![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATSIZ ATAM YERiN UCMAG OLSUN !
.........
Türkcü büyüklerim ile Türkcü adaylari kandaslarima armaganimdir.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Karaorkun o resme koyduğun Z harfini naziciler kullanır. Gözüm üzerinde olacak.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Z harfini nazicilerin kullandigini bilmiyordum benim bildigim naziler gamali haci kullanir. Kötü bir amacim yoktu.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayin Aydin Ceri Kandasim Z harfi nazicilerin kullaniyorsa otagimizda bulunan Ozan adli Kandasimizin kimlik resimine göz atarmisiniz?
Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı - Kimlik bilgileri: Ozan Icimden geldigi icin bir resim yapip ekledim, siz bana nazicilerden söz ediyorsunuz onlar(naziciler) beni hicmi hic ilgilendirmiyor.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Resmi değiştirildi. Z harfini harf olarak değilde özel işaret -nazi özentileri gibi - olarak kullanan üyelerin resimleri gözümüze çarptıkça değiştirilecektir.
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|