![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
baba beni okula gönder...ya sonra ?
Son birkaç yıldır bir kampanyadır devam ediyor.Baba beni okula gönder ya sonra ne olacak ? Ben söyleyeyim: Baba beni okula gönder sonra büyüyim terörist olayım! Bu zihniyet bu mantık nedir anlamış değilim. Güzel bir söz vardır sizlerde bilirsiniz "Besle kargayı oysun gözünü"
MARDİN'in Derik İlçesi'ndeki Derik Lisesi'nde işlenen Milli Güvenlik dersinine giren teğmen M.B.K. ile öğrenciler arasında başlayan terör örgütü PKK ile ilgili tartışma adliyede bitti. Okulda yapılan incelemede, duvar ve sıralarda terör örgütünü övücü yazılar bulununca okul müdürü, 3 yardımcısı ve 12 öğrenci dün öğleden sonra gözaltına alındı. Okul yöneticileri ve öğrenciler bugün Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Derik Lisesi'nde 21 Nisan'da işlenen Milli Güvenlik dersinde başlayan ve adliyeye kadar uzanan olay, iddialara göre şöyle gelişti: Derse öğretmen olarak giren Teğmen M.B.K., öğrencilerle terör örgütü konusunda konuşurken, operasyondan geldiğini ve PKK'lılar ile çatışmalara girdiğini söyledi. Bunun üzerine, subay ve öğrenciler arasında tartışma çıktığı. Öğrencilerin hep birlikte, Teğmen M.B.K.'nın öğretmenlikten alınması için slogalar atarak dersten çıktı. Okul yönetimi olaya müdahale ederken, durum Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirildi. Haberin orjinali Milli Güvenlik dersi adliyede bitti / Türkiye / Milliyet İnternet Ne yazıkki bizden aldıkları vergi ile o bölgelere yatırım yapıyorlar.1/1000 ihtimalde olsa aralarından okumuş çıkıyor ve onlarda okumuş terörist oluyor.Üniversteye geliyorlar devletin yurdunda kalıp devletin yemeğini yiyip devletin verdiği bursu harcayıp sonrada utanmadan devlete kafa tutuyorlar.Köpekler bile yemek yediği kaba pislemezken bunlara köpek demek köpeklere hakaret olmaz mı? |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağolasın kandaşım benim düşüncelerimi aynen yazmışsın. Bir eğitimci olarak tabiki eğitim şart diyorum fakat eğitimli soysuzlarıda görüyoruz.Eğitim alanlarda demokrasi savaşçısı olup çıkıyor nedense...
bu soysuzlar gibisi yok.... Besle kargayı oysun gözünü!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Böyle olaylar zaten tescillenmiştir.
Örneğin benim sınıfımda Elazığlı bir pislik var, açıktan açığa k.rt ve pkk propagandası yapıyor. Leyla zana adlı etnik döküntü parçasını eleştirip hakaret ettiğim için üzerime yürüyor ve bana yumruk kaldırıyor. Be insan müsveddesi, sen buraya gelene kadar nerde ekmek yedin, hastalanınca hangi topraklar üzerindeki hastanelerde tedavi oldun, hangi devletin sıraları üzerinde eğitim gördün, sınıfında tahtanın yukarısında asılı duran ATATÜRK portresinden, İstiklal Marşı'ndan ve Gençliğe Hitabe'den hiç mi utanmadın? Bunları okutmamak lazım. Eğitilince yola geldikleri palavrasına artık karnımız tok!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Amaç egitimli terörist yetiştirmek. Fare sürüsü gibiler. Heryerde çıkıyorlar karşımıza. Sonra "haydi kızlar okula!". Of Tanrı yardımcımız olsun..!
GÜNEŞİN BATTIĞI YERE KADAR HER YERİ ZABTEDEBİLİRİM.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
hakikaten doğru saol.Bu gerçeği anlattığın için orda okusunlar sora gelip dtp vekili olup konuşsunlar adiler.Bunlara yağmurlu havada su bile vermemek gerekir.
Y.N: Dilbilgisi kurallarına uy! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ ADAYI
|
Bu k.rtler okusa ne olucak okumasa ne olacak sonuçta hepsi k.rt hepsi terörist okuyanlar sanki vatana ihanet etmiyorlar.Hiçbirinin ötekinden farkı yok.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Okulda yapılan incelemede, duvar ve sıralarda terör örgütünü övücü yazılar bulununca okul müdürü, 3 yardımcısı ve 12 öğrenci dün öğleden sonra gözaltına alındı.
Okul idaresinin de işin içinde olması oldukça düşündürücü.. İdare bölgenin insanı olabilir ancak pkk yanlısı olması herkesin ancak kanının gereğini icra ettiğinin ispatıdır. Bunların üniversite okumasının, hatta devlet çatısı altında ekmek yemesinin terör konusunda herhangi bir ilerleme kaydetmediğinin ispatı da değil midir? Yani bu kampanya başlı başına eğitimli, donanımlı teröristler yetiştirme çabası değildirde nedir? Yüce Türk soyunun derin uykusundan uyanması gerçekleri görmesini diliyorum.. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğitim her insanın hakkıdır. Bu yaratıklar neden üzerlerine alınmış anlamadım. Bir k.rt ne kadar eğitilebilir veya eğitilse ne olur ki? En çok "yasal" çerçevede kalan terörist olur.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet onları okula gönderelim.Gönderelim ki demokratik özerkliği,ana dilde eğitimlerini,TBMM de kürtçe yeminlerini günü geldiğinde daha rahat yapabilsinler.Hepsi birer zana olsun,sabahat olsun.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün Doğu Karadeniz'de elektriği olmayan dağ köyleri var. Radyo ve televizyonu hiç görmemişler; gaz lambasıyla aydınlanıyorlar. Ortalama dört köye bir okul düşüyor ve okulu olmayan köyde yaşayan çocuklar okulun bulunduğu köye giderken bölgenin dağlık yapısından ötürü uçurumlardan atlamak zorunda kalıyorlar. İki yıl önce halattan yapılmış köprü çöktü, üç tane ilkokul öğrencisi uçurumun dibindeki dereye düşerek öldü.
Terörün sebebi bazı kesimlerin iddia ettiği gibi devletin bölgeye yatırım yapmamasından kaynaklanan yoksulluk ve eğitimsizlik olsaydı, Güneydoğu'daki kürtlerden çok daha beter bir durumda yaşayan Doğu Karadeniz Türkleri'nin de devlete isyan edip örgüt kurmaları gerekirdi ama böyle bir icraat akıllarının ucundan bile geçmiyor. Hülâsa, "Baba beni okula gönder" türünden kampanyalar olumlu bir amaca hizmet etseydi, öncelikle Doğu Karadeniz'e el atılması gerekirdi. Fakat bu kampanyaların sadece Güneydoğu'daki kürtlere yönelik olduğunu görüyoruz. Kürtler dağda kurşun sıkmakla birşey elde edemeyeceklerini geç de olsa anladılar; eğitimli nesiller yetiştirmek suretiyle siyasî, ekonomik ve bürokratik alanlarda yükselmeyi hedefliyorlar. Gün gelecek karşımıza kaymakam, vali, emniyet müdürü, bakanlık bürokratı, vs. olarak çıkacaklar ve kendi etki alanları dahilinde kürtçülük mücadelesi verecekler. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kıro çocukları okula giderse, bu sefer ağalara kim yaverlik edecek? Neymiş, devlet doğuya ve güneydoğuya yatırım yapmıyormuş da bilmem ne. GAP gibi bir proje yapmış devlet, kırolar ise devlete başkaldırarak bu ülkenin gerçek efendisi olan Türk'ün askerine kurşun sıkıyor. Hiç de kendilerini acındırdıkları şekilde yoksulluk, eğitimsizlik sıkıntısı çektikleri söz konusu olamaz. Bunlar devamlı şikayet ettikleri gibi fakirlerse gerçekten, o aşiret düğünlerinde taktıkları kilolar dolusu altın ve takıları hangi parayla alıyorlar? Bu ülkede, Trakya'da yaşayan bir Türk soylu çoban veya Gümüşhane'de oturan bir Türk köylüsü, ülkenin ekonomisine hem daha büyük katkı sağlamasına hem de, daha yoksul şartlarda yaşamasına rağmen, ne durumundan şikayet eder, ne de devlete başkaldırıp askerimize kurşun sıkar. Bu şerefsizlik ve kansızlık sadece kırolara özgüdür. Öncelikli ve asıl kalkınması gereken şehirlerimiz de doğu ve güneydoğuda değildir.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bu soysuzları, kansızları insan yerine koyan; Dağdan, masabaşına çağıranlar varken; soysuzlara da terörist olarak gebermek yerine, üniversiteli teröristler olarak içeriden çökertmek kalıyor.
Şimdilik düğün bayram onların görünüyor fakat; kansızlıklarını, şerefsizliklerini gördükçe; umarım Milletimizin MİLLİ HİS ve MİLLİ BİLİNCİ çok geç olmadan ortaya çıkarcaktır. Tüm medya unsurlarının, bu yaratık oğlu yaratıkları, insan gibi göstermeye çalışması da günü gelince elbet iflas edecektir hatta etmeye başladı gibi. Nerede görülmüştür ki; kan emici sülüklerin vatansever oldukları. onlar ancak yapıştıkları vücudun, tüm kanını emmeye çalışırlar. Zaten şimdiye kadar da böyle oldu: -Müslüman gösterdiler; aşırı dinci terör örgütleri kurdular. -Okullarda komünist, solcu, alevi vs. göründüler; terör sempatizanlığı ve terörist eylemler yaptılar. TÜRKLERİ kendilerine sempati duyar hale getirdiler. -Oldukları gibi göründüler; teröristlik yaptılar. Medyadaki ve kurumlardaki borazanları sayesinde, ezilmiş, kullanılmış ve cahil gösterildiler. Sonuçta; olan biten bütün bu saçmalıkların, insancıl görünmesi; TÜRK insanına, TÜRK Milleti'ne zarardan başka, haksızlığa uğramaktan başka, asıl ezilenin kendisi olduğunu anlamaktan başka bir şey göstermedi. Artık bu soysuz, kansız yaratıklar ve borazanları da yaptıklarının, TÜRK insanını kandıramayacağını öğrenmeliler. Daha da önemlisi; bu şerefsiz yaratıkların ve kahpe borazanlarının, gerçek yüzünü, tüm TÜRK soyluların öğrenmesi gerekli. Bu aşağılık terörist krolar, girdikleri her yeri ve her şeyi mahvediyorlar...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bugün eğitim fakültesinde dört yıl dirsek çürütmüş bir öğretmen Anadolu'daki safkan Türk çocuklarının okuduğu okulda tepegöz dahi bulamazken Güneydoğu'da eğitim için gerekli bütün elektronik eşyaların bulunduğundan bahseder.
Bu tür kampanyalarla telefonlardan gönderilecek her ileti Başbuğ Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği Türk Gençliğine ihanettir. Bizim camiler için para döken ak sakallı dedelerimizin elleri de torunlarının daha iyi eğitim almaları için okula yardıma gitmez. Öyle yapınca cennet garanti sanki!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|