![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Atv'den kirolara yardım kampanyası
Atv'nin güneydoğudaki sel afetini bahane ederek canlı yayında kirolara yardım kampanyası düzenledi şu anda canlı yayında cahil maganda Fatih Terim'in nezaretinde gerizekalı, mankurt soysuzlardan yardım topluyorlar.
Verin aptal mankurt soysuzlar. Kirolara belki yaranırsınız. Çocuklarınızın kanı kirolarin elinden aksın! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Fatih terim coşup diyarbakırlılar bitlisliler vanlılar adanalılar neredesiniz hepimiz doğuluyuz dedi. Son dönemde kürtçülük doğululuk kavramıyla rahatça yapılmakta, terim de bundan faydalanmış. ATV ve ciner gurubuna gelince şuan sabah gazetesi türk düşmanlarıyla dolu doğan gurubu ve ciner gurubunun anlaştığı tek nokta TÜRK düşmanlığı. Ayrıca dün kanal d de Abdullah çatlı nasıl anlatılıyordu hepimiz gördük çatlıyı reisleri ilan eden ülkücülerin reisi devlet bahçeli doğana yalakalık yapmaya devam edecekte ülkücüler ne tepki verecek merak ediyorum ÇATLI hepimizin saygı duyduğu bir insan. Aydın doğan susurluk komplosunda önceden haber verilmiş bir ajan olarak ne zaman .... görecek merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
her doğulu kürt değildir bu arada.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Kızılay mailler göndererek yardım istiyor.
Türkmenlere yardım ulaştıramayan hainler. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|