![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atsız Ata'ya Saldırı
Oldukça popüler bir haber sitesinde Atsız Ata'yı karalamaya yönelik bir haber yayınlanmış. Aşağıda linkini verdiğim haberde Atsız Ata'ya yönelik aşağılık saldırı ve iftiralar var. Üyelik gerekmeksizin herkesin yorum yapabildiği yorum kısmında Atsız Ata'ya hakaret eden köpeklere cevap verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
http://www.ensonhaber.com/Gundem/985...ke-mi-ait.html |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Teşekkürler ırktaşım. Soysuzlarca yapılan bu karalamaya cevap yazmak bencede önemli.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sadece bu site mi çoğu haber sitesi 3 mayıs ta Atsız Ata ya bir düşmancasına haber yaparlar.
Bunların başında aktifhaber gelir. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kudursun köpekler. Gün be gün büyüyoruz. Kinimizin şiddetiyle gebereceklerini şimdiden görmelerinden ötürü havlıyorlar.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bu şerefsizleri asmak yada hapsetmek degil günde 5 ögün işkence yapacaksin..Ama yinede anlamaz bu öküzler geri kafali mahluklar....
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
tasalanma soydaşım gereken yanıt verilmiştir!!!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kendimce yanıtımı verdim bende. Onaylanması bekleniyor. Hep birlikte tepkimizi göstermeliyiz bu tür olaylarda.
Tanrı Türk'ü, Türk'ün Türk'ten başka dostu olduğunu sananlardan Korusun!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşlarım orada soysuzların ağızlarının payını iyi vermişler. Orada bir tane Türkçü bayanın yazdıkları dikkatimi çekti. Bu yüzden de bir açıklama yapmak istedim. O bayan demiş ki; Biz "ATSIZCI" değiliz Türkçüyüz.
İşte, bilhassa genç arkadaşlar bu gibi tiplere dikkat etsinler. Atsızcı olmaktan gocuntu duyan bir kişi, kendisinin Türkçü olduğunu iddia ediyorsa o kişiye gülüp geçeceksiniz. İşin tuhaf yanı, bu kadının Türkçülüğü, benimsemediği Atsızcılardan öğrendiği de belli. Nereden mi? "Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz" sözünü bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce turkcu.net'te ilk kez kullanan benim. Bu sözün bilinen şekli, "Genciz, güçlüyüz, Atatürkçüyüz" şeklindedir. Bu bayan da yazısını bizim sloganlarımızla bitirmiş ama "Biz"den olmayı reddediyor. Bir gocuntusu vardır da, kimbilir nedir? Ey hanım, oradan biraz kap, buradan biraz kap sonra bizi beğenme ve kendi kendine bir Türkçülük tanımı yap, ne güzel iş değil mi? Bugün, Türkçülük = Türk ırkçılığı = Atsızcılıktır. Bunun aksini söyleyen, beyni sapık ideolojilerle iğfal edilmiş ve kafası allak bullak olmuş bir zavallıdır, Türkçü değil. Biz, Türkçüyüz yani Türk ırkçısız ama Atsızcı değiliz diyenler, Atsız olmasaydı, Türk ırkçılığını kimden öğrenecektiniz ha ne dediklerini, ne olduklarını bilmeyen alıklar?
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Atsız Ata yı nasıl kabul etmez anlamak olanaksız.
Acaba daha büyük bir Türkçü vardı da ondan mı öğrendi söyleseydi de biz de öğrenseydik. Atsız ı kabul etmeden Türkçüyüm demek,Muhammedsiz müslamım demekle eşdeğerdir. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
GEREKEN CEVAP EN KISA SÜREDE VERİLECEKTİR AŞŞAĞILIK KÖPEKLERE
GÖSTERECEĞİZ TÜRK IRKÇILIĞI'NI |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Gün gelir devran döner GökYeleli abinin dediği gibi bozkurtlar köye iner o zaman bakalım bu çakallar ortalıkta dolaşabilecek mi?
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu haber sitesinin taraflı olduğu, kimlere hizmet ettiği belli. Atsız Ata'dan kimler gocunuyor o da belli. Soyu kırıkların yaptıkları yorumlara 2 tane cevap yazdım, yayınlanmasını bekliyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|