![]() |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Azeri ırktaşalarımızı tebrik ediyorum.Bu arapça böğürtüler,(özellikle sabah ezanı) birçok ırktaşımızı uykusundan uyandırıyor.Üstelik yaşlı,başı ağrıyan hasta ve ya küçük ırktaşlarımız olabilir.Onların rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok.Artık saat denilen bir şey var.Darısı tüm Turan Yurtları'nın başına. SAYGILAR
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bence bu rezalet bir olay ezanın yasaklanması yerine Türkçe Ezan için çalışmalıyız,Türkçe Ezanı desteklemeliyiz dinimizi yaşayacaksak Türkçe yaşamalıyız.Biz Türkler bir kısım adetlerimizi arap kültürünün etkisiyle unuttuk.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim için bu olay %100 Türk olmak için atılması gereken adımlardan biriydi bu olay. Müslümanlık yüzyıllardır Türklüğün kanını emen bir kene gibidir. Namaz kılmakla cennete girilir mi sanıyorsun? Recep Tayyip de namaz kılıyor. Onun gibi vatanı satan bir hain cennete mi girecek?
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Namaz vakitlerini takvimlerden,internetten de öğrenebiliriz,herkes ezanı dinlemek zorunda değildir,örnegin ben de müslümanım fakat cogu zaman rahatsız oluyorum ezanı dinlemekten...Azerbaycan'daki soydaşlarımız cok iyi yapmışlar,darısı bizim başımıza...
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Soydaşlarımız çok iyi iş yapmışlar.Buralarda pek duymasam da eski oturduğum evin her tarafı camiydi ve hepsi de ayrı zamanlarda başlıyorlardı.Biri susuyordu diğeri başlıyordu.Toplam olarak 1 saat boyunca günde ise 5 saatimi bu arapça bağrışmalarla geçiriyordum.Bizim topraklarımızda da bu gerçekleşirse çok güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Halkımızın çoğu Arapça'ya karşı görünmüyor.
Bunu gerçekleştirebilecek bir Hükümet'te yok. Ahmet Necdet Sezer görevdeyken bunu yapmalıydı. Son 1 hafta kala bu konu'yu gündeme getirmeli. Ama halk'tan büyük tepki alacaktır. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
.........................
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
alpagu denen köppek oğlu köppek kızlarınızı kürtlere dölletmek için kaç para alıyorsunuz cia çaşıdı feyzulahın itleri!
|
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Senin gibi zibidi kılıklıları besleyenlere lanet olsun. Sen Türk olsan ne yazar! Beynini arap hurafeleriyle doldurmuş senin gibi alçak seviye insanların ilkel saygı anlayışı yüzünden bugün milletin onuru, gururu ayaklar altında. Sen git kıronun karşısında ceket ilikleyen, ezilip büzülen beğinin köpekliğini yap.
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Ata Yurtta Boz Bir Kurt
|
Türkçe ezan iyi bence arapça yetti artık ne dediğini hiçkimse bilmiyor bile...
|
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
BIZIM BASIMIZA NE BELALAR GELDIYSE HEPSI ISLAMDAN GELDI. EVET HER KESIN IANADIGI BIR SEY VAR. ANCAQ BU BIZE ZORLA,FELAKETDEN QURTULALIM DEYE KABUL ETDIYIMIZ BIR SEY OLMAMALIDIR.
TURKUN TURKDEN BASQA DOSTU YOXDUR! |
|
|
|
|
|
#27 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence ibadet de ezan da Türkçe olmalı.
|
|
|
|
|
|
#28 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: Azerbaycan'da hoparlorlu ezan yasaklandi
AZERBAYCAN'DAKİ SOYDAŞLARIMIZ ÇOK İYİ YAPMIŞLAR BİR DE TÜRKİYE DE DE TÜRKÇE OLSA ÇOK İYİ OLUR YETTİ ARTIK HERGÜN BAŞIMIZI AĞIRTTI BU ARAP BEYİNSİZLERİ YÜZÜNDEN EZAN KILDILARDA NOLDULAR YİNE DEĞİŞEN BİRŞEY YOK CENNETE GİDECEKLERİNİ SANIYORLARSA BOŞUNA TAM TERSİNE HEPSİ CEHENNEMLİK HER YERDE CAMİ VAR HER SOKAKTA EN AZ 2 TANE VAR ONU YAPACAĞINIZA OKUL YAPSANIZA ZATEN HÜKÜMET DEFOLMADIKÇA DAHA DA DEVAM EDECEK YAKINDA TÜM TURAN COĞRAFYASI'NDA YA TÜRKÇE OLUR YA DA KALDIRILIR
|
|
|
|
|
|
#29 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
mence sesin bağlanılması yahşı olmadı.müselman olupda arapçılık, farsçılık elemek pisti.yohsa vetendaşların inançlarına qarışmak bize ne.
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|