![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atatürk'ü sevmiyorum Humeyniyi Seviyorum!!!
Umarım bu yazıdan gerekli dersi bazıları alır..Yazık yazık...
Dün gece Teke Tek programında yaşadığım şoklar, giderek yaşlanan kalbime ağır gelmiş olacak ki, sabaha kadar uyuyamadım. Maksadım üniversitede türban meselesini, üniversitede okuyan kızlarla konuşmak, tartışmaktı. Konuklarımdan ikisi türbanlı, ikisi ise başı açık kızlardı. Başı açıkların biri kendini liberal, diğeri ise Kemalist olarak tanımlıyordu. Her dört kız da kendi görüşleriyle paralel derneklerde çalışıyorlardı. Ve emin olun ki, şimdiye kadar yaptığım hiç bir Teke Tek programı beni bu kadar şok etmemişti. 1999'dan bu yana türban eylemcisi olan Nuray, inanç özgürlüğü kapsamında türbanla eğitim hakkını savunurken, bunun eğitimle sınırlı olmayacağını, kamuda çalışmak dahil her türlü hakkı kapsaması gerektiğini söyledi. Bu alıştığımız bir durumdu. Türbanlı aktivistlerin tamamı bu söyleme sıkı sıkıya sarılıyordu. Yani AKP'nin Anayasa'da yaptığı ama iptal edilen değişiklik zaten onları kesmeyecekti. Bu biliniyordu. Ancak Nuray konuyu bambaşka taleplere taşıdı. Nuray'a "İnanç gereği diye yasama tarafından oluşturulmuş hukuku beğenmeme ve kendi inançlarınıza göre yargılanma talebinizin ortaya çıkmayacağını ve yarın öbürgün Müslümanların kadı mahkemesinde yargılanmasını istemeyeceğinizi kim garanti edebilir?" diye sordum. Çok samimi yanıt verdi. "Kimse garanti edemez. Hatta isteriz de. Niye insan kendi inandığı hukukla yönetilmesin" Şok olmuştum. "Bu çok hukukluluk anlamına gelir. Bir demokraside böyle bir şey nasıl olacak?" diye sordum. "Niye olmasın" dedi. Daha sonra diğer türbanlı kız Kevser'e bir soru yönelttim. "İran'daki baskı rejiminin İslam'a örnek olamayacağını söylüyorsun ama facebook'daki sayfanda Humenyi resimleri varmış" dedim. "Evet var. Humeyni'yi çok severim" dedi "İran'daki rejmi kuran o değil mi?" dedim. "Onun kurduğu rejimi bozdular" dedi. "Peki Humeyni'yi çok seviyorsun. Atatürk'ü de sever misin?" diye sordum. "Asker olarak çok başarılıymış" dedi. Askerlik vurgusu dikkatimi çekti. Tam bir Milli Görüş çizgisiydi. Sonra dönüp aynı soruyu diğer türbanlı konuğum Nuray'a yönelttim. Humeyni'yi o da çok seviyordu. "Peki Atatürk'ü seviyor musun?" diye ona da sordum. Önce biraz şaşırdı. Ne diyeceğini bilemedi. Sonra "Acaba düşündüğümü söylersem suç olur mu?" dedi ve yine büyük bir samimiyetle "Hayır Atatürk'ü hiç sevmem" dedi. "Niye?" dedim. "85 yıldır çektiğim çilelerin müsebbibi o da ondan" dedi. "İyi de sevmediğin o adam Türkiye'yi İngiliz, Fransız, Yunan işgalinden kurtardı. Onun sayesinde bağımsız bir ulus olduk. O olmasa idi bugün burada yabancı bir ülkenin mandası altında olabilirdik. Sömürge olurduk" dedim. Ama Nuray kararlıydı. "Kurtuluş savaşını Atatürk değil, inançlı Müslümanlar başlattı. Maraş'ta bir kadının türbanına el uzatılmasıyla kurtuluş savaşı başladı. Atatürk'le ilgisi yok" dedi. "Atatürk bu savaşı organize etmeseydi, Maraş'ta veya başka bir yerdeki bu gibi tepkiler ezilip yok edilirdi" dedi. Ona da yanıtı vardı. "Belki de daha iyi olurdu. Belki yabancı manda altında inançlarımız daha iyi yaşayabilirdik. Daha özgür olabilirdik" dedi. Değerli okurlar. İşte Türkiye Cumhuriyeti'nin karşı karşıya olduğu durum bu. İstenen bu. Bugün söylenmese de talep edilecek olan bu. Anayasa Mahkemesi kararına karşı gösterilen tepkinin nedeni bu. Türkiye Cumhuriyeti'nden alınmak istenen rövanş bu. Bunun kılıfı özgürlük. Bunun kılıfı demokrasi. Bunun kılıfı liberalizm. Yerse. Yemezse zorla. Öyle diyorlar. NOT:Programda liberal görülerini ütopik bir dünyada dile gterin konuğum, program sonunda türbanlı kızlarımızın telefonlarından yaa tebrikleri kabul ederken çok mutlu görünüyordu. NOT2: Bu programdan sonra Türkiye'yi bekleyen gelecekten gerçekten çok korkmaya başladım. Başbakan'a kur yapan Hülya Avşar'ın bu programı izlemiş olmasını çok isterdim. Ne zaman adam oluruz? Özgürlük istediğini söyleyenlerin gerçekte ne istediğini anladığımız zaman |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Madem humeyninin yaptıklarını bu kadar beğeniyorlar, idam cezasını geri getirelim, iranda olduğu gibi suçlu bakire kızlara cennete girmemeleri için önce tecavüz edelim sonra asalım. Bunlar bundan anlar. Bunları şeriatçı bir yobazın eline vereceksin ömrünü dört duvar arasında koca dayağı yiyerek geçirecek. Hatta üstüne 3 karı daha alacak her gün birini becerecek.
Madem herkese ayrı hukuk uygulanmasını istiyorsunuz, o zaman o beğenmediğiniz Başbuğ Atatürk'ün size verdiği tüm hakları geri alalım. Mirastan daha az pay alın, kocan seni keyfi yetince boşasın, isterse üstüne kuma alsın. Sayın kandaşlarım bu tür adi s.rtüklerin acilen irana kovulması gerekmektedir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Akıl özürlü bir mahlukattan beklenilenleri söylemiş. Şaşırmamak lazım. Acaba Humeyni adındaki fars döküntüsünün kendisini döllemesine razı gelir miydi, bir de kendisine sormak lazım. Türbanın sırf kafayı değil beyinsel düşünme gücünü de kapatmasının bir sonucudur bu zaten. Bunlar üzerine 3 değil, 5 tane kuma gelmesini allah emri olarak yorumlarlar hiç şaşırmamak lazım zaten.
Andalar, bana kalırsa bu f...şe sırf kendisini değil, beynini de arap kültür emperyalizmine dölletmiş. Bu ve bunun gibiler için istiklal mahkemelerinin tekrar kurulması gerekmektedir. TTK |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK OĞLU TÜRK
|
Bunların ki ideoloji falan değil bir ruh hastalığı.Madem humeyniye tapıyorsunuz o zaman defolun gidin İranda yaşayın.Burası Başbuğun kurduğu Türk'ün ülkesi.Kız demiş ki:Kurtuluş savaşını müslümanar başlattı.Örtülü fahişe ırakta,afganistanda,filistinde yaşayanlar müslüman değil mi?Hem müslüman hem Peygamber ırkından.Peki niye onlar bu halde? Ne oldu Yaratıcı bize torpil mi geçti? Bu soysuz sopsuz namussuzları bu ülkede barındıranlarda kabahat. Madem sömürge olsak belki daha iyiydi diyorsun defol git o zaman o örtülü şekilde övdüğün Yunanistanın,İngilterenin,bilmemnelerin kerhanelerinde ,pavyonlarında çalış ona buna domal fahişelik yap.Özlemini çektiğin hayat. O da bir nevi sömürge altında yaşamak sayılır.
Y.N: Noktalardan sonra cümleye başlamadan bir boşluk bırakın ki okunması daha kolay olsun. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HABERTÜRK Video
Buda kandaşımın yazdığı konunun videosu. İnsanın kanı donuyor.Kansız köpeklerrrrrrrr s....... gidin ozaman İran'a. Bu insanlar aciz ya
On bir kişi Horasan'dan çıkanda, Ak sayaya yeşil düğme dikende, Çıkıp yücelerden engin bakanda, Yol alıp, gidiyor göçü Avşar'ın. Avşar'ın uşağı şöhretli gezer, Gördüğü duşmanın bağrını ezer, On beş,yirmi atlı bir ordu bozar, Yenilmez kuvveti, gücü Avşar'ın.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Kendine bi' Türk'ü değil, Farslıyı örnek alıyorsan bu ülkede ne işin var diye sorarlar insana. Atatürk'ün cumhuriyetinde ne işin var, gitsene Humeyni'nin İran'ına. Senin Türk olduğundan da şüpheliyim zaten, başka bi' ülkenin manda ve himayesini kabul eden aşağılık bi' eziksin sen. Çürümeye yüz tutmuş yiyecekler gibi etrafı kokutmaktan başka bi' işe ne zaman yarayacaksanız acaba ?
Bu ve bunun gibi Atatürk düşmanı insanların vatandaşlıktan çıkartılması gerekmiyor mu ?
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fatih Altaylı sonunda neyin ne olduğunu gördü ama çok geç oldu. Vakti zamanında köşesinden atıp tutmakla AKPcilik oynamakla demekki olmuyormuş.
videosunu izleyin kızların ne kadar cahil olduğunu göreceksiniz. Ben fazla laf sarfetmek istemiyorum. Çünkü hiç bir ihanet yoktur ki karşılık görmemiş, bedeli ödetilmemiş olsun. Bunlar bu hesaplarını sokaklarda oluk oluk akacak olan kanlarıyla ödeyecekler. Bu Cumhuriyet o kadar ucuz değil. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Vatansız karı.Facebook açmasını biliyor ama.Baksanız kafasındaki paçavra 1000 dolardır.
Demek mandayı tercih ediyorlarmış...İşte bunlar ders olsun millete.Sıkma kafa ve hain olmayıp ''yahu ne olucak onlarda da üniversitelere girsin'' diyenlere ders olsun... Tanrı söyletmiş bu lafı bu alçağa. Bu karının bir hakim olduğunu düşünün.Yada bir savcı,bir mühendis,bir doktor,bir komser...Hasbelkader orduya girdiğini düşünün! Yarın öbür gün savaş çıkınca bunlar bizi arkamızdan vuracak.Bu açıkça ortada duruyor.Savundukları mandanın tarafında olacaklar. Herkes aklını başına toplasın artık.Saflar belli,Ya Atatürk'ün safındasın ya onların.2. bir seçenek yok. Y.N: Noktalardan sonra cümleye başlamadan bir boşluk bırakın ki okunması daha kolay olsun.
Hem milliyetçi olacaksın;hemde milliyetçilik alehinde bulunacaksın;hem bir milletin davasını güdecek hem de bu milletin kökünü yetmiş iki millete birden bağlayacaksın ; milliyetçiyim dediğin halde, milliyetçilik düşmanlarının lehindeki kampanyaya katılacaksın... Bu tür gülünç ve uydurma milliyetçilik ancak ,ne dediğini,ne yaptığını bilmeyen ayyaşlarda bulunur. Makaleler III |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | ||
|
ATATÜRKÇÜ
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de tam bu vidyoyu izlemiş ve haberi siteye eklemek için girmiştim. Benden önce eklemişsiniz. Videosu da burada:
HABERTÜRK Video |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Bir insan bu kadar nankör olabilir mi? Kendi milli benliğini nasıl bu kadar ucuz bir şekilde satabilir? Tanrı belanızı versin.Başka birşey demiyorum!
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Artık bunlara söyleyecek söz dahi bulamıyorum. Çok seviyosan İran'a git o zaman Arabistan'a git seni burda zorla tutan mı var hain.
Burası Türk Ulusu'nun, Atatürk'ün ,dişiyle ,tırnağıyla, kanıyla kurduğu bir Türk devleti; müslüman devleti değil eğer sen müslümanca yaşamak istiyorsan adres belli defol git buranın havasını suyunu iğrenç fikirlerinle kirletme. Çıkmış televizyonda konuşuyor bir de bilmiyor tabi Arabistan'da İran'da kadınların televizyona çıkıp böyle serbestçe konuşamadıklarını ... Senin orada konuşabilmen bile Atatürk ve devrimleri sayesindedir ey cahil arapçı yobaz... |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ulu Başbuğ'u senin gibi sıkmaşbaların sevmesinede gerek yok.
Yüce Başbuğ Asil Bozkurt Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ancak ve ancak onun gibi düşünenler ve damarlarındaki ASİL KANI(TÜRK! kanını) taşıyanlar hissedebilir.Sizin gibi 3-5 Çapulcu gönlümüzden ne yaparlarsa yapsınlar Ulu Başbuğ'un ve Diğer TÜRKÇÜ büyüklerimizin isimlerini silemeyeceklerdir..Bu ÇAPULCUlara'da , Sizin gibi Arap yalakalarınada ders olsun! TTK ! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
O'nun kurduğu ülkede yaşayacaksın,
O'nun rejimine tabii olacaksın, O'nun verdiği imkânlarla dinini yaşayacaksın, O'nun bastırdığı Kur'an'ın Türkçe mealini okuyacaksın, O'nun kan dökerek aldığı toprağa ayak basacaksın, O'nun kurduğu eğitim sisteminde eğitim alacaksın, O'nun yerleştirdiği sağlık sisteminden faydalanacaksın, Kısacası O'nun yaptıkları sayesinde yaşayacaksın ama O'nu sevmediğini söyleyip gidip Humeyni adında, Azrail kılıklı yabani bir herifi sevdiğini söyleyeceksin. Bu resmen kansızlıktır, şerefsizliktir. Başka izahatı olamaz. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Dün bu proğramı izledim ve bu f...işeye sabaha kadar sövdüm sen kimsinki Başbuğa dil uzatacaksın o dili keserler sürtük okadar sinirlendimki kafamı duvarlara vurasım geldi birde bunların facebook adresleri varmış o adresi bi bulsam onlara neler diyeceğimi biliyorum
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk'ü , humeyniyi , seviyorum!!! , sevmiyorum |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|