![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Atsız Atanın Bestelenmiş Şiirleri
Irkdaşlarım,youtubede gördüm,Atsız Atanın Bestelenmiş Şiirlerini nerden bulabiliriz?Özellikle Mehmet Çeker'in yaptığı beste çok güzel.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soydaşım "bestelenmiş şiirleri" demek istediniz galiba.
Lütfen otağa eklediğiniz yazıları bir gözden geçirin. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
ATATÜRKÇÜ
|
Youtube mp3 converter programı ile youtubedan dilediğiniz tüm parçaları indirebilirsiniz .
BEN HER ŞEYDEN ÖNCE BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM.BÖYLE DOĞDUM. BÖYLE ÖLECEĞİM.TÜRK BİRLİĞİNİN BİR GÜN HAKİKAT OLACAĞINA İNANCIM VARDIR. BEN GÖRMESEM BİLE, GÖZLERİMİ DÜNYAYA ONUN RÜYALARI İÇİNDE KAPAYACAĞIM. TÜRK BİRLİĞİNE İNANIYORUM, ONU GÖRÜYORUM. YARININ TARİHİ, YENİ FASILLARINI TÜRK BİRLİĞİYLE AÇACAKTIR. DÜNYA SÜKÛNUNU BU FASILLAR İÇİNDE BULACAKTIR. ULU BAŞBUĞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Konu Yamtar_85 tarafından (27.07.2008 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Uyarı doğrultusunda mp3 Köprüsünü silmek. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Çok teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sözde sanatçı çapulcuların şarkılarını ekleme.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
|
O kişilerin şarkılarını söylediğim için benide onlardan sandınız galiba!!!! Ne ocaklarına gitmişliğim var ne içlerine karışmışlığım. Andam sormuş bende cevap verdim sadece...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
İsterseniz buraya eklerim dediğine göre demekki sende var ve dinliyorsun.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Teşekkürler soydaşım.Irkdaşlarım,ben o sanatçıların ülkücü olduğunu bilmiyordum.Sadece youtube de Atsız Atanın çok sevdiğim varsağısının bestelenmişini gördüm.Güzel geldi.Ama aydınlattığınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Deli Kurt
|
Ozan Ünsal adlı bir ozanın Atsız Ata'nın Topal Asker adlı şiirini bestelediğini biliyordum.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Irkçı olmayıp da, Türk ırkçısı ulu Atsız'ın şiirlerini kullanıp kişisel ve çapulcu teşkilatının çıkarlarına alet eden çapulcu şarkıcıları, kendi kalitesizliklerini ve kifayetsizliklerini bestekledikleri o ezgilere de yansıtmışlar ve ne yazık ki, Atsız Atamız'ın kemiklerini sızlatacak biçimde; herhangi bir sanatsal değer taşımayan kalitesiz ve çapulcuvari ezgiler yapmışlardır.
Günü geldiğinde Atsız Atamız'ın kutsal şiirleri nasıl besteletilirmiş, o şiirlerdeki ruh ezgilere nasıl yansıtılırmış bütün çapulcular görecektir. O çapulcu şarkıcıları dinleyen soyca Türk olsa da çapulcu oğlu çapulcudur, Türk değil..
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet güzelim şiire tecavüz etmiş.
|
![]() |
| Etiketler |
| atanın , Atsız , bestelenmiş , Şiirleri |