Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.08.2008, 23:55   #1 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,508
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
'Atatürk'ü sevmiyorum'a takipsizlik

'Atatürk'ü sevmiyorum'a takipsizlik

http://www.atsizcilar.com/forum/ataturku-sevmiyorum-humeyniyi-seviyorum-t103190.html

Linkinde bahsi geçen "dişi ümmetçi yobazın davası " bugün sonuçlandı..

Cumhuriyet Savcısı, “Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum” diyen iki kişi hakkında takipsizlik kararı verdi. Atatürk'ü korumak için özel kanunlara ihtiyaç olmadığını belirten Savcı, “Onlar sevmiyor diye Atatürk değerinden hiçbir şey kaybetmez” dedi.

Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret suçlamasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Cumhuriyet Savcısı Muzaffer Yalçın, “Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum” diyen Nuray Canan Bezirgan ve Kevser Çakır hakkında takipsizlik kararı verdi.

Atatürk'ün değerini korumak için özel kanunlara ihtiyaç olmadığını belirten Cumhuriyet Savcısı Yalçın, kararında şu görüşlere yer verdi: “Mustafa Kemal Atatürk ulusal bir kahramandır. Türk tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ve dünya tarihinde ulusal kahraman, devrimci olarak hak ettiği yeri almıştır. Atatürk, birisi kötü söz söyledi diye ne küçülür, ne de değerini korumak için özel kanunlara ihtiyaç duyar. Atatürk'ün hilafetçiler, şeriatçılar, bölücüler tarafından istenmediği, sevilmediği bir gerçektir. Sevmek ya da sevmemek bir gönül işidir, yani yürektedir. Eğer şüpheliler Atatürk'ü sevmiyorlarsa, Atatürk değerinden hiçbir şey kaybetmez.”

Beyoğlu Cumhuriyet savcılığı, 1951 yılında çıkarılan 5816 sayılı Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun'un “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret veya sövme” öngören birinci maddesinden soruşturma açmıştı. Suçun cezası 3 yıla kadar hapis öngörüyor.

İşte yargının son durumu budur..

10 sene sonra ne olacağını , nasıl olacağını tahmin etmek güç olmasa gerek.

KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:00   #2 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 16
Humeyninin yosması,
Bunlar birbirini takip eder gibi geliyor.
Biraz sonra haberini ekleyeceğim "Sevan Nişanyan"
Denen bir kişide ş.r..fsiliğini ortaya sermiş.
Kırık Ok Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:02   #3 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Bunlar, Atatürk ve cumhuriyet muhaliflerini cesaretlendirecek adımlardır. Atatürk'ü sevmediğini ama buna karşılık Humeyni'yi sevdiğini söyleyen bu hainin hiç ceza almadığını gören Atatürk düşmanları, artık her yerde Atatürk aleyhine atıp tutmaya başlar.

Bu kızın yaptığı işe takipsizlik kararı veren savcı, acaba sıfatının önüne "cumhuriyet" ibaresi koyup cumhuriyet savcısı olabildiğini düşünüyor mu? Eğer öyleyse, kendisine bu ismi layık gören Mahmut Esat BOZKURT'un kemiklerini sızlattığından habersiz mi? Ya da daha kötüsü bunun farkında olduğu hâlde mi yapmaya devam ediyor?

Her yerde hücum ediyorlar, her yerden...
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:03   #4 (İleti Bağlantısı)

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 547
Düşünen her yaratık kutsal Başbuğumuz ATATÜRK' ün sevilmeme ile birşey kaybetmediğini bilir. Zira sevmeyenlerin babalarının yorgo olmayı istemesi yada TÜRK kanı taşımayan, kuyruk acısı olan acınası yaratıklar olduğu gerçektir.Burada önemli olan başsavcının TÜRK soyluların yurdu TÜRKİYE cumhuriyetin de yaşadığının farkında olup olmadığıdır.Bulunduğu makamda Başbuğumuz sayesinde oturduğunu ise unuttuğu kesindir. Başbuğumuza hakaret kapsamına girmesi için ne söylenmesi gerekiyor?Buna bile izin verilecek mi? Daha söylenecek çok şey var ama TÜRK kızı olarak terbiyem müsade etmiyor. Yazıklar olsun!
Alt 02.08.2008, 00:03   #5 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 105
Olacagi buydu...
Adam yasayi degistiriyor (301); "kürt'leri sevmiyorum, yasasin halepçe" dersen, ayvayi yersin tabii ...

Bu "kadin" (?) namzedine verilecek en iyi ders, o'nu müslüm gündüz gibi salvarli bir yobaz'a teslim edip ...

Hem bu sürpüntü, kafasina göre Türk Kurtulus Savas'inin tarihinide yazmaya kalkmisti, neymis ? Savas bir kadin'in basörtüsüne müdahaleden çikmismis ...

Bu tür insanlarin (Türk'lüge, Cumhuriyet'e ve Atatürk'e hakaret eden) sokakta özgürce, rahatça dolasabilmeleri, Millet adina utanç vericidir ....
Sundak Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:05   #6 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 445
Bende haberlerde seyrettim ve kötümser olduğu için kızdığım bazı ağabeylere artık kızmamaya başladım. Açıklama daha da rezil.
Ben o zaman birisinin anasına küfür edeyim. Şahıs da şöyle desin: "Benim anamın namusu bütün mahalle tarafından bilnmektedir. Senin lafınla anam değerinden bir şey kaybetmez. Sevelim , sevilelim ...???"
Bu şerefsizler bunu da gördü ya artık çok rezil bir döneme gireceğiz.
Alt 02.08.2008, 00:12   #7 (İleti Bağlantısı)

İletiler: 230
Milli değerlerimiz ve kutsallarımız hiç bu kadar saldırıya uğramıyordu.

Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğini belirten birisi ceza almıyorsa yarın bundan daha ağır söylevlerle karşımıza çıkacak kişi sayısında büyük artış olacaktır ki açık açık şeriat istiyoruz diye bağıranlar artık korkarak değil cesaretle söyleyecektir!

Nitekim memleket karanlık bir yola girmektedir, sonumuz hayrolsun.

Tanrı Türk'ü Korusun!

Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün ve Türkçülüğün izinden ayrılmayacağıma and içerim!
OGEDAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:39   #8 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Gökçen06 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 128
Bu ne haddini bilmezlik ya benim ülkemde istedikleri gibi at koşturuyorlar kimsenin umurunda değil. Yargı bağımsızlını vermiş birilerinin eline küstahlık çıkmış had safhaya ...
Ben çıksam ATATÜRK' Ü seviyorum humeyniyi sevmiyorum desem emin olun f tipine sokarlar insan haklarına tecavüzden ....
ne günlere kaldık.....
Gökçen06 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:46   #9 (İleti Bağlantısı)

Tarkan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 628
Alıntı:
KOCATÜRK adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

Cumhuriyet Savcısı, “Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum” diyen iki kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

Atatürk'ü korumak için özel kanunlara ihtiyaç olmadığını belirten Savcı, “Onlar sevmiyor diye Atatürk değerinden hiçbir şey kaybetmez” dedi.

Buraya dikkat edelim
;

Atatürk'ü korumak için özel kanunlara ihtiyaç olmadığını belirten Savcı, “Onlar sevmiyor diye Atatürk değerinden hiçbir şey kaybetmez” dedi.

Bu mantık hiç de iyi bir mantık değil.Buna göre hareket edersek devamında pek çok şey gelir.Yarın bir gün Başbuğumuza hakaret edilse:

"Onlar Atatürk'e hakaret ediyor diye Atatürk değerinden bir şey kaybetmez."

mi diyeceğiz?

Bu karar,başta Türklüğe, sonrasında Başbuğumuz Atatürk'e, Cumhuriyete ve laikliğe, devrimlerimize, atalarımıza, töremize, geleneklerimize... tüm kutsallarımıza yapılan hakaretleri haklı kılacaktır.

Bir de, en büyük kutsallarımızdan biri Başbuğumuza sövülünce suçlu ödüllendiriliyor; ancak AKP ve özellikle Recep Tayyip en ufak bir eleştiriyi, karikatürü bile hazmedemiyor.İşte bunların DEMOKRASİ ANLAYIŞI.Hadi bakalım, yaşasın demokrasi (!)

Tarkan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 00:51   #10 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İletiler: 991
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bende haberlerde seyrettim ve kötümser olduğu için kızdığım bazı ağabeylere artık kızmamaya başladım.
Türbanlı piçin televizyona çıkıp "Atatürk'ü sevmiyorum" demesi; adı gizli tutulan bir vatandaşın türbanlı piç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması ve sonuç olarak cumhuriyet savcısının böyle bir karar vermesi, tesadüfen meydana gelmiş bir olaylar zinciri değildir. Bu bir psikolojik yönlendirme eylemidir; başından sonuna kadar planlanarak uygulamaya konulmuştur.

Peki bu eylemin amacı nedir?

Amaç, topluma "Atatürk'ü sevmemek, Atatürk'ü eleştirmek artık suç değildir; dilediğiniz gibi düşünebilir ve konuşabilirsiniz" mesajını vermektir.

Atatürk'ün bugüne dek kanunî dokunulmazlığı vardı, yani aleyhinde herhangi bir söz söylenmesi kanunen yasaktı. Bu dokunulmazlık ilk kez bozuldu ve bozan kişi (türbanlı piç) herhangi bir ceza almadı, elini kolunu sallayarak ortalıkta geziniyor. Bu bir başlangıçtır, karanlık bir sürecin başlangıç noktasıdır. Yakın gelecekte Atatürk ve devrimleri uluorta bir şekilde tartışmaya açılacak; birtakım mürteciler Atatürk'ü rahatça eleştirecek ve hatta kötüleyecek.

Bu işin sonu iyi değildir. Atatürk ve devrimleri tartışılmaya başlanırsa Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşları çatırdar. Temeli çatırdamış bir binanın uzun süre ayakta kalamayacağı malûmdur.

Atatürk'e ve devrimlerine sahip çıkması gereken kurum ise yaşanan tüm bu olayları seyretmekle yetinmektedir.

İşte bu yüzden karamsarız ve karamsar olmakta son derece haklıyız. Durum hergün daha da kötüye gidiyor ve en ufak bir umut ışığı görünmüyor.
IRKÇI Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 02:31   #11 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Gerçekten 10 yıl sonrasını çok merak ediyorum,akp sayesinde görmediğimiz şeyleri gördük.İlk önce gençliğe kötü örnek teşkil etmesin diye Ulu Başbuğun sigaralı resimlerinden elindeki sigarayı kaldırdılar,oysa maceraperest arjantinli che nin hemen hemen her resminde purosu ağzında,kübada tapıyorlar o adama küba dışında bizim ülkemizdede var o özentilerden.Şimdide bu afedersiniz ama kaba tabirde olsa kancık yobaz çıkmış humeyniyi seviyorum ATATÜRK'ü sevmiyorum ve sonuc(Takipsizlik)

Alışmak lazım akp döneminde bu ilgi çekici durumlara,bunlarla böyle devam edilirse 10 yıl sonrasını merak ediyorum açıkçası.TÜRKÇÜ İhtilali desteklemek orduya tam destek düşüyor bize.
Esenlikler.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 02:52   #12 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt Olduğu İçin Atılmıştır

İletiler: 17
Başbuğ AtaTürk'e ait olduğu söylenen Bursa Nutku'nun, ona ait olmadığına adım gibi eminim, ilgili başlıkta da kısmen de olsa bunu açıklamaya çalışmıştım. Ama süreç öyle bir görünüm kazandı ki, insanın o sahici olmayan nutka inanası geliyor, bir nevi kendini kandırması...

Türklüğe, AtaTürk'e, emaneti olan Lâik Cumhuriyet'e doğru yapılan saldırılara, karşı koyması gereken bizler, neden hâlâ yemlihe uykusu'ndayız bilemiyorum. O kancık o lâfları ederken, ilgili televizyonun bulunduğu binayı ve çevresini AtaTürk posterleriyle, resimleriyle ya da bırakalım bunları bir kenara, sadece onun sevgisiyle donatıp da kalabalıklaşıp, gür seslerimizi canlı yayını televizyondan izleyenlere neden duyuramadık? Ol lâfları söyleyenin başına neler geleceğini neden gösteremedik düşmanlarımıza? Çünkü hepimiz, birilerinden "bir şeyler" bekliyoruz. Ama neyi unutuyoruz biliyor musunuz? O "hepimizin" içinde, "bir şeyler" beklediklerimiz de var. Bu kafayla da daha çok bekleriz. Tâ ki beklentimiz tükenene dek... Lânet olsun ama hâl vaziyet böyle!

Ey Türk'e Sevda!
Aşk yâr'asının bile senin yanında esamesi okunamıyor.
Ama baksana, ne hâldeyiz?
Umutsuzluğun dibindeyiz.
Ata Barış Manço Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 04:06   #13 (İleti Bağlantısı)

Çağrı_Beğ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 201
Düzene bakın nasıl bir hâl aldı! Vay be bu ülke bunları da görecekmiş. Bu adi piç kadın durduk yere çıkmadı oralara buralara, karar da istedikleri gibi verildi. Kemal ağbinin dediği gibi tam bir psikolojik yönlendirme.

Sayın GökTürkAlp'in imzasında yer alan şu söz günümüzü ve geçmişimizi kıyaslamak adına açık ve nettir;

Eskiden Ergenekon yurdun adı, asena kurdun adıydı.
Günümüzde ise Ergenekon örgütün, asena dansözün adı olmuş...

Bundan sonraki hamleler eskisine göre sinsilikten çıkarak açık açık yapılacak gibi gözüküyor. Bu hamleler karşısında biz Türkçülerin yıkılmaması, özünü koruması gerekiyor. Şartlar gittikçe ağırlaşırken, her şey bizim aleyhimize işlerken, Türklüğün suç olduğu bu hükümet düzeninde kimse neler olacağını kestiremiyor.

Esenlikler.
Çağrı_Beğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.08.2008, 04:31   #14 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

GÜLER TÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 501
Alıntı:
KaramanOğlu70 adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Gerçekten 10 yıl sonrasını çok merak ediyorum,akp sayesinde görmediğimiz şeyleri gördük.
Ben buna MHP'yi eklemeden geçemeyeceğim.
Bugün laiklik, cumhuriyet tehlike altında ise AKP'nin can yoldaşı sözde milliyetçi parti MHP'nin de parmağı vardır.
Türkçülük ve Atatürk yerler altında ise MHP'de vokalde yer almıştır.

Gerçi bu gibi kavramlar MHP seçmenine uzak şeyler. Paradan ve ekonomiden bahsedelim. Bugün işyerleri tek tek kapanıyorsa, dış borcumuz kat kat artıyorsa vs. sebebine MHP'de dahildir.

Dolaysıyla geçen yıl oyunu MHP'ye verenlerin dövünüp ağlamalarına hakları yoktur. Son pişmanlık fayda vermez. Çünkü esere ortaktırlar. MHP'nin ümmetçi zihniyeti düşünmeden, taşınmadan, cahilce oy vermektir.

Başbuğ Atatürk'ün resmine ve yeni neslin yüzüne hangi yüzle bakıyorsunuz?
Alt 02.08.2008, 12:38   #15 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Aydın Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 606
Alıntı:
Ata Barış Manço adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Türklüğe, AtaTürk'e, emaneti olan Lâik Cumhuriyet'e doğru yapılan saldırılara, karşı koyması gereken bizler, neden hâlâ yemlihe uykusu'ndayız bilemiyorum.
Kendi adına konuş Ata Barış. Otağımızın, Türkçülüğün tanınması için canla başla çalışan gerek yöneticilerimiz gerekse odaya gelen üyelerimizden kandaşlarımız vardır.

Üyelerin birbirini tanıması ve zamanla aynı ilde olanların buluşmasını sağlamak için sesli sohbet odası açmışız. Uyuyan birileri varsa bizle tanışmak için odaya gelmeye cesaret edemeyen veya tenezzül etmeyenlerdir.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır."

Çİ-Çİ YABGU
Aydın Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
'atatürk'ü , sevmiyorum'a , takipsizlik

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler