![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Atsizcilar Viyana Kapıları'nda
Hepinize esenlikler irkdaslarim.
Arkadasimla beraber MILLI TAKIMIMIZI desteklemek icin Türkiye-hirvatistan macina gittik. Göktürk bayragimizla Viyananin en islek caddelerinde saatlerce tur attik. "Allah allah bu nerenin bayragi ya?, Cecenistan bayragi mi bu?, Bizim turkuaz formanin bayragi mi bu?, ... " onlarca böyle sacma soru soruldu bize. Hic kimsede gercek bayragimizi tanimiyor. Cek, japon ve avustralyali gazetecilerin dikkatini cekti bayragimiz. Bol bol resimlerimizi cektiler. Maca gelince, bilegimizin hakkiyla kazandik. Tek birsey daha söylemek istiyorum. Yaziklar olsun üc kurus para icin biletini hirvatlara satanlara, yaziklar olsun size adi serefsizler, o cebinize giren üc kurusa mi muhtacsiniz??? Insallah bogazinizda kalir. ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Gerçekten helâl olsun. Turkuaz formaya laf atanlara, aslında tam zamanı Millî karşılaşmalara bu bayraklardan götürüp anlamını bildirmemiz gerekir. Tüm Acunda bilsin ki Turkuaz rengi, bayrağımızı tanısın! Tüm stadı Ay-yıldızlı bayrakla, Göktürk bayraklarıyla donatacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel olur. Sizide ayrıca tebrik ederim Sayın Demir kandaşım.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yaşa Demir kardeşim, Gök Bayrağı Viyana Kapıları'na dikmişsin.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Turan Türkçü'sü
|
Hala turkuaz formanın sipekilasyonları yapılıyor haberlerde... yazık...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Eline yüreğine sağlık kardeşim, Gök bayrağımızla temsil etmişsin bizleri.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ellerine sağlık kandaşım.Tüm acun bilsin ki Göktürkler ölmedi..!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yüregine saglik kandasim ancak anlamadigim bir ayrinti var, fotograflarda neden yüzün karalanmis?
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Aptal aptal sorular sorma. Kendi resmini otağa bir koy ondan sonra konuş.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Dost var düsman var, haklisiniz düsünemedim bagislayin.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Demir kardeşim tebrik ederim.Göğsümüzü kabarttın kutlu olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Kürt ve çaşıt bir piçtir
|
Helal olsun kandaşım televizyonlar falan çekselerdi birde keşke. mhp bayrakları falan gözüme ilişmişti. Kurt başlı bayraktan 3-5 tane asabilseydiniz çekerlerdi belki Türk bayrağıyla yanyana. almanya maçına giderseniz gözlerimiz arayacak. esenlikler
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kurt Başlı Göktürk Bayrağını oralarda açman benide çok sevindirdi bende yürekten kutlarım aslan kardeşim.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hepinizie tesekkür ederim irkdaslarim.
Malesef kameralar bizim Gök Bayragimizi yerine tribündeki sıkmabaslari cekmeyi tercih etti. Dedigim gibi yolda onlarca insan bize bayragi sordular bizde bu bizim gercek bayragimizi Göktürk bayragimiz dedik. Hoslarina gitmedi desem yalan olur. Yalniz üzüldügüm sey insanlarimizin asiri derecede kendi tarihimizden bihaber olmalari. Ama olsun TÜRK IRKI yavas yavas uyanacak. Ne yazik ki almanya macina gidemiyoruz. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Demir kandaşım eline sağlık GökTürk bayrağımızı oralarda görmek beni çok mutlu etti.Bir gün yüzlerce GökTürk bayrağımızın, o stadda bir milli maçta dalgalandırılması dileğiyle.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Kandaşım,yüreğine sağlık!Resmi görünce çok sevindim ve gururlandım.Keşke imkan olsa bizlerde gidip Gök bayrakla oraları donatabilsek!Tekrardan yüreğine sağlık kandaşım!
|
![]() |
| Etiketler |
| Atsizcilar , kapıları'nda , viyana |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|