Dürzü Ne ararsin TANRI ile aramda!... Sen kimsin ki orucumu sorarsin? Hakikaten gözün yoksa haramda Basi açiga niye türban sorarsin? Raki, sarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararim, içerim. Ikimiz de gelsek kildan köprüye, Ben dürüstsem sarhosken de geçerim Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden, Dininden de soguyacak bu millet Isgaldeki hali sakin unutma. ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çikardin amma Baban kimdi bilemezdin serefsiz. Neyzen TEVFİK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Ağzına sağlık kandaşım...Ülkü Ocakları bu konuda nizam-ı alem e göre biraz daha yumuşak...Dostlar alışverişte görsün zihniyetiyle ocaklarında tek tük Atatürk resmi bulunduruyorlar ama Atatürk ile ilgili bilgisi olan yok denecek kadar az...Çünkü çoğu osmanlı uşağı...Atatürk'e sözde saygı göstermelerinin sebebi ise mhp nin oy oranlarını düşürmemek içindir...Nizam-ı alem ise bunlara göre daha açık oynuyor...Lise yıllarında oraya takılan kişilerden ocaklarında din düşmanı diye Atatürk'e küfürler edildiğini resimlerinin yakıldığını öğrenmiştik...
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
aslında en baştan bunu tespit etmek mümkündür.. ülkücü ve ümmetçi.... her ikisininde baş harfi "Ü" ile başlamaktadır. peki "TÜRKÇÜ" sözcüğünü çağrıştıran bir kelime var mı? var.. TURAN... her ikisininde baş harfi " T" . ülkücülerin Atatürk'ü sevmediklerini zaten biliyoruz.. hangi ülkücü BAŞBUĞ olarak ATATÜRK'ü görür ?? hiç birisi... çünkü onların başbuğ'su türkeş... esasen bu ülkücü zibidilerine sormak lazım.... - BAŞBUĞ ne demek ? biliyormusun ? hiç bir ülkücü bunu bilmez.. bilmediği gibi okumak ve araştırmak zahmetinde de bulunmaz... hem ümmetçi...hem şeriatçi... hemde cahil... |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir yere de ben girmiştim.Rumuzum KIMIZCI'ydı.Kımızda alkol var haramdır git şu adını değiştir diyip attılar .Bunlar tam ümmetçi.Zaten kendileri de diyor Osmanlı torunları olduklarıını.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Osmanlıyı savunanlar, gayri Türkler, ülkücüler, akpliler, selametçiler, tarikatçılar kısaca tüm ümmetçi soysuzlardır. Bunun neden böyle olduğunu soyu temiz şuuru yerinde olan tüm Türk soylular anlayabilirler. |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
herkeze selamlar soydaslar size osmanlı nın arka bahçesi kitabını okumanızı tavsiye ederim osmanlıdaki devsirme ihanetlerinin iç yüzünü anlatıyor
Mevlüt uluğtekin yılmaz Müslüman olmamda sakınca varmıdır?ülkücü değilim MHP nin Türkleri uyutma partisi olduğuna inanıyorum |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP vede yan kurulusu ulkucu cay ocaklari ,Turan yolundaki en buyuk engellerden biridirler.Bunlar bu kafa yapilariylan TURKE en buyuk darbeyi vuran dis guclerin en buyuk siyasi kanadidirlar.Iclerinde binlerce ajan barindiran,her turlu yasal olmayan kirli islere karisan,kurdu kardes bilen,arab yobazini babasi diye tanimlayan birer oyuncak beyinli kuklalardir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Otağı hiç okumadan mı üye oldun? Müslüman diye kimseyi atmayız ama dinini bağıra bağıra söyleyenleri atarız. Bu yüzden dinini içinde sakla. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kardeşim rahat ol bende müslümanım ama burda kimse kimsenin dini ilgilendirmez önemli olan ırktır ırkı Türk olan her kişi ister hristiyan ister müslüman ister şamanist olsun hepsi aynıdır o yüzden bu konuda bir şüphen olmasın
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|