![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Azerbaycan Musiqisi Arayanlara..
Azerbaycan Musiqisi konusunda geniş bir arşivim var.İstediğiniz bütün mahnıları size verebilirim.Bu başlık altında isteyeceğiniz bütün müzikleri size sunmaktan zevk duyacağım.
Ayrıca Türkiyede yaşayan Türklerin Azerbaycan Musiqisi hakkında ne kadar ilgili olduklarını isteyecekleri muziklerden görebilecegim içinde ayrıca mutluyum. Evet ilk istek kimden merakla bekleyeceğim.. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok yaşa kandaşım. Tamda benim aradığım şey. Elindeki tüm mahnıları paylaşırsan memnun olurum.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Kandaşım butun arşivim 100 gb sen şarkı iste bende vereyim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Genç kardeşlerimizin gerçek Azerbaycan müziği dinleme ve sevme hislerini şaha kaldıracak olan Islam Rzayev'in paylaşımlarını rica edebiliriz.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Irktaşım İslam Rzayevin Butun parcalarini size verebilirim.Peki Parolası başka bir internet adresi olan şekliyle verebilirmiyim? Yoksa yeniden yükleme mi yapayım?
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tamam yüklemeye başladım birazdan şarkı listesiyle birlikte eklemiş olurum.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Çok saol kandaşım bekliyorum. Ben istekte bulunurumda pek bilmiyorum mahnıları. Ama size göre nispeten güzel olan mahnıları eklerseniz çok iyi olur.
Esen kalın.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Şarkılar
1- Gelsin Yemekten Qabaq Çay 2- Alma Veren 3- Biten Esqim 4- Gocalar 5- Anamın Sevgili Neqmesi 6- Biri Sensen Biri Men 7- Eziz Dostum 8- Gel İnad Etme 9- Oxu Tar 10-Qarabagın Maralı 11-Shehriyar 12-Tenhalık 13-Xatireli Anam Menim 14-Yad Ellere Galmaz Shusam 15-Ey Nigarim üzüme Günde Bir Kere Gül 16-Segah tesnifi 17-Sensiz 18-Qesenqdir 19-Shur Tesnifi Buraya Dokunun İyi Dinlemeler.. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Hala kimsenin bir sarki istememesine sasiriyorum :) Beklemedeyim isteyin ki vereyim.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Cahilliğimden Azeri Kandaşlarımızın "mahnılarını" bilmiyorum. Verdiğiniz köprüdekileri indirmek üzereyim.
Sizin beğendiğiniz mahnıları tek bir köprüde birleştirebilir misiniz ? |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|