Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.01.2008, 21:12   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 114
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Atsız ile Türkeş'in Arasının Açılma Sebebi (Türkeş'in Ağzından)

BUYRUN BAKIN TURANCILAR HAKKINDA NE BUYURMUŞLAR!!!!UTANMADAN TURANCIYIZ DER DURURLAR...

.........YORUMSUZ AKTARIYORUM...

Türkeş ile Atsız'i karsi karsiya getiren en büyük düsünce ''kürtler kimdir'' düşüncesidir.

''Şahinlerin Dansi'' Adlı kitapta A.Türkeş bizzat kendi ağzından aşağıdakileri yazmıştır..İnanmayan alır,okur ve görür;

''Atsiz,bu arada Ötüken dergisinde Kürtlere hakaret eden bir yazi yayınladi.Onlarin,adi bir kavim oldugunu,Farslilarin medeniyetsiz kesiminde dahil bulunduklarini yazdı."

Benim Atsız'ın bu görüşüne katılmam mümkün degil.Çünkü benim duşüncelerime aykırı,Ben Kürtler'in gerçekten büyük çoğunluğunun Türk soyundan geldiği kanaatindeyim,Yaptığım arastırmalar,tesbit ettigim belgeler beni bu neticeye götürmüştür.

Haa,birde Türk kökünden gelmeyen bir kısım var,ama cok az bir kısımdır o.Bizim kendi insanımızdır.Yani onları ayrı görmeye de imkan yoktur,Sonra Irkçı bir düşünceye karşıyım,Yani insanlari şu etnik gruptandır,demeyi yanlış bulurum.

Bunda bir yarar da yoktur memleket için Irkçılığa,emperyalizme,daima karsi çıkmışımdır,Bu sebeplerden dolayı Atsız'la aramız açıldı''

KAYNAK/ALINTI:"ŞAHİNLERİN DANSI" İSİMLİ ESER

Türkeş'in diğer kitaplarını okuyanlar bilir sürekli Amerika ile işbirliği yapıp Rusya ile savaşmaktan bahseder Türk-İslam sentezinin elverdiği şekilde tabii.
Deli Dumrul Çevrimdışı  
Alt 20.01.2008, 21:17   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

taner_89 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 29
ben anlamiyorum ya,kurtler Turk boyundan geliyor diyorlar.kim uydurmus bunu,ve neden uydurmus.anlamak mumkun degil
taner_89 Çevrimdışı  
Alt 21.01.2008, 16:17   #3 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

kugu beyi adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 28
Hüseyin feyzullah burda uyanıklık etmiş kurtleri kafaya alırım belki diye herhalde...Kurtler ,Hindistandan ortaya çıkan 2 bin yıl önce iranileşen grubun, anadoluya bizim peşimizden gelen koludur.Bu kadar basit.
kugu beyi Çevrimdışı  
Alt 21.01.2008, 16:51   #4 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 17
Bir de Türk kürt birdir kardeştir filan diyorlar. Yüce Türk ırkı bu ilkel ve hain yaratıklarla kardeş olmaz. Nefret ediyorum ya kürtlerden.
TANRIKUT METE Çevrimdışı  
Alt 21.01.2008, 21:46   #5 (İleti Bağlantısı)

KARAMANOĞLU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 713
Bir daha başka otağlar'dan kopyala yapıştır yapar isen üyeliğini BİZZAT iptal edeceğim.

KARAMANOĞLU Çevrimdışı  
Alt 26.01.2008, 11:00   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tolunay adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 260
Alıntı:
TANRIKUT METE adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Bir de Türk kürt birdir kardeştir filan diyorlar. Yüce Türk ırkı bu ilkel ve hain yaratıklarla kardeş olmaz. Nefret ediyorum ya kürtlerden.
Asil Türk Soyu ve aşağılık kürtler kardeş mardeş değildir... Doğru ama bunu senin gibi en yakın arkadaşlarından biri boşnak, öteki kürt olan birinden duymak ilginç(!) Sen; ikiyüzlü,Türkçü özentisi,arap-kürt aşığı bir mahluksun! O yüzden olman gereken yer burası değil! Hayranı olduğun kürtleri bağrına basan ülkücü forumlar piyasada bol... Eminim senin gibi bir ikiyüzlüyü seve seve aralarına kabul edeceklerdir! Şimdi yaylan bakalım çapulcu forumlara!!!
Ne sevgili yanında, ne baba ocağında!
Tolunay Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
(türkeş'in , açılma , ağzından) , arasının , Atsız , ile , sebebi , türkeş'in

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler