![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Avrupa Birliği : "AKP'ye açılan kapatma davası saçmadır , kınıyoruz."
"AKP'ye açılan kapatma davası olağan dışı"AB: "Dava sonucu çıkınca incelenecek ve gereken tepkiler verilecek."
19.06.2008 19:23 AB dönem başkanı Slovenya, AB'nin parti kapatmalarla ilgili tutumunu değiştirdiği yönündeki haberleri yalanlayarak, ''AB'nin tutumunun net ve aynı olduğunu'' bildirdi.Dönem başkanlığı sözcüsü, yaptığı açıklamada, Türkiye'de siyasi partileri kapatma istemiyle açılan davaları yakından izlediklerini belirterek, ''AB, sonucun Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına ve Avrupa Konseyinin Venedik Komisyonunca belirlenen ilkelere uyumlu olacağına güvenmektedir. AB Türkiye'deki tüm siyasi aktörlere, hukukun üstünlüğüne, tüm vatandaşların temel özgürlüklerine, anayasaya ve demokratik laikliğe saygı göstererek görüş ayrılıklarını diyalog ve uzlaşma ruhu içinde çözmeleri çağrısı yapar'' dedi. Türkiye'den bu dönemde, Kopenhag siyasi kriterleriyle uyumu ve Katılım Ortaklığı Belgesindeki önceliklerin hayata geçirilmesini güvence altına alma iradesiyle dikkatini reformlardan ve bunların uygulanmasından başka yöne çevirmemesini beklediklerini kaydeden sözcü, Slovenya Dışişleri Bakanı Dimitrj Rupel'in parti kapatmalarına ilişkin görüşlerini şöyle özetledi: ''(AK Parti'nin kapatılması istemiyle açılan dava) Çok olağan dışıdır. İlgili AB kurumlarınca incelenecektir. Şu an için müzakere süreci ve kapatma davası arasında doğrudan bir bağlantı yoktur. Fakat karar çıktığında kapatma davası ve etkileri dikkatlice incelenecek, gereken tepkiler verilecektir." AA |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kopyala-yapıştır yapmayın diye kaç kez uyarıcaz ?
"Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü öteden beri Hunlar kuvveti takdir eder, bağımlı olmayı aşağı görürler. Savaşçı süvari hayatımızla adı yabancıları titreten bir ulus olduk. Çünkü bilirler ki ,savaşta savaşanların yazgısı ölümdür. Biz ölsek de , kahramanlığımızın ünü kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır." Çİ-Çİ YABGU |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir yerden alıntı yapabilirsiniz; ama yorumunuzu katmadan alıntı yapmak yasak.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Yorumum , Herkesin söyleyeceği ortak fikirden ibarettir.
Esenlikler Sayın Ağabeyler , Sayın Irkdaşlar. TTKVY! |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
|
Alıntı:
Türk Atak ağabeyim. Esenlikler Dilerim. TTK! |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bizlerde
sözde medeni olduklarına sadece kendilerinin inandığı adi batılıların, medeni olmayan bizim iç işlerimize karışmaları cok saçmadır. Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ, ırak,iran,afganistan,pakistan gibi dısardan mudaheleye ihtiyacı olmayan bi ülkedir. Bende TÜRKÇÜ olarak ab nin bu davranısını kınıyor,şiddetle protesto ediyorum. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Irklar Üstünde Türk Irkı
|
Girmesek Ab denen, çapulcu birliğine ne farkeder? Bâzıları oraya girdiğimiz zaman refaha ereceğimizi söylüyor, bunu savunuyor. Nasıl bu kadar saf olabiliyorlar anlamadım? Ab zâten ekonomide çok kötüye gidiyor bu apaçık ortada.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
katılıyorum ırkçı kardeşim..o soysuz birliğine,yüce Türk Irkının şeref vermesi yanlıştır,keza onlar bizim köpeğimiz bile olamaz..
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türksen Türk kelimesinin ilk harfini büyük yaz. İkincisi otağa ciddi olarak üye olmadığın seçtiğin yaştan belli.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Öncelikle yanlış anlamaya yer vermek istemem,bir an heyecana kapıldım..
Yaş mevzusuna gelince,ben doğum günümü 1919 olarak kabul ediyorum..O gün Türk Irkı için en önemli günlerden biridir bence..Bu arada yanlışımı düzelttim... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Onu düşünerek seçtiysen ayrı.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Avrupa ABD kınamayacakta aklı başında Türk soylularımı kınayacak akepeyi?En yakın dostları elbette üzülecekler.Ne istiyolarsa yapabiliyolardı.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Zaten mevcut hükümetin çalışmaları;
Avrupa birliği denen klübün işine yarar cinsten olması, Onların akpyi koruma nedenlerinden biridir. Çünkü onlar güçlü Türkiye değil; Sömürge Türkiye'yi yaratma uğraşısındalar. Tabii bu yolda en büyük destekçileride akpdir. ben olsam bende istemem akp gibi köle ruhlu bir partinin kapatılmasını.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "akp'ye açılan kapatma davası saçmadır kınıyoruz." , : , avrupa , birliği |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|