![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Azerbaycan'lı sunucunun sevinci
Azerbaycan'lı spor sunucusunun Fenerbahçe maçında gösterdiği içtenlik ve gol sonrası sevincini izlemeye değer. Futbolda bile bizim sevincimize ortak olan, yine bizim öz kandaşlarımız. Olaya geniş bakmak lazım,bu sunucu kandaşımızın gösterdiği sevinç çığlığını Türk olmayan hangi din kardeşimiz! gösterebilir? Hiçbir zorlama olmadan kendi içinden gelerek Fenerbahçeyi desteklemesi kanının ona verdiği duygudan başka birşey değildir.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kesinlikle katılıyorum sana kandaş,işte kandan gelen bir sevinc,nekader gerçekçi ve samimi bir mutluluk.bizim spiker bile bukader sevinmedi:)
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Arada ki mesafelere rağmen yüreği,dili,düşüncesi Türklük için çarpan safkan,özü Türk soyu Türk kandaşlarımızdan Tanrı razı olsun.İşte Türklüğün şanlı gönüldaşlığı.Türk geçinen soysuzlar gibi boynunda al yıldızlı atkı ile elin piçlerini karşılamaya giden sözde Türklerden değil.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Dişi çapulcu olduğu için atılmıştır
|
Azeri asıllı bir Türk olarak gerçekten gurur duydum ben de.
Ama yazık ki bu sevinç ile oluşan naraları bizim televizyon kanallarımız biraz dalgaya almakta.. Herkes anlayamıyor ki.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Medya kanı bozuklar dolu olduğu sürece bu durumlara daha cok rastlayacağız
TTK! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu sevinci dalgaya alan ruhsuzlar, kız kardeşleri k.rdün altına yattığı zamanda dalgaya alan kişilerdir. Deve kıçı yalayan ümmetçi çapulcu topluluğu bu duyguyu anlayamayacak kadar kör olmuştur. Böyle soysuzlar ''yabancı damat'' dizisini izler ve ordaki sevince ortak olurlar.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Soydaşlık aşkının somut hali işte,İnanın çok duygulanıyorum böyle durumlarda ,
Ulu Başbuğun bir deyişi var, Oğuz, Kırgız, Tatar, Özbek, Yakut yok, Türk vardır. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| azerbaycan'lı , sevinci , sunucunun |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|