![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
ATSIZ ATAMIZ HAKKINDA BİR SORU IRKDAŞLARIM
merhaba ırkdaşlar size bir sorum olacak bir çapulcu ülkücü takımı internet te ATSIZ ATA hakkında şunu söylüyor. ATSIZ ATA son nefesini verirken ÖZ TÜRKÇEDEN GELEN tanrı kelimesini söylemediğini ve allah dediği gibi bir saçmalığı yaymışlar sizce bu doğru mu ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum ihtimal dahi vermiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim IRKDAŞLAR.şimdiden teşekkürler.esenlikle kalın.
YÖNETİCİ NOTU:Bir Türkçü'nün ilk mesajında bunu sorması dikkat çekici ! Gözüm üzerinde olacak... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Cevap: ATSIZ ATAMIZ HAKKINDA BİR SORU IRKDAŞLARIM
Hayır ırkdaşım;Atsız atamız,şaman olduğu gibi islam dinine de karşıydı.
Böyle birşey olmamıştır. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Olabilir de olmayabilir de Atsız İnsaları etkilen ve şaşırtan bir yönü var belli olmaz belki demiştir
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
soru sormak maksadıyla buraya gelip saçma fikirlerini yansıtan insanlardan tiksindim artık, sen daha ilk iletinde böyle saçma bir şeyin bahsini açıyorsan senden şüphelenirim ben.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Dakika bir gol bir.Senin gibilerin amaçları buraya gelip Türkçü ırkdaşlarımızın aklını bulandırmaktır.Böyle bir sözün doğru olmadığına sende biliyorsun fakat amacın burda kaafaları karıştırmaktır.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Makalelerini oku Tanrı mı diyor Allah mı? Ülkücü çapulcular Atsız Ata'nın birkaç şiirinin sözünü değiştirip kendi saçmalıklarını koyacak kadar haysiyetsizleşmiş itlerdir.Taki , Atsız Ata'dan korkan, onun fikirlerini hazmedemeyen, işlerine gelmeyen ümmetin çapulcularının böyle iftira atması normaldir. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Bu herifler boyledir iste. Kendisi, samanist olamadigi icin, Atsiz Ata´yi musluman yapar, ancak bu tip dedikodular sadece Atsiz Ata icin degil, Ulu Basbug Ataturk icin de cikartilmistir. Tanri´ya sukur ki, iki ulu buyugumuzun de Arap´in dini hakkindaki dusunceleri nettir. Artik kendilerine Ataturkcu ve Atsizci diyenler, onlarin butun sozlerinin altlarina imza attiklari gibi, Arap´in dini hakkindaki sozlerine de imza atmalidirlar....
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrıya 99 arapça ad veriyorlar, Tanrı demişiz Kuday Hudey demişiz neden hor görürler arap dölleri?
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İlk iletisinde nasıl belli ediyorlar kendilerini. Atsız Atamızın Türkçülük için ne yaptıklarına bakın. Ama sizin işiniz islam sentezi ve her önüne geleni kardeş kabul etmek. Milliyetçiyim diye geçiniyorsunuz çapulcular.
TÜRK çocukları ecdanını tanıdıkça, ona sahip çıktıkça, yine çok büyük işler yapacaktır. Medeniyet ufkunda yeni bir Güneş gibi parlayacak ve tarih sayfalarına yine TÜRK adı ile yazacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
ne kadar saçma...Atsız Ata Allah kelimesinin bir isim değil bir sıfat olduğunu sanki bilmiyordu...Al,lah yani en büyük tanrı...Yaradana en güzel ismi Türk'ler vermiştir...
Tengri, Tanrı.....bir yerden duymuştum "şafakla gelen" anlamındaymış. bunlar bizim konularımız dışında şeyler inanç insanın içinde manevi dünyasında kalmalı yalnız doğduk, yalnız öleceğiz...burada dini konulara girmemek bize yakışandır.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Ben bir müslümanım ve müslümanlık benim için bir kimlik değildir.Ben Muhammed'in bozuk Arap kavmine gönderilmiş bir peygamber olduğuna inanırım.Müslümanlık budur ve bu kadardır benim için,bundan sonrası Yüksek Türk kültürü ve geleneğidir.Zamanın şartlarında Arap kavmininin bünyesinde tatbik olunan,çoğu şeyi benimsemem.Ben Tanrı'nın,bir aracı vasıtasıyla,müdahele etme ihtiyacını hiç duymadığı,büyük Türk ırkının mensubuyum ve bin yıllarca doğru yaşamış,kendini Tanrı'nın kırbacı addeden ırkımın örfü benim dinimin temelidir..
Benim dinimde O'nun adı Allah'tır,sıfatı yaratan yani Tanrı..O yüzden bu ikisi arasında bir tercihin doğru olduğunu düşünmüyorum.Fakat,cahiliye döneminde puta tapan Arap'ın taptığının adı ilahtır.İlah kelimesinin bir müslüman Türk tarafından kullanılmasına karşıyım.Tanrı'yı yeğlemeliyiz. Bizim eski inancımızda da bu şekil bir yaratan inancı vardır.Allah'a ilah demek,kufürdür,Tanrı demek onu yüceltmektir.. Başbuğumuzun söylediği her sözün altına imzamı atarım,ama çarpıtılan sözlerini dikkatle seçmek gerekir. |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Atatürkçü
|
Alıntı:
Ayrica, ''Carpitilan sozler'' diyerek, tam da tartistigimiz konunun icine, derinlemesine girmissin. Evet, bugun Ulu Basbug Ataturk´un sozleri carpitiliyor ve bu carpitma, ozellikle de cumhuriyetin ilanindan onceki ya da cumhuriyetin ilk yillarindaki soylemleri on plana cikarilarak yapiliyor. Ustelik, bunu, zaman zaman cumhuriyetin goz bebegi olan kurumlarin basindaki insanlar dahi yapmaktan cekinmiyor, ancak artik gercekleri dile getirmemiz gerekiyor. Ulu Onder´in, bizzat kendisinin kaleme aldigi veya yazdirdigi ya da cevresi tarafindan aktarildigi kadariyla, kendisi musluman degildir ve Islamiyetten, Arap´in dini olarak bahsetmektedir. Ulu Basbug´un, Ozellikle de cumhuriyetin ilanindan sonra, Islamiyete karsi, giderek daha sert bir tavir aldigi, kendi sozlerinden de anlasilmaktadir. Ayni sekilde Atsiz Ata´nin da komunizmle mucadele yillarinda yazdigi yazilar on plana cikarilip, musluman oldugu iddia edilmektedir, oysa Atsiz Ata´nin, Ortadogu dinlerini kiyasiya elestirdigi, herkes tarafindan bilinmektedir. Bugun bunlari kabul etmek yerine, iki ulu buyugumuzun de gecmiste sarfettikleri sozler on plana cikariliyorsa, bundan sadece ummetciler karli cikarlar. Lutfen, bu carpitmalari yapanlara alet olmayalim.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
__________________ arap olan herşeye alerjim var kesinlikle katılıyorum ırkdaşım..Din olgusu kişinin özelidir.ayrıca böyle seviyeli bir sitede Türkçülük olgusu temel olmalı ve insanların inançlarını aşalayıcı kelimeler kullanılmamalı diye düşünüyorum. aramızda hristiyan Gagauz Türklerinden, ve ya Şamanist ya da müslüman Türkçüler olabilir. hristiyanlığın teslis inancı şamanizmin ilkelliğiyle veya islamiyetin arap dölünün dini olduğu gibi kelimeler kullanmak aramızı açmaktan ve bizi ayırmaktan başka bir işe yaramaz. benim için önce Türk oluşum gelir. din insanın mahremidir.. |
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
O senin dediğin Allah Arapların islamiyetten önceki en değerli putunun adıydı. Tanrı sıfat değil, özel addır. Önce sıfatın anlamını öğren ondan sonra yaz. Tanrı uludur, allah ise eski bir arap putunun adıdır. Bunu ben söylemiyorum üniversite ders kitaplarında yazıyor.
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|