![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Atom Bombası
Esenlikler Andalarim size bir sorum olacakti Yurtdisinda Oturdugum için Yurdumdaki herseyden haberim olmiyor Duyduguma göre Türkiyede atom bombasi var fakat bu sadece bir söylenti dogrumu bilmiyorum bunun cevabini en iyi Gök Yeleli Bozkurt abim gibi veya onun gibi bilgili bir abim bana yardim eder dedim , Türkiyede atom bombasi varmidir bu bir SÖYLENTI mi yoksa bir Gerçek mi ?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım, 62'deki Domuzlar Körfezi krizinde, SSCB'nin Küba'ya yerleştirdiği füzelere karşılık, ABD'nin de NATO bahanesiyle Sinop ya da Mersin'de Jüpiter füzeleri vardı.Ekim Füzeleri Bunalımı olarak da geçmektedir.Bu füzeler nükleer başlık taşıyabilmektedir.Benim bildiklerim bu kadar kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Soğuk savaş döneminde, Türkiye'de onlarca atom bombası Amerikan ordusu tarafından bulundurulmuştur ama bunlar hala bulunuyormu, çekildimi bilmiyorum. Şu anda kendimizin ürettiği hiç bir atom bombası yok, olmadığını düşünüyorum, olmasıda olağan dışıdır çünkü atom bombasını yaratacak olanaklar şu anda elimizde yok.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Atom bombasinin formulunu bilen Yokmudur Ulkemizde ?benim bildigim kadariyla Formulu bilirsen çok rahat istedigin kadar yapiliyormus
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu işler o kadar kolay değil , pazardan muz almıyorsun .
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında bugün atom bombası yapmak o kadar zor değildir. Elinizdeki zenginleştirilmiş uranyum ile atom bombası yapabilirsiniz. Önemli olan zenginleştirilmiş uranyumu bulmakta. Bununla birlikte zengileştirilmiş uranyum bulunmadan da atom bombaları yapılabilir. Lakin uluslararası literatürde bunlar atom bombası olarak değil radyoaktif bombalar olarak adlandırılır, ve bildiğiniz çanta, poşet, kamyon şeklinde patlatılabilir.
Atom bombasından kasıt belirli bir füzeye yerleştirilmiş başlıkla, belirli bir gücün üstünde basınç etkisi yarabilen ve radyoaktif serpinti gerçekleştiren bombadır. Yukarıda bahsettiğim radyoaktif bombalar için gerekli maddeler bugün 1-2 milyon dolar bulabilen terör örgütleri tarafından elde edilebilir. Lakin zenginleştirilmiş uranyum oldukça kuvvetli ve sıkı bir rejimde kontrol edilir. Her ülkenin elindeki zenginleştirilmiş uranyum bellidir ve bu kontrol altında üretilir etikenlendirilir. Şu an ihtimal olarak öne sürülen gerçekten tehlikeli boyutta bulunan 10-15 arası atom bombası sınıfı başlığın kayıp olduğudur. Bunların çoğu Sovyetler'in dağılmasından sonra Kazakistan, Özbekistan'dan çalınmış olarak düşünülmekte. Lakin özellikle FSB, CIA ve MOSSAD'ın terör örgütlerinden bu bombaları para ile aldığı düşünülmektedir. Zira bir örgüt için 40-50 milyon dolar para kullanamayacağı bir atom bombasından çok daha fazla tercih edilir. Yani kayıp olan atom bombalarının devletlerle olmadığı anlamını çıkarmamalıyız, herkes elinde kayıt altında bulunmaya bombaların olmasını arzu eder. Gelelim Türkiye konusundaki sorunlara. Türkiye'de konumlaşnmış füzeler Sovyetler'in Küba'dan füzelerini çekmesi üzerine geri çekildi. Şu anda İncirlik üstünde 3-4 adet başlığın (havadan karaya) bulunduğu söyleniyor. TBMM'de İncirlik Üssü'nün görev süresinin uzatılması yönündeki görüşmeler sırasında CHP tarafından bu sorular hükümete yöneltildi ama cevap alınamadı, yahut cevap alındı fakat görüşmeler gizli yapıldığı için haberimiz yok. Uluslararası alanda isim yapmış askeri ve güvenlik uzmanlarına göre İncirlik'teki bombalara Türk komutanların erişim imkanı yok, Türkiye'nin elinde kullanabileceği herhangi bir atom bombası yok. Lakin radyoaktif silahların olduğu düşünülüyor. Bu konuda ordu envanterinde bir bilgi yer almıyor. Konu Türkçü Bakış tarafından (10.03.2008 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.. Sebep: imla düzeltildi. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Bir arkadasimin babasi alay komutani. Onun dedigine gore konyadaki uslerimizde bir kismi bize ;bir kismida amerikalilara ait atom bombalari varmis.Ne kadar dogru bilmiyorum .Umarim vardir. En azindan savas zamani kullanabilme sansimiz olur.
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sinop'ta 50 yıldan fazla bir süre sadece SSCB'yi dinlemek için bir radar aktif olarak çalışmıştır. hatta benim dedemde çalışmış orda 20-30 sene kadar. bilmiyorum hakkında çok söylentiler çıkmıştı o radar için. işte atom bombası yapıyorlar, nükleer bomba yapıyorlar diye. sonra soğuk savaş bitti radar boşaltıldı herşey unutuldu
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Şu anda %99,9 ihtimalle Türkiye'de nükleer bomba vardır lakin bu bomba Amerikalıların kontrolündedir. Yani bir savaş esansında da kullanmamız mümkün değildir.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Keşke hic bir ulke Atom bombasina sahip olmasaydi. Kucuk ve gucsuz bir ulkenin Atom bombasi varsa o ulkeden korkulur!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Amerika Birleşik Devletleri, Rusya, Çin, Fransa, Birleşik Krallık (İngiltere). Bu beş ülke aynı zamanda Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (Birleşmiş Milletler'in Ana İcra Organı) beş daimi üyesi. Bunlarla birlikte Pakistan, Hindistan, Kuzey Kore ve İsrail'in elinde yüksek profilli nükleer silahlar bulunmakta. Ek olarak Güney Afrika Cumhuriyeti'nde de kitlesel imha gücüne sahip düşük profilli nükleer silahlar bulunmakta. İsrail elinde nükleer silah olduğunu hiçbir kuruma deklere etmemiştir. Ukrayna, Belarus ve Kazakistan'da bulunan nükleer başlıklar Rusya'ya 1995 yılında geri gönderilmiştir. Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Türkiye, Yunanistan ve Kanada ise NATO Nükleer Silah Paylaşımı Programı çerçevesinde Amerikan nükleer silahlarına ev sahipliği yapmakta. Suriye ve İran'ın ise nükleer silah sahibi olmak üzere oldukları düşünülüyor. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kandaşlarım ben size bir şey sormak istiyorum.
Şimdi Türkiye Cumhuriyetinin bulunduğu sınırları ve sınırındaki ülkeleri biliyoruz. Peki sizce mantıklımıdır Türkiye'nin elindenükleer teknoloji bulunmadığı? Doğuda veya yurtdışında askerlik yapmış olan kandaşlar zaten farkındadır Türk ordusunun gücünden. Yani,sizce Türk ordusu,Türkiye cehennemin ortasındayken,doğulu ve batılı ülkeler ile,mümkün mü kendi irademiz ile nükleer silaha sahip olmadığımız? Amerika ve gücü.Evet ana sayfada sayın Kemal Bey bir yazı yazmış.Her güç kazanana yahudi damgası yapıştırıldığı hakkında ve bunun en çok onların işine geldiği hakkında.Bu görüş dönüp dolaşıp Amerika'nın işine geliyor zaten,umutsuzluk,karamsarlık gibi. Konuyu açan hayalperest çapulcu bir ülkücü olsada, herkes bilmektedir ki Türk ordusununda son derecegüçlü teknolojilere sahip ve önünü tıkayanın hükümetler olduğunu. Kuzey Irak'tan çekildiğimiz günlerde de en son eleştiri beklediğimiz görüşteki insanlar bu otağdaki Türkçü insanlardı,yani mantıken,yöneticiler uyarılarını yapmış ama görmüşolduk bu tür durumlarda,neleri savunan insanlar bile,Genel KurmayBaşkanını,orduyu eleştirebiliyor. Bundan Önceki iletime yazılan cevabı okursanız zaten orduya olan güveni anlarsınız bu otağdaki.Yani o arkadaş,orduya sızılması o kadar zor değil,ordunun 1000-2000 i eğitimli subay gerisi er ve erbaş diyerek,nasıl ki yahudileri gözün de büyütüp hata yapanlar varsa,nurcu itleri de gözünde büyütüp,orduyu küçük düşürmüş olmuyor mu? Yani ben bunları burda belirtiyorsam otağ kurallarını okuduğumdandır.Ordu yanlısı olduğumuz ve eleştirmenin yasak olduğudur. Kimseyi şikayet edeceğimden değildir kaldı ki bu tür şikayetlerin yapılacağı en son yer her zaman ordunun savunulduğu burasıdır. Son olarak ben size birşey daha belirtmek isterim.Bunların son sözüm olarak değerlendirilmesini ve ön yargılı davranılmamasını diiyorum. Ben günde 14-15 saat çalışan lojmanda kalan birisiyim.Durum şu ki en son izinli olduğum zamanlar nihalatsiz.org açık idi ve takip ediyorduk. Yani normal bir ev ortamı,bilgisayar,internet,vs.. bu tür imkanlar yok elimde.15 günlük iznimde bu otağı takip ettim.Durum şu ki ben Türklüğümü,bunun kıymetini,burda değil,Ziya Gökalp,Nihal Atsız kitaplarında farketmiş birisi olarak değerli yöneticilerin de belirttiği gibi ezberci olunmaması gerektiğini,kendi görüşlerini açıkça belirten bir Türk gençliğinin gerekliğini savunuyorum ve tüm Atsızcılara esenlikler diliyorum. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Türkiye'nin nükleer silaha sahip olmamasının çok mantıklı siyasi, askeri ve tarihi sebepleri vardır. Birincisi nükleer silahlanma 1950-1992 arasında yaşanmıştır. Bu tarihler arasında Türkiye'nin nükleer silah elde etmesinin bir manası yoktu. Zira Türkiye'ye nükleer silahla saldırabilecek tek ülke SSCB idi. Buna karşı da ABD'nin Türkiye'ye yukarıda bahsettiğim NATO programı ile yerleştirdiği nükleer bombalar vardı. (Tabiki bu bombalar ABD kontrolündeydi). Türkiye bugün mevcut durumda da nükleer tehtidi ancak düşük profilli nükleer terörist saldırılarla sınırlıdır. Yani Türkiye'nin çevresinde kendini dengeleyeceği bir nükleer düşmanı yoktur. Gelgelelim nükleer silahlar tek başlarına bir işe yaramaz. Zira komşularımızın başkentlerini vurabilecek menzilde füze sistemimiz yok. Nükleer silaha sahip olmak günümüz koşullarında saklanabilecek birşey değildir. Zira buna kendi kendine sahip olunmaya başlamak için geçen sürede (füze denemeleri, nükleer patlamalar, deneyler vs.) mutlaka dünyanın haberi olur. İsrail örneğinde olduğu gibi belirli bir deklarasyonu yok ama elinde nükleer silah olduğunu herkes biliyor. Doğal olarak Türkiye'nin nükleer silah sahibi olmasının tek yolu birileri tarafından hazır olarak verilmesiç Ee buda zaten yukarıda bahsettiğimiz durum. Tabiki bu nükleer silahlar Türkiye'nin yararı için değil ABD'nin yararı için bulunuyor %99,9'la İncirlik'te. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bir kere saldıran komşu bir ülke ise anında karşılık verilecek ve hatta buna pişman edilecektir.Daha sonra eğer politikanızda başarılıysanız, haklılığınızı kanıtlar ve o ülkeye ekonomik ambargo uygulatabilirsiniz.Ekonomisi çökmüş bir ülke bu tür yüksek maliyet gerektiren silahları daha fazla üretemez.Elindekileri kullanır, o da çoklu ortak operasyonlarla üsleri ele geçirilip kullanamadığı atom bombaları ele geçirilebilir. Bizim de en kısa sürede nükleer silah üretimine geçmemiz gerekiyor, orası ayrı... |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Dunyada teknolojik silahlar olmasaydi, milletler bilek gucuyle savassaydi, biz Turkler butun savaslari kazanirdik. Gerci dusmanlarin silahlari ne kadar guclu olursa olsun, biz Turkler onlari herzaman yeneriz, cunku biz korkak bir millet degiliz. Kurtulus savasinda dusmanlarimizin silahlari bizim silahlarimizdan daha cok gucluydu ama biz onlari yendik. Belirttiginiz gibi Turkiye nukleer silah uretimine baslamali veya bir ulkeden satin almali!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|