![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
AZERBAYCANIN YIGITTURK ASKERINDEN
ESENLIKLER OLSUN TUM KANDASLARIMA.
KANDASLAR HEPINIZI COK OZLEDIM VATANA GOREVIMI VERMEKDEYIM ASKERLIGIMI CEKIYORUM BEN ASKEROLDUGUM ZAMANDAN COK OLAYLAR BAS VERMIS BAZILARINI TELEFONLA KONTR YAZMISDI SAGHOLSUN VAKTIMAZ OLDUGU ICIN COK YAZAMIYORUM SIZLERI COK SEVIYORUM KENDINIZE IYI BAKIN BU YOLDA SAVASIN NASILKI SAVASIYORSUNUZ GOK TENRI BIZIMLEDIR TURK IRKI SAGOLSUN 6 AYDAN SONRA YINE BERABERIZ YUREGIM HEP SIZINLE ESENKALIN GTTK YENI SITE ICINDEKUTLARIM BU OLAYLARI BANA LUTFEN OZELDEN BIRINIZ GENIS ANLATIN |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Azerbaycan Türkeli'nin yiğit bozkurdu Baykuş kandaşım. İletine çok sevindik. Bizler buradayız bizleri unutma!
Vatani görevini en iyi şekilde bitirip geleceğine inanıyoruz kandaşım. Tanrı kut versin, Tanrıya emanet ol. Esenlikler! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Re: AZERBAYCANIN YIGITTURK ASKERINDEN
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk ordusunun yiğit çerisi Baykuş kardeşim,
Seni tekrar görmek çok güzel. Vatani görevin hayırlısıyla bitsin kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hayırlı teskereler, Tanrı seninle..
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
ESENLIKLER EZIZ KANDASIM SEN HER ZAMAN YADIMIZDA VE GELBIMIZDESEN,
YAKIN ZAMANDA GORUSMEK UZERE. ESEN KAL. NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kandaslarim hepinize esenliklerimi dilerim sizlerin cevabini gormekden bilseniz nasil mutluluk duydum...kandaslarim her zaman yuregim sizlerledir...gok tanrinin yardimciligi ile yakinda gorusuruz hepiniz esen kalin GTTK
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| askerinden , azerbaycanin , yigitturk |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|