![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ATSIZCILAR.COM EN YÜKSEK ZİYARETÇİ SAYISINA SAHİP TÜRKÇÜ SİTE HALİNE GELDİ
Alexa verilerine göre Atsizcilar.com en yüksek ziyaretçi sayısına sahip Türkçü site durumundadır.
http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/atsizcilar.com |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
FORUMUN VERİTABANIYLA OYNAYARAK ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİ SAYISINI YÜKSEK GÖSTERMEK MÜMKÜNDÜR FAKAT BUNU YAPAN KİŞİLER ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİLERİN HANGİ SAYFALARI GÖRÜNTÜLEDİĞİNİ GÖSTEREN BÖLÜMÜ İPTAL EDERLER. BİZİM FORUMDA İSE O BÖLÜM AÇIKÇA ORTADADIR, YANİ SAHTEKARLIĞA TAMAH ETMEDEN ALNIMIZIN AKIYLA EN YÜKSEK ZİYARETÇİ SAYISINA SAHİP TÜRKÇÜ SİTE HALİNE GELDİK.
http://www.atsizcilar.com/forum/online.php |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
bazı forumların ziyaretçi sayısı bayağı yüksek görünüyor ama kim çevrimiçi sayfası ortada yok o sayfayı yok etme ihtiyacı hissettiklerine göre forumun ziyaretçi sayısını hileyle yüksek gösteriyorlar |
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
3-5 kişi olduğumuzu iddia eden itlere kapak olsun
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu daha başlangıç kandaşlarım Bir Millet Uyanıyor kimse bunu engelleyemez gelecek biz TÜRKÇÜ'lerin. 'NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!'
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
TÜRKÇÜLERİN reklama ihtiyacı yoktur bu siteye üye olmamın en büyük sebelerinden biri reklama yer vermediği içindir. ne zaman sağında solunda reklam afişleri görürsem hemen üyeliğimin iptalini ister her zaman yaptığım gibi TÜRKÇÜLÜĞÜMÜ bireysel olarak yaparım.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
O tür reklamlardan bahseden yok yalnızca otağın tanıtımını yapmak var.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayımızın çokluğu ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor.
Bizleri yok sayan herkes gücümüzü görsün.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
otağın tanıtımı konusunda birşey yazmadım sadece reklamdan bahsettim ben birçok TÜRKÇÜ siteyi gezdim gördüm ne için TÜRKÇÜ olduğum için!! TÜRKLÜK ülküsü için!! hoşuma burası gitti fikirlerime burası uygun geldi üye oldum bu benim şahsi fikrimdir. ben bu siteyi ne başka yerde ne duydum nede gördüm sadece ATSIZ hocanın bir şiirine bakmak için yazdım burası çktı. ve ben burdan oldukça memnunum. memnunda kalacağıma inanıyorum
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Kalem {klavye tuşu} silahdan daha etkili diye düşünüyorum buna uygun olarak
akıllı bi şekilde Türklük adına ne yapsam iyidir diye düşünüyorum. Artık bazı kelimeleri googleye girince en üstte Atsızcılar com u görebiliyorum örnek 2 milyon 250 bin sonuçdan 12 milyar dolar 3 çocuk yazınca Atsızcılar com 2 inci çıkıyor. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Aynı zamanda yeni açılan bir başlık 15 dakika ile 1 saat içinde Google'da çıkıyor.
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Burada binlerce kişiyi aynı anda çevrimiçi görünceğimiz günler gelecektir.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Vetene canim qurban
|
Men buna eminidim ki, bizim sayimiz çoxdur ve gunler keçdikce de artir. Azerbaycanda bir çox TURKÇUNUN bu saytdan sadece olaraq xeberi yoxdur.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bundan bir sene once Atsizcilarin dusunceleri bana ters geliyordu. Irkciliga karsiydim. Hemen hemen hergun Atsizcilar Otagina ugrardim, Turkcu kardeslerimin yazilarini okurdum ve cogu zaman hakli bulurdum.
Nihal Atsizin Bozkurtlarin olumu kitabini okudum ve fikrim degisti. Turkcu oldum, daha yolun basindayim ogrenecegim cok sey var. Turkculerin sayisi gun gectikce artiyor. Tanri Turk'u Korusun |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yıllardır kız rolüne bürünerek sahte Maria Tokmakçı adını kullanmış olan Metin adlı 37 yaşındaki asker kaçağı eşcinsel kürt piçi otağımızı kapattırabilmek için internette önüne gelene yalvarıyormuş. Bu soysuzunu tespit ettik ve artık bu piç deşifre bir kurbanlık koyun. Ulan kürt piçi fırtınadan önce bir sessizlik yaşanırmış. Bu otağ kapansa ne yazar armut.com olsa bile Kemal ve Çağatay ağebeylerle biz olduktan sonra soysuzları yine titretiriz ve senin gibi asker kaçağı piçleri buluruz hatta eteğini bile çıkartırız. Şu anda askeri makamlarca ve diğer makamlarca inceleniyorsun. Günü gelecek cehennemi sana bu dünyada yaşatacağız köpek soyu. Fizan'a gitsen bizden kurtuluşun yok. Sadece zaman..
Bu başlık şimdilik sana girsin de çıkmasın sanal korkak eşcinsel piç. Bu yazılanları okuyorsundur oku ki sesin yine titresin ve annenin etekleri altına gizlen!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|