![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Avusturya'daki Sözde Türk Federasyonu!
Birkaç gün önce, Avusturya'da konuşma yapan bir belediye başkanı, İslam dininin kurucusu olan Muhammed hakkında, "50 yaşında iken 6 yaşında bir kızla evlenen çocuk sapığı" ifadesini kullanmıştı...
http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=326123 Araplar, kürtler ve bilumum ortadoğu çapulcuları olayı protesto etmek için organizasyon yaparken, Türkler organizyonun başını çekiyor...Memlekette o kadar mesele varken, şehit kanı hala yerdeyken bunlara kafa yoracaklarına ümmet işlerine bakıyorlar! Zaten, bu sözde Türk federasonunun aşağıdaki simgesine bakılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılır: ![]() Bu simgede Türklük adına en ufak bir ifade görüyor musunuz? Bu simgeye bakan hiçkimse bunun Türklükle alakalı bir dernek olduğunu anlayamaz. Zaten yaptıkları da Türklük adına değil din adınadır. O halde Türk ismi yerine İslam ismini kullansınlar ve İslam Federasyonu olarak adlarını değiştirsinler. Zaten üyelerinin yarısı Türk bile değil. Bunlar yüzünden Türkler'in laik ve medeni bir ırk olduğu, Batılılarca anlaşılamıyor ve maalesef araplarla bir tutuluyoruz... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Batılıların Türkler hakkında ne düşündükleri önemli değildir. Türkler, Avrupalı yaşam tarzını 100% benimsese hatta hristiyan olsa, Avrupalıların Türklere bakış açısı değişmeyecektir. Çünkü Avrupa ülkelerinin hepsi ülke ve millet çıkarlarını herşeyin önünde tutar. Sonuç olarak senin ''Avrupalılar bizi beğenmiyor'' gibi söylemlerde bulunman sana kompleksli bir insan görünümü veriyor.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Avrupalılar bizi sevmesin buna itirazım yok ama araplarla bizi bir tutmasın. Beni rahatsız eden bu. Çünkü sevilmemek başka küçümsenmek ve aşağılık görülmek başka...İngilizler ve Almanlar da birbirini sevmez ama birbirlerine saygı duyarlar, en azından aşağılık görmezler.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Soydaşlar, Avrupalılar'ın aklındaki Türk karşıtlığı, onlara daha ufak yaştan kiliseye giderken aşılanır. Türk hangi dinden olursa olsun, onlar için batı dedikleri hristiyan-cermen-roma kültürünün en büyük düşmanıdır. Çünkü tarihte Türk'ün yükselişi batı dünyasının her zaman inişine rastlamıştır. Aynı olayları yaşamamak için amaçları Türkiye'yi ve Türkleri ellerinden gelebildiğince engellemektir. O yüzden onlar için Türk düşmanlığına kılıf uydurmak pek de zor değildir.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Aslında değerlendirme yaparken Batı dünyası şeklinde bir bütünlemeye gitmek yanlış olabilir. Eninde sonuda Avrupa Birliği prejesi şu anda ütopik hale gelmiş ve bazı seçkincilerin elinde erimeye başlamıştır. Avrupa milletleri, kendilerini bir akteden her şeye şu anda karşı çıkmaktadır. Zaten Dünya'nın geçmişen beri en çok savaşına sahip kıtasındn bu beklenir. Şüphesiz bir Alman'ın Fransız'dan nefreti, bir İngiliz'in bir Portekizli'den nefreti daimi ve güçlüdür. Avrupa milletleri arasında da mevcut çıkar çatışmaları nedeniyle Türklerle ittifak kurmak isteyen, hoş bakan kesim ile nefret eden, hor gören (şüphesiz bu hor görme kendi küçük beyinlerinin onlara oynadığı sahte bir oyundur) bir kesimin olması normaldir. Mesela Türklerin en çok diğer ırklarla sürtüştüğü Fransa, Almanya, Avusturya, Hollanda gibi ülkelerin öz milletleri ikinci kısımda iken, Portekizli, İspanyalı ilk kısımda olabilir. Yanlış anlamayın sever demiyorum, eninde sonunda kendisini tehtid eden Fransız, Alman, İngiliz tehtidine karşılık ittifak arayışı yapabilir diyorum. Yani kısacası olay ırkların fiziki, kalıtsal ve siyasi olarak birbirlerini tehtidi ile alakalıdır. Yoksa orada bulunan bir derneğin üye profili ve eylemleri ile değil. Lakin bu tür derneklerin Türklük bilincinden uzak gurbetteki Türkleri devşirmeye çalıştığı geröeği, işte bu başlıkta tartışılması gereken sorun bu sorundur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Muhammed bizi ilgilendirmiyor ama biz de onların İsa'sını p.ç olmaktan çıkarmak için yaradanın oğlu (!) yapmalarıyla alay ederiz.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Asıl biz onları küçük görmeliyiz.Ben kendimce Avrupalıları oldukça sefil ve küçük görüyorum.İngilizler çamur içinde domuzlarıyla birlikte yaşayıp vebadan kırılmış olan sonradan görme, burnu havada kırma bir ulus.Fransızlar'ın yıkanmanın Y sinden haberleri yoktu hatta 14.Louis hayatında 1 kez yıkanmıştır.Kokmamak için parfümü icat ettiler.Topuklu ayakkabıyı ise söylememe bile gerek yok.Yine temizlik olayında ise , adamlar İngiltere'de genelde yazın evleniyorlardı, nedeni de ilkbaharda yıllık banyolarını yapmaları..Tuvalet olayını yüzyıllar sonra keşfettiler, hayvanlar gibi boş buldukları yerde işlerini hallediyorlardı.Bizimse çoktan tuvalet kültürümüz vardı.
Bunların dışında onlarca yıl Attila'nın gölgesi altında yaşadılar.Bu korku yüzlerce yıldır onlarda devam ederken bir de Osmanlı kabusu yaşadılar(Onlar Osmanlı'yı Türk biliyorlar, yöneticileri kırma da olsa askerleri -yeniçeriler hariç- Türkler'den oluşuyordu). Uzaklardan da Çengiz Han ve Hülagü Han'ın haberlerini de almışlardır sanırım. Din olaraksa Musevi , babası marangoz Yusuf olan İsa'nın vaazlarının onun bunun da kendi katkılarıyla yaptıkları Hristiyanlığa inanıyorlar.Türkler'den de müslüman oldukları için değil, Türk oldukları için nefret ediyorlar.Ben bugüne kadar Avrupalılar'ın Hristiyan Gagauz Türkleri'ne bir desteklerini görmedim. Bizi bölen farklı inançlardan kurtulup atalarımız gibi aynı inanç ve felsefede olduğumuz zaman tüm sorunlar bitecek ve yine Avrupa bizim at koşturduğumuz alanlardan olacaktır.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Türk federasyon ülkücü kurulustur yani mhp nin avrupadaki koludur.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
avrupalımı kimki bunlar karma karışık ucubeler birliği şuna bakın bizim rte kapısında yatıyo ne olur bizi alın diye tabi biz'den kastı o ve onun gibi soysuzlardırki ben hiçbir zaman istemedim ve hiçbir TÜRK'ünde o soysuz coğrafyasına üye olmak istediğini sanmıyorum bizim için hedef TURAN'dır TURAN ilan edildiğinde zaten o topraklar gerçek sahibi olan TÜRK'ün olacaktır.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bu avrupadaki Turk Federasyonu denilen kurum aslinda avrupadaki ulku ocaklaridir, bu da yeterlidir bence.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Su amblemlerine bir bakiniz.Ben Turk`e ait hic ama hic birsey goremiyorum.Bir tek yildiz var diyecegim ama,o da Pentagram yildizdir ki satanizmin simgesidir.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| avusturya'daki , federasyonu! , sözde , türk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|