Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış
Kayıt ol Yardım Bozkurt Listesi Andaç Arama Bugünkü İletiler Otağları Okundu Kabul Et

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 20.04.2007, 18:53   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
Bagatengrikagan Rss Beslemesi
Avrupada Türk gençligi

Degerli irkdaslarim,

Öncelikle araniza katilmaktan mutluluk ve seref duydugumu size belirtmek istiyorum.

Benim deginmek istedigim konu ise avrupada yasayan Türk gençlerimiz.

Uzun zamandir gençlerimizi Türklük hakkinda dogru bilgilendirmek için büyük çaba sarf ediyorum ama bu konuda pek basarili oldugum sayilamaz. Gençlerimizin Türkçülük üzerine tepkisi her seferinde "Türkçülük irkçilik, biz kürt arap vs ile kardesiz din kardesiyiz, kürtlerde Türktür". Gençlerimiz Yüce Basbug Atatürk'ün bile kim oldugunu dogru dürüst bilmiyor. Bu konu açikcasi benim çok agrima gidiyor.

Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum, gençlerimizi bu yanlis düsünceden kurtarabilmek ve avrupadaki gençlerimizi kurtarmak mümkünmü? Dogrusunu söylemek gerekiyorsa uzun bir ugras sonrasi pes etme noktasina geldim ama gençligimizi gördükçede aci çekiyorum.

TTK
Bagatengrikagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 19:19   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 1.346
Gökhan Rss Beslemesi
Re: Avrupada Türk gençligi

Alıntı:
Bagatengrikagan´adlı üyeden Alıntı
Degerli irkdaslarim,

Öncelikle araniza katilmaktan mutluluk ve seref duydugumu size belirtmek istiyorum.

Uzun zamandir gençlerimizi Türklük hakkinda dogru bilgilendirmek için büyük çaba sarf ediyorum ama bu konuda pek basarili oldugum sayilamaz. Gençlerimizin Türkçülük üzerine tepkisi her seferinde "Türkçülük irkçilik, biz kürt arap vs ile kardesiz din kardesiyiz, kürtlerde Türktür". Gençlerimiz Yüce Basbug Atatürk'ün bile kim oldugunu dogru dürüst bilmiyor. Bu konu açikcasi benim çok agrima gidiyor.

Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum, gençlerimizi bu yanlis düsünceden kurtarabilmek ve avrupadaki gençlerimizi kurtarmak mümkünmü? Dogrusunu söylemek gerekiyorsa uzun bir ugras sonrasi pes etme noktasina geldim ama gençligimizi gördükçede aci çekiyorum.

TTK
öncelikle otağımıza hoşgeldiniz kandaşım.

Gençlerimizi uandırabilmek için öncelikli yapılması gereken bir iki şey var.

1- Başbuğumuz Atatürk'ü doğru şekilde anlatmak. Doğru kaynaklar kitaplar vs. tavsiye etmek.

2- Nihal Atsız Atamız'ı gençlere tanıtmak

3- Bu ülkücü denen ümmetçi devşirmecilerin milliyetçilikle ilgisi olmadıklarını anlatmak.

4- Din kardeşi denilen tüm kalleş millet ve toplukların Türklere ihanetlerini anlatmak.

Bu biz Türk kürt laz çerkez vs. zırvasını yaratanlar ümmetçi soysuzlardır. Yani ülkücü geçinen pan islamcı kesim.
Gerisi kendiliğinden gelir.
Gökhan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 20:17   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tomay - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Şereflikoçhisar/ANKARA
İletiler: 243
Tomay Rss Beslemesi
Re: Avrupada Türk gençligi

Alıntı:
Bagatengrikagan´adlı üyeden Alıntı
Degerli irkdaslarim,

TTK
Kürtlere ve diger asagilik soylara mensup hilkat garibelerine
kardes gözüyle bakanlarin bir cogu Avrupa ülkelerindeki genclerimizin beyinlerini yikamak icin yola cikan, "ilimli islam" modelini öne süren, sonradan görme ve cikar amacli olsa da "cagdas" görünmeye calisan, deyim yerindeyse "euromüslüman" fettoscu yapilanmadan etkilenen genclerimizdir.

Avrupa ve Türk kültürü arasinda kalmis, kisiliksiz yetisen, egitim görmemis, cogu zaman amacsiz ve gayesiz yasayan yurtdisindaki Türk genci kendini boslukta hissettigi icin careyi yobaz olmakta buluyor.Ne yazik ki nurcu köpekler bu sosyal sorunu kullanarak bunlara "ahlak dersi" verme adi altinda yaklasiyorlar.Topluca ev ziyaretleri, toplantilar, yemekler ve dini sohbetler ekseninde genc Türklerin avrupada beyinleri yikaniyor.

Su anki Türk genclerindeki aymazligin, vurdumduymazligin ve kaygisiz kalmanin büyük nedeni budur.

Buradaki en büyük suc yobazlarin degil, cünkü onlar tipki akbabalar gibi gebermis leshlerin basina üsüsürler.Her acidan bitmis et yiginiyla akbaba fettoscular ilgilenmeyecek de kim ilgilenecek.

Suc; Bu genclerimiz bu arapci köpeklerin ellerine düsmeden önce, yani yasarken, birer insan iken ilgilenmeyen o sözde "vatansever" ve "Türkcü" yapilanmalarindir.Dolayisiyla sadece Türk gencleri degil, bütün Türkler ilgisizlikten ötürü kendilerine kapi aramislardir.Son yillarda yobazlar güclü olduklari icin Türkler karanliga yönelmistir.

Bu olguyu yok etmek icin ilk önce Türkiye'deki Atatürkcüler olarak birlesmeli ve insanlarimiza anlatmaliyiz.Bu dogrudan yurtdisini etkileyecektir.Ilk yapmamiz is cevremezden baslamaktir.Her Türkcü yilmadan siyasi ortam olustugunda ulasabildigi herkese dogrulari anlatmalidir.Bunun baska yolu yoktur!

Aramiza hosgeldin
Alt 20.04.2007, 22:22   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 411
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Esenlikler aramıza hoşgeldiniz, avrupa da yaşıyorsanız yapacağınız ilk iş önce kendinizi kurtarmaktır. Yüksek bir eğitim, alarak yüksek yerlere geleceksiniz. Bu sayede insanlara örnek olacaksınız, avrupadaki coğu gençlerimiz ne yazikki okumuyor. Fabrikalarda, kebabcılarda orda burda çalışıyorlar. Bende yurtdışında yaşayan biri olarak şunu diyebilirim, ne yazikki insanlarımız çıkarı için birbirini dahi satıyor. Gençlerimiz cami dışında ülkeleri ile bağ kuramıyor. Sizin aramıza katılmamız dolayısıyla size şunu söylebilirim, yurtdışındaki Türkçüler birleşerek birşeyler yapabiliriz. Bu siz olursunuz, biz oluruz. Bireysel olarak yapabileceğimiz şeyler, bildiri dağıtımı, gibi şeylerdir. Gençlerimize örnek olacak insanlar yetiştirilip, onların temsilcileri olmalı. Bu konuda avrupa ülkelerinde bir boşluk var, bu konuda yapabileceklerimizi her beraber tartışmalıyız, ve herşey yerinde olunca. Tanışıp, güven oluştuktan sonra avrupada yaşayan Türkçüler olarak örgütlenmeleye giden yola gitmeliyiz. Ne yapacaksak biz yapacağız.
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.04.2007, 23:15   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
Bagatengrikagan Rss Beslemesi
Degerli otag yönetici Irkdaslarim.

Yazdiklariniza aynen katiliyorum ve bende bunlari düsünmedim degil.

Gençlerimizi bilgilendirmek, Türk tarihi, Türk dili, Basbug Atatürk'ümüzü, Atsiz Atamizi tanitmak için hiç bir vatandasimizin destegi ile dernek kurdum. Sonuç olarak kendi insanim bildiklerim beni hollanda polisine sikayet edip irkçilik ve gençlerimiz arasinda bölücülük ile suc duyurusunda bulundular, bu is terör egtimi suçlamasina kadar varip dernegi mahkeme karari ile kapadilar.

Bu kararin beni susturamiyacagini ve yürüdügüm yoldan yildirmiyacagini mahkeme durusunda bildirdim bu sabukamdada açikça yazili.

Avrupa'da destek bulmak gerçekten çok zor, otag'da fikir alis verisinde bulunmamin asil sebebi ise bu.

TTK
Bagatengrikagan adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2007, 15:53   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Kafatasci32 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

Yaşadığı Yer: Isparta
İletiler: 269
Kafatasci32 Rss Beslemesi
Aramiza hosgeldiniz soydasim..!
Alt 27.04.2007, 00:40   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tonyukuk19 - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 411
Tonyukuk19 Rss Beslemesi
Türkçenin avrupa ülkelerinde yaşaklanması durumu

avrupa ülkelerinde Türkçe, o devletlerin çabaları sayesinde değil. avrupa ülkelerinde yaşayan Türklerin duyarsızlığı, vurdumduymazlığı sayesinde yasaklanabiliyor. Türkçeyi öğrenmek yeni kuşak arasında fazla rağbet görmüyor. Yeni kuşaklar derken, Türklük konusunda duyarlı gençlerimizden bahsetmiyorum. Tüm avrupa ülkelerinde, Türklerin genelde cami ve din ekseninde duyarlılığı var. Dikkat ederseniz, Türklerin avrupada yaşadıkları her yerde cami var. Türkçe ögreten, kurs veren yerler ise çok az. İnsanlarımızın bu duyarsızlığını görenler, yasaklamaktan cekinmeyecektir.
Tonyukuk19 adlı üye şu anda çevrimiçi konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.04.2007, 00:10   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 308
ALPGIRAY Rss Beslemesi
Bagatengrikagan kandasim öncelikle otagimiza hosgeldin.

Ben avrupada yasiyan gencligimiz hakkindaki düsüncelerinden dolayi sana tam olarak katilmiyorum.

Cünkü avrupa devletlerin bütün baskilarina Türkiye´nin vurdum duymazligina ve binbir cesit hainlik tohumlari eken cemaat ve derneklere ragmen Türk Gencligi dilini ve Türklügünü korumaktadir.

Evet Basbugumuzu yeterince tanimiyor olabilirler lakin bu onlarin sucumu yoksa Türkiye hükümetlerininmidir. Ayrica birakin avrupada yasiyan gencligimizi Türkiye´deki gencligimiz Basbugumuzu ne kadar tanimaktadir.

Yasadigi ülkede dislanan kendi ülkesi tarafindan sahiplenmeyen ve her serbestligin oldugu ortamda halen daha gögsünü gererek Türküm diyebilmektedir avrupadaki gencligimiz.
ALPGIRAY adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.07.2007, 21:00   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Turak - ait Kullanıcı Kimlik Resmi

İletiler: 720
Turak Rss Beslemesi
fettos u unutmayalim,avrupa olsun amerika olsun butun kitalarda Turk genclerimizi zehirlemekte o pis fikirleriylen.Eger Turk genclerimiz uzak dururlarsa fettos un nurcu kanadindan biraz olsun gozlerini acabileceklerdir vede gercekleri gorebileceklerdir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti
Turak adlı Üye şimdilik çevrimdışı konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler