![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atatürk'e sevgi ve saygi...
Dun sesli sohbet odamizda bu konuyu hararetle tartiştik. Bugun aşagida aktaracagim bu haberi okudum, ve bir daha milli onurumuzu ilgilendiren konularda toplum olarak ne kadar geriledigimizi vurgulama ihtiyaci duydum.
Fidel Castro'dan Atatürk'e övgü... "Devrimci Kemal Atatürk, bizim esin kaynağımız oldu. 1919'da Anadolu'dan emperyalistleri atmak için, Bandırma gemisiyle Samsun'a çıktı. Büyük bir zafer kazandı. Biz de tam 40 yıl sonra, ülkemizden faşistleri kovmak için Granma gemisiyle Havana'ya çıktık. Biz de zaferle kucaklaştık. Ben de devrim gerçekleştirdim. Ama Atatürk'ün yaptıklarını yapamazdım. Türkler sağdan sola doğru yazarken Harf Devrimi ile tam tersi yönde yazmaya başladı. Kıyafet Devrimi ve Medeni Kanun'la kadınlara getirilen statü çok önemliydi. Ona ve devrimlerine hayranım. Kendinize başka bir önder aramayın." Atatürk'e hayranlığını işte bu sözlerle dile getirdi Fidel Castro. Dunyada son devrimci olarak anilan, tum Orta ve Guney Amerika kitasinin amerikan emperyalizmine karşi direniş simgesi haline gelmiş, kucucuk ada Kubanin son 50 yilinin devlet lideri Castro bile Ataturk'umuze hayran oldugunu ulu orta soyluyor, ama kurdugu Cumhuriyet sayesinde serbest ve ozgurce yaşaya bilen, her şeyin uzerine koyduklari din'lerinin butun vecibelerini de rahatca hayata gecirebilen "vatandaşlar" ise Ataturk'den nefret edebiliyor, ona kufur edebiliyor, heykellerini tahrip etme curetini gosterebiliyor ve dunya tarihince gorulmemiş onemlilikde devrimlerine karşi muhalefet edebiliyor. Tek tek, bir biri ardinca, Ataturk devrimlerinin kazanimlari yok edilmeye calişiliyor. Ve toplum da bunu artik olagan karşiliyor, fikir pluralizmine bu olaylarin girdigi savunuluyor, buna itiraz eden kesim ise "paranoyak" olarak nitelendirilip, marjinal bir gurupmuş gibi takdim ediliyor. Her şey ne kadar ve nasil kolay degişebiliyormuş meger. Yazik... tek kelime ile yazik. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yanlız Fidel'in görmediği bir kaç püf nokta var o da atgözlüğüyle baktığı için göremiyor.
Ülkemizden Emperyalist güçleri kovdu Mustafa Kemal Paşa ancak Rusya'nın komünizm i öven elçilerini de kovdu. Bunun için Atatürk Türk devrimcisidir. Başka hiç bir devrim Ulu Başbuğ'un devrimiyle benzeştirilemez kıyaslanamaz karşılaştırılamaz.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Son günlerde Atatürk'e yapılan saldırılar(2 gün önce izmirde Atatürk heykeline yapılan saldırı)artmaktadır.Yapılan bu saldırılar artık milletimiz tarafından olağan görülen olaylar haline geldi.Medya saldırıları neredeyse 3.sayfada göstermeye başladı.Atatürk'e yapılan bu saldırıları normal gören ve kınamayan insanlar,dinleri ve peygamberleri söz konusu olunca(danimarka'daki peygamber resimleri)her şeyi unutup araptan daha çok savunur hale geliyorlar.
Bütün dünyanın kabul ettiği ve herkese anlatabildiğimiz Atatürk'ü,bir tek onun sayesinde kurulmuş bu ülkede arap kültürünü yaşama özgürlüğünü kullanan yobazlara anlatamadık. Kimse artık Atatürk'e saldırı yaptı diye hak ettiği cezayı almıyor ve bu durum bütün yobazlara cesaret veriyor.Dine yapılan saldırıların cezası varken(ki olmasada zaten sizi birileri allah adına öldürür)Türk'ün ebedi Ata'sına yapılan küstahlıkların hiç bir cezası yok.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayin Altar Alp, bu konuyu hangi baslik altinda bulundurmak tabi ki otag yoneticilerinin tasarrufunda olan bir sey, ama kisisel tercihim "Turkcu Bakis" bolumunde en azindan bir sureligine bulundurmaniz olurdu ki ulu onder Ataturke karsi sevgi ve saygiyi vurgulamak amacli bu ileti guncel olarak kalsin.
Ikincisi ve en onemlisi ise, Castro'dan alinti yapmamin nedeni komunist devrimciligi ovmek ve ya Castro ile Ataturk arasinda paralellik yaratmak degil, Castro gibi bir komunistin bile bunlari gorebildigine gore, Turkiye Cumhuriyetinin kimi vatandaslarinin bunu gormeyip ve de kiymetini bilmemesinin altini cizmekdi. Ki Castro'nun da esas soyledigi - ben de devrimciydim, ama Ataturk gibi dunyaya bir baska devrimci gelmedi daha. Saygilar. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Her ne kadar siyasi duruşu bizimkine uymasa da sadece Castro değil, o görüşün esas fikir babası Lenin ve uygulayıcısı Stalin'de, veya sözde demokratlardan çanakkale savaşında yendiği W.Churchill'de Atatürk'e övgüler yağdırmıştır.
Böyle bir Ulu'nun, Başbuğumuz Atatürk'ün Türk toprakları içinde, Türk sermayesinin bir parçası tarafından hakarete uğraması kabul edilemez bir davranıştır. Biliyor musunuz Diyarbakır'da ödürülen pkk'lı k.rtlerin sözde k.rt bayraklı mezarı var. Irkdaşarım resim ve belge istemişti, buyurun, internetten aradım buldum, daha net resimleri de vardı görmüştüm ana şuan bulamadım. http://img63.yukle.tc/images/4474dyarbakr1hj.jpg Diğer örnek, benim anlatmaktan bile utanç duyduğum bir örnektir, arkadaşım doğu hizmetini yaparken gözlemlemiş, Diyarbakır ve doğu illerinin bir kısmındaki okullarda istiklal marşı okunmuyor, And içme'deki "Türk" sözleri "k.rt"e çevrilerek okunuyor, ve hatta okula girerken k.rt müdür ve öğretmenler, öğrencilere "Tükürün beton Kemal'e" diyorlar. İnsanları küfür dağırcıklarını genişletmeye sevkeden bu soysuzlar, nereye sataşacağını bilmemektedir. Sözde avrupai "demokrasi" insanları istediği gibi düşünüp eylem yapmasını istemekte gibi görünüyor, ama yönetim karşıtları Fransa'da, İngiltere'de, İspanya'da, vb Avrupa başkentlerinde feci şekilde dövülüyor, ABD'de elektirikli sandalye ile ölüme mahkum ediliyor. Peki Yüce Türk Ulusu, milli varlığına düşman olanlara karşı ne yapıyor? ŞİMDİLİK hiçbir şey! Ancak şu bilinmelidir ki Türk, tarihte olduğu gibi bu derin uykusundan uyanacak, ve yine tarihte olduğu gibi kendine gelince destan yazacaktır. Tanrı'nın kırbacı olan bu kavim, bir kez daha adaleti sağlayacaktır! Tanrı Türk'ü korusun.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
GÜNDEN GÜNE TÜRK IRKÇILIĞINI SULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR BU İŞİN SONU NEREYE KADAR GİDE
SELAMLAR SAYGILAR TANRININ ULUSU ATİLLANIN KILIÇLARI VAROLUN en gerçekçi ve MANTIKLI BİZLERİZ.
Konu KARADENİZÖZTÜRKÜ tarafından (27.02.2008 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: EN AZINDAN ÇOK HİSSİ DAVRANMIYORUZ ÜLKEMİZİ GERÇEKTEN SEVİYORUZ TAM BAĞIMSIZ VE GELİŞMİŞ OLMASINI GÖNÜLDEN ARZU EDİYOR VE TÜR |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BEN NİCE DÜNYEVİ VE UHREVİ AYNI ZAMANDA KAVİMLERLE İLGİLİ KİTAPLAR OKUMUŞ RİZE.Lİ ARKADAŞINIZIM NİHAL ATSIZ.DAKİ BEYEFENDİLİĞİ VE ONDAKİ HAVA KARİZMAYI ANLAMAMAK GÖRMEMEK MÜMKÜNMÜ
Konu KARADENİZÖZTÜRKÜ tarafından (27.02.2008 Saat 12:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: SEBEBİ MUSTAFA KEMAL BAŞBUĞ PAŞA GİBİ DAHİLERİN YOLUNDA OLAN TÜRKÇÜLER HAKİKİ ŞAHSİYETTİR |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TEK BİR ŞEYİ BİLMEK İSTİYORUM HZ.ADEM VE HAVVA ANAMIZIN 3 ÇOCUĞU SAM HAM VE YAFES BİZ TÜRKLER YAFESTEN GELİYORUZ MU YOKSA BU DİNİ ÜMMET YALANIMIDIR BİRİ CECAPLASIN SAYGILAR
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sam, Yafes.. bunlar Ortadoğu kökenli söylencelerdir. Daha doğrusu yalanlardır. Bu konuda otağda arama yap.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TRABZON DA RUM VARMIDIR MÜSLÜMAN RUMCA KONUŞANLAR TÜRKMÜDÜR VEYA SİVASTA MUŞTAİZMİR ADAN MARDİN İSTANBUL BİNGÖL CİVARINDA BELKİDE ANKARA ANTEP MARAŞ HERYERDE OLAN GAYRİ MÜSLİM VATANDAŞLARIMIZ VAR BUNLARIN ASLI NEDİR VE VATAN HAİNLİĞİNE NEKA DAR YAKINDIR HEMŞİNLİLER KİMDİR AYRI BİR FARKLI KÜLTÜRMÜDÜR TÜRKÜM DİYEN GÜRCÜ VEYA MOĞTİLERİN DURUMU NEDİR SELAMLAR TEK HAİN TÜRKTEN KÜRTTEN HER TARAFTAN ÇIKABİLİRMİ
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TRABZON DA RUM VARMIDIR MÜSLÜMAN RUMCA KONUŞANLAR TÜRKMÜDÜR VEYA SİVASTA MUŞTAİZMİR ADAN MARDİN İSTANBUL BİNGÖL CİVARINDA BELKİDE ANKARA ANTEP MARAŞ HERYERDE OLAN GAYRİ MÜSLİM VATANDAŞLARIMIZ VAR BUNLARIN ASLI NEDİR VE VATAN HAİNLİĞİNE NEKA DAR YAKINDIR HEMŞİNLİLER KİMDİR AYRI BİR FARKLI KÜLTÜRMÜDÜR TÜRKÜM DİYEN GÜRCÜ VEYA MOĞTİLERİN DURUMU NEDİR SELAMLAR TEK HAİN TÜRKTEN KÜRTTEN HER TARAFTAN ÇIKABİLİRMİ SELAMLAR TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ALLAH DEMEMİZİN BİR SAKINCASI VARMI MİLLET VE ŞEY KELİMELERİ OSMANLICADIR BİLİYORSUNUZ OSMANLI SELÇUKLU GÖKTÜRK MEHMET AKİF ERSOY VE BİNLERCE YAZARLARIN HANGİSİ TÜRKÇÜ HANGİSİ ÜMMETÇİ VEYA KOMUNİST NASIL AYIRACAĞIZ
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hazır bilgi uyuşturur. İleti ekleyip durmayı bırak. Otağda arama yap. Hepsi var.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Buraya sürekli soru sormak için mi geldin embesil.
Üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Neden bilmiyorum, ancak harflerin tamamını büyük harfle yazdıkları zaman insanın bağırdığı izlenimi veriyor.
Otağ kurallarının 14'üncü maddesinin (ç) bendine (Fazlaca yazım hatası içeren) giriyor mu bu acaba?
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|