![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Azerbaycan Türküleri
Ashiq Ehliman -Ceyrani
http://www.fileden.com/files/2006/7/...43/Ceyrani.mp3 Toyuğu Çalan http://www.fileden.com/files/2006/7/...gu%20Calan.mp3 Mikail Azaflı-Menim Dünyam http://www.fileden.com/files/2006/8/...m%20dunyam.mp3 Sarı Köynek http://www.4shared.com/file/22240162...ified=2faddae0 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Paylaşım için teşekkürler.Ben Türkiye Türküyüm ve Azerbaycan Türkçesine, Türkülerine bayılıyorum, elinde olanlar buraya biraz daha Azerbaycan Türküsü ekleyebilirler mi?
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
ESENLIKLER! BIZLERLE BU GOZEL MUZIKI PAYLASTIGIN ICIN TESEKKURLER SOYDASIM,SAGOL
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Aydin Ceri kardes ellerine saglik
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
SOYDASIM,AZERBAYCANLI OLARAK DEMEK ISTERDIM KI, EKLEDIYINIZ AZERI BALASIYAM, TELLI OGLAN MAHNILARI TÜRKÜ DEYİL.ONLARA BİZDE ARA MAHNİLARİ DERLER Kİ DUYUN SALONLARİNDAN DİSARİ CİKAMAZ. AZERBAYCANDA MUZİK ZOVQU OLAN İNSANLAR DERLER Kİ BOYLE SARKİLARİ DİNLEMEK İNSANİN ZOVQUNU KORLAYİR.
AMMA YENE DE TESEKKURLER.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkten Gok Tanrı ya Elçi
Yüce Tanrı, Türk'ü artık arada koymayacak Bir fark vermiş ve bu farkı geçmişe saymayacak İki başlı söz olacak, hiçbir baş caymayacak Yollayan bey, gidilen bey ve giden Elçibey Türklük için Gok Tanrımıza elçi gitti Elçibey Dediler ki bir göç oldu, dağlarca sustum durdum Bir çift kızıl karanfili bağrıma bastım durdum Kuş kaçırmaz kementleri boynuma astım, durdum Ağ yeleli bir at ile göğe çattı Elçibey Türkler için Tanrımıza elçi gitti Elçibey Dedim beyim, aman beyim, yüreği koca beyim Başı dağlar gibi kırçıl, dağlardan yüce beyim Dün aşikar, yarın meçhul, ya bu hal nice beyim Bir tek tanrı bilir dedi, yolu tutu Elçibey Türkler için Gök Tanrı' ya elçi gitti Elçibey O, Tanrı' ya balaların derdini anlatacak Kırkbir parçaya bölünen yurdunu anlatacak Şu dünyanın namerdini, merdini anlatacak Ölümlerle ölmeyecek bir yiğitti Elçibey Türklük için Gok Tanrımıza elçi gitti elçibey Kapkaranlık bir gecede üç parça ay doğanda Göğün bütün yıldızları yeryüzüne ağanda Bütün acun darlanarak bir yüreğe sığanda Bir susuşla obalara veda etti Elçibey Türklük için Gok Tanrımıza elçi gitti Elçibey Bir millet ki, sevenini nazdan bıktırır oldu Bir millet ki, sevenini yere baktırır oldu Ve bir millet, aşığını dara çektirir oldu Sevdiğini ne terk etti, ne unuttu Elçibey Türklük için Gök Tanrı' ya elçi gitti Elçibey Şehit yurdu, benim yurdum, ben de Karabağlıyam Kaderini kanla yazan bir milletin oğluyam Lakin neçe şehit verem, neçe yara bağlıyam Bir fermana ömrü üzre imza attı Elçibey Türkler için tanrımıza elçi gitti Elçibey Sual ettim, beyim dedim, kavaktan dayay olur mu Bu devran ne yaman devran, çingeneden bey olur mu Bu devrana uyanların soyu asil soyu olur mu Ne, devir bu devir dedi, ne sabretti Elçibey Türklük için tanrımıza elçi gitti Elçibey Bu ateş de yüzbin çerağ yakbazsa yazık bize Bir el bunca tek bayrağı çekmezse yazık bize Bu milletten bir tek Hakan çıkmazsa yazık bize Türk'ün ömrü bir gün değil, doğdu, battı Elçibey Türklük için Gök Tanrı' ya elçi gitti Elçibey Ali Kınık
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Peki onları düzeltirim.Uyarınız için sağ olun. |
|