Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Uluları > Türklüğe Hizmetleri Geçmiş Olan Ulular

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 09.08.2008, 21:35   #1 (İleti Bağlantısı)
Atsız'ın Kılıcı

Yürekli-kam adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 15
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
ATSIZ ATA'NIN KAVGASI

Bir insan düşünün ki; vatanı, milleti ve ülküsü uğruna hayatını hiçe sayan, onca yıllık yaşamında karısına ve çocuğuna hasret kalan, koskoca bir devletn hükümetine, bakanına kafa tutan, onlarla kalemiyle kavga eden, bu vatanı terkedip kaçan hainlerle (Nazım Hikmet) uğraşan bir yiğit, bir alp, bir kahraman Başbuğ ATSIZ ATA.
Der ki: "En fazla on yıl savaşmayan milletler yok olmaya mahkumdur.Tarih bunu bize defalarca ispatlamıştır.Savaşmayan milletler yozlaşmış, diğer savaşçı güçlü ülkelerin hakimiyeti altına girmiştir."
Bizler Türkçü birer fert olarak davamızın arkasında çelikten duvar olup, gücümüzü Başbuğ Atatürk'ten, yiğit savaşçı Atsız Ata'dan ve damarlarımızda dolaşan asil kandan alarak hiçbir güçten ve varlıktan korkmadan Turan ülkümüzü gerçekleştirmeye çalışmalıyız, çalışacağız, sonunda ölüm de olsa bayrağımızı Turan ele asacağız...

NE MUTLU ATSIZ ATA'YA, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
TANRI TÜRKÜ KORUSUN

Genç Türkçülerden selam söyle KürŞad'a...
Yürekli-kam Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 09.08.2008, 22:16   #2 (İleti Bağlantısı)

Asena01 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 547
Tarih, edebiyat derslerinde ATSIZ ATA'mıza yönelik bilgiler verilmesinin zorunluluk olacağı günleri görmeyi yürekten isterim. Sn.Yürekli-kam sizin bahsettiğiniz gibi hayatı hep kanına uygun olarak mücadele ile geçmiştir. İşsizlik yaşadığı yıllar olmuştur.( TÜRKÇÜLÜĞÜ nedeniyle) Yılmamış, gerçekleri anlatmıştır. Atsız ATA'mızın ' Bozkurtlar Diriliyor' kitabını okuyarak kanında bulunan gücü, ayrıcalığı hissetmeyecek TÜRK yoktur. Onun bilinmemesine neden olan, unutturan kansızlar çoktur ama onun takipçisi olacak, Kür Şad başbuğun kırk çerisi olma şerefine aday bozkurtlarda vardır.Bu sayı her geçen gün artacaktır. ATSIZ ATA' mızın ruhu şad olsun.
Alt 11.08.2008, 17:33   #3 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Kandaşım sana katılıyorum.Edebiyat derslerinde ATSIZ ATA'YA YER VERİLMESİ LAZIM.Bazen yer veriyorlar ama oda çok kısa.TÜRK gencinin ATSIZ ATA'YI daha iyi tanıması lazım.Tüm ömrünü TÜRKÇÜLÜĞE adayan ATSIZ ATAMIZ'IN necip fazıl gibilerden daha fazla yer alması lazım.Ama bunu yapmak için önce başımızdaki zihniyetin TÜRKÇÜ fikirlere sahip olması lazım

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
IRKÇI TÜRKÇÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.08.2008, 20:33   #4 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 50
Lise bitti ama lise 3 anımı anlatıyım.Bazı hümanist! edebiyat hocalarımız Atsız Ata'yı direkt geçmişlerdi.Bunu yapanlardan biri de her fırsatta Atatürkçü olduğunu söyleyen bir bayan hocaydı.Ama bizim edebiyat hocamız eşit davrandı ve Atsız Ata'yı anlatma görevini aldım ve çok iyi hazırlandım.İki ders boyunca Atsız Ata'yı anlattım sınıfa.Okul döneminde birçok arkadaşıma da Atsız Ata'nın kitaplarını verdim.
Tanrıkut Motun Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.08.2008, 21:24   #5 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 119
Bu sene öss ye hazırlandığım dönem Türkoloji mezunu ve Yüksek lisans yapmış aslen Nogay Türk'ü olan bir Edebiyat Öğretmenim vardı Atsız Ata'yı ders dışındaki boş zamanlarda konuşmasını onunla ilgili sohbetleri ile meşhurdu aynı zaman da mükemmel bir TÜRKÇÜ'dür kendisi,
O öğretmenimiz sayesinde kızlarda dahil olmak üzere Atsız Ata'nın kitaplarını alan ve Atsızcı, TÜRKÇÜ İdeolojiye yönelen bir hayli arkadaşım oldu ve yaşadığım ilde o öğretmenim sayesinde, çevrem Türkçü arkadaşlarımla(kardeşlerim) doldu,
Lise müfredatlarında Atsız Ata'nın anlatılmasını çok istiyorum ki,
Atsız Ata sayesinde Son ve Tek Başbuğun ATATÜRK Olduğunu herkez kabullensin,kabullenmeliler.
Ruhu Şad Olsun Atsız Ata Gerçekten Çok Uluğ bir Şahsiyet Güçlü bir karaktere sahip büyük bir insan,
En çok sevdiğim olayı da Kuleli Askeri Lisesinde iken aslen suriyeli olan arap kokenli bi üstüne selam vermeme cesaretini gösterecek kadar sağlam bir karaktere(Asil Türk Kimliği Bu olsa gerek) sahip olmasıdır.
KaramanOğlu70 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2008, 18:34   #6 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 10
Irkdaşlarıma katılıyorum. Edebiyat derslerinde ATSIZ ATA ile bilgiler yer almıyor. Ziya gökalp, Mehmet emin yurdakul,Mehmet fuat köprülü gibi bazı büyük Türkçüler yer alıyor. Nazım hikmet ran denilen köpek ile ilgili bilgiler yer alıyor.
Ben lise 4 okuyorum bizim hoca nazım hikmetçi çıktı. Onu savundu. TÜRKİYE CUMHURİYETİ için demokrasi hürriyet ve özgürlük için moskovaya gitmiş. TÜRKİYE'de ona karşı insanlar (ATSIZ ATA) varmış...

Y.N: Bu ikinci uyarım. İmla kurallarına uy ve en önemlisi Türk'ün "T"sini büyük yaz.
kurt44 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.11.2008, 18:43   #7 (İleti Bağlantısı)

Ağabay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 491
ATSIZ ATAMIZI her gün ve her an saygı ve özlemle anıyoruz.Ruhu şad olsun.Onun gösterdiği izde durmadan davamıza faydalı olmak için ilerliyoruz...
TANRI TÜRKÜ KORUSUN...

Uğruna canımız feda,
Var olsun TÜRK IRKI...
Ağabay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
ata'nin , atsiz , kavgasi

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler