Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 18.04.2008, 18:04   #1 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALMİLAM91 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: KOCAELİ
İletiler: 152
ALMİLAM91 Rss Beslemesi
ATSIZ ATAMIZI OKULLARDA TANITALIM

IRKDAŞLARIM FİKRİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. EĞER OTAĞIMIZDA BENİM GİBİ ÖĞRENCİLER VARSA OKULLARINDA ATSIZ ATAMIZI TANITMALARINI İSTİYORUM. BEN NAÇİZANE ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM. ARKADAŞ ÇEVREM HATTA HOCALARIM BİLE TANIDILAR ATAMIZI. HERKES ELİNDEN GELENİ YAPARSA DAHA İYİ YERLERE GELEBİLİR DAVAMIZ. ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERDEN KÜR ŞAD ATA'YI TANIMAYANLAR BİLE VAR. BU DAVAMIZ İÇİN ACI BİRŞEYDİR..

TTK!

ALMİLAM91 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 18:06   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.735
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Alıntı:
ALMİLAM91´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
IRKDAŞLARIM FİKRİMİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. EĞER OTAĞIMIZDA BENİM GİBİ ÖĞRENCİLER VARSA OKULLARINDA ATSIZ ATAMIZI TANITMALARINI İSTİYORUM. BEN NAÇİZANE ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM. ARKADAŞ ÇEVREM HATTA HOCALARIM BİLE TANIDILAR ATAMIZI. HERKES ELİNDEN GELENİ YAPARSA DAHA İYİ YERLERE GELEBİLİR DAVAMIZ. ÇÜNKÜ ÖĞRENCİLERDEN KÜR ŞAD ATA'YI TANIMAYANLAR BİLE VAR. BU DAVAMIZ İÇİN ACI BİRŞEYDİR..

TTK!

Almilam91 kardeşimi yanlış zihniyetin elinden kurtaracağız. Çünkü 2 gün öncesine kadar ülkücü zihniyete sahip olanların arasındaydı. Yaşı henüz çok genç olması nedeniyle ileride tam bir Atsızcı olacaktır. Çünkü ağaç yaşken eğilir.

Almilam91 kardeşim otağa 2 gün önce üye olmuştu. Posta gönderip üyeliğini onaylamamızı rica etmişti. E-posta adresindeki rumuzu "3 Hilal" idi. Ben de kendisine: "Hilallerin ikisini atıp öyle gel" diye cevap vermiştim. Tabii ona bu arada bazı öğütlerde de bulundum. O da fazlalık hilalleri atacağına dair bana söz verdi ve aramıza katıldı.

16 yaşında olmasına rağmen bu ciddi işlerle uğraşan kardeşimi yürekten kutluyorum.
Alt 18.04.2008, 18:15   #3 (İleti Bağlantısı)
TÜRKÇÜ TURANCI

TÜRK YILDIRIM - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: BOZKURT OTAĞI
İletiler: 315
TÜRK YILDIRIM Rss Beslemesi
lise 1 dil ve anlatım kitabında Hüseyin Nihal Atsız ın şu dörtlüğü dikkatimi çekti.Ben açıkçası çok şaşırdım.Ama Atsız Ata ya koskoca 220 sayfalık kitapta sadece bir dörtlük ayrılmasına çok kızdım.Bu dörtlüğü sizlerle paylaşmak istedim. Sen Şişli de dans ederken gece gündüz, Biz ötede ne ovalar,çaylar ne dümdüz Yaylaları geçtik ,karlı dağları aştık; Siz salonda dans ederken bizler savaştık.

TÜRKÇÜLÜK SADECE BİR FİKRİYAT DEĞİL

AYNI ZAMANDA BİR MÜCADELE VE YAŞAYIŞ

BİÇİMİDİR.

TÜRK YILDIRIM adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 18:15   #4 (İleti Bağlantısı)
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır

Tanrı Dağlı333 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrı Dağlarında Bir Yer
İletiler: 56
Tanrı Dağlı333 Rss Beslemesi
Bende 15 yaşındayım fakat Türk Tarihi bazı öğretmenlerin öyle zoruna gidiyor ki,Oğuz Han Destanını işlemedi bile önemsiz bir konu dedi ve geçti.

Sordum niye önemsiz?

Geçmişte mi yaşamak istiyorsun diye cevap aldım

Dedim Atalarımı öğrenmek istiyorum.Soyumu öğrenmek istiyorum.Birşey diyemedi.Böyle bir zihniyetin nasıl devlette işi olduğuna şaşıyorum.Ayrıca Bozkurt tan o kadar çekiniyorlar i 8. sınıf Türkçe Kitabında Bozkurt yerine

''Gök Tüylü,Gök Yeleli,Işık Saçan,Büyük Erkek Kurt içeri girdi.'' diye yazıyor.Bir Bozkurt ta zaten bunların hepsi var.
Tanrı Dağlı333 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 18:26   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Tanrıdağı
İletiler: 397
Tanrıdağı Yolcusu Rss Beslemesi
Kandaşım senin yaşındaki kızlar orda burda çocukça hareketler yaparken sen Türkçülük sevdasını yaşıyorsun. Sen Başbuğ Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyetini emanet ettiği gerçek Türk kızısın. Seni canı gönülden kutlarım kandaşım. Sürekli olman dileğiyle aramıza hoşgeldin.
Alt 18.04.2008, 18:56   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ogulcak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 76
ogulcak Rss Beslemesi
Aynen ben de okulumda anlatmaya çalışıyorum Atsız Atamızı. Hatta edebiyat öğretmenim ırkçı değil ama "Atsız'ın şiirlerinde ayrı bir ahenk vardır mutlaka oku, Atsız okumayı bırakma" diyor. Ayrıca arkadaşlarıma da anlatmaya çalışıyorum. Mesela yine edebiyat dersinde Halk Edebiyatı nı işlerken sürekli Atsız Atamızın şiirlerinden örnekler veriyorum. Arkadaşlarım da yanında başka şiirleri de var mı diyorlar. Bugün şiirlerini okuyacaklar, yarın makalelerini. Diğer gün kim bilir Türkçülük için savaşırken yanımızda göreceğiz. Tabi ülkücü olup da "Atsızcıyım" diyenler de silinip gideceklerdir.

ATSIZ
ogulcak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 20:10   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

sancar1944 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 11
sancar1944 Rss Beslemesi
Alıntı:
Tanrı Dağlı´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bende 15 yaşındayım fakat Türk Tarihi bazı öğretmenlerin öyle zoruna gidiyor ki,Oğuz Han Destanını işlemedi bile önemsiz bir konu dedi ve geçti.

Sordum niye önemsiz?

Geçmişte mi yaşamak istiyorsun diye cevap aldım

Dedim Atalarımı öğrenmek istiyorum.Soyumu öğrenmek istiyorum.Birşey diyemedi.Böyle bir zihniyetin nasıl devlette işi olduğuna şaşıyorum.Ayrıca Bozkurt tan o kadar çekiniyorlar i 8. sınıf Türkçe Kitabında Bozkurt yerine

''Gök Tüylü,Gök Yeleli,Işık Saçan,Büyük Erkek Kurt içeri girdi.'' diye yazıyor.Bir Bozkurt ta zaten bunların hepsi var.
Aynen öyle bazı öğretmenler işlemiyor geçen sene de bizim edebiyat öğretmeni yaptı.Bu sene ki edebiyat öğretmeni çok iyi ama Ziya Gökalp e k.rd dedi.
sancar1944 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 20:13   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

A R S L A N - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 581
A R S L A N Rss Beslemesi
Alıntı:
ALMİLAM91´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster

TTK!

Değerli kardeşim, bu konudaki hassasiyetini ve çabanı takdirle karşılıyoruz. Tüm yaşıtın olan Türk soylu arkadaşlarınında senin gibi kanındaki asaletin gereğini yerine getirdiği gün bu dünyayı gene biz Türkler yöneteceğiz. Geçmişini bilmeyenin geleceğide olmaz. Ne mutlu ki Atsız atamızın senin gibi torunları yetişiyor.

Başbuğ AtaTürk'ün izinde...

A R S L A N adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 20:16   #9 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.735
Gök Yeleli Bozkurt Rss Beslemesi
Alıntı:
sancar1944´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Aynen öyle bazı öğretmenler işlemiyor geçen sene de bizim edebiyat öğretmeni yaptı.Bu sene ki edebiyat öğretmeni çok iyi ama Ziya Göklap e k.rd dedi.
Kardeşim şu yazıyı oku ve o öğretmen müsvveddesi cahil zevata Ulu Türk Ziya Gökalp'in ne olduğunu öğret:

Ziya Gökalp
Alt 18.04.2008, 20:21   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

sancar1944 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 11
sancar1944 Rss Beslemesi
Alıntı:
Gök Yeleli Bozkurt´adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Kardeşim şu yazıyı oku ve o öğretmen müsvveddesi cahil zevata Ulu Türk Ziya Gökalp'in ne olduğunu öğret:

Ziya Gökalp
Yanlış olmuş çok özür dilerim Ziya Göklap olmuş isteyerek yaptığım birşey değildi
sancar1944 adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.04.2008, 20:35   #11 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı

Aksakal - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 12
Aksakal Rss Beslemesi
Böyle genç arkadaşların yüce ülkümüz adına bu denli hassas olması çok sevindirici ve umut verici.
Güçlü bir Türkiye'nin temelerini kardeşimiz gibi Genç Atsızcılar atacak.

Tanrı size güç kuvvet versin.
Alt 19.04.2008, 13:40   #12 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 114
Deli Dumrul Rss Beslemesi
Lise 3 Türkçe kitabında Atsız'ın Bozkurtlar Dirliyor romanından ufak bir bölüm koymuşlardı çok şaşırmıştım. Yazarı tanıyalım bölümü de vardı Atsız Ata'nın eserlerinden geçmişinden biraz bahsediyordu.
Deli Dumrul adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 21:39   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 3
EzenTürk- Rss Beslemesi
Atsiz ATAYI okullarda tanıtmak işlerine gelmez onlar sahte kahramanları ve uyduruk saçmalıkları beyinlere yerleştirmek isterler, böylece halkı türklüğünden uzaklaştırırlar ve koyun haline sokarlar sonrada onları güderler.

Türk ÖZGÜR, Türk BAĞIMSIZDIR , Türk BOZKURTTUR,Türke KEFEN BİÇENİN SONU CEHENNEMDİR.

TENGRİ TÜRKÜ KORUSUN
EzenTürk- adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2008, 21:39   #14 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Selin - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 128
Selin Rss Beslemesi
Ben de okuduğum bölümde etrafımda Atsız Ata'yı tanımayan herkese O'nu öğrettim.
Zaten Türkçe öğretmenliği bölümünde okuduğum için bazı bölümlerde Atsız Ata'nın adı ve fikirleri geçmektedir.
Çünkü çok büyük bir dil milliyetçisi olduğunun ve Türkçe'yi nasıl savunduğunun farkındalar hocalarım.
Ancak en büyük iş, öğretmen olduktan sonra başlıyor.
Bir çok hedefim var, bunları gerçekleştirmek için sabırla mezun olup da çalışmaya başlayacağım günü bekliyorum..
Alt 19.04.2008, 21:59   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

AltayKan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 138
AltayKan Rss Beslemesi
Andalar,biz genç Türkçülerin ilk amacı,mutlaka ve mutlaka yüksek öğrenim görmek,ardından çıkabileceğimiz en yüksek rütbeye kadar yükselmektir.Unutmayalım,bizler ne kadar yükseğe çıkarsak,o kadar kişiye ulaşır ve onları bu kutlu yolda,yanımıza yoldaş yaparız.Ayrıca,amacımıza kolayca ulaşabilmek adına,elimizde bulunan anahtar niteliğindeki bazı mesleklere özel ilgi alaka gösterelim.Bunlar bana göre;hukuk,askerlik,öğretmenlik,tarih,edebiyat ve ekonomidir...

Tanrı Türk'ü korusun !!!

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler