![]() |
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Garbi Trakya
|
Paylaşım için teşekürler ırkdaşım filim gerçekten çok güzel adını bugüne kadar gündemden düşürmemiştir. Ve unutulcak gibide görünmüyor
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çok teşekkür ederim...Emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Müthiş bir film, tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi filmi diyebilirim. Al Pacino, Marlon Brando ve Robert de Niro bu filmde inanılmaz güzel oynuyorlar. Silcilyalı italyan mafyasını anlatan bir film. Benim sicilyali italyan tanıdıklarım var, italyan olmalarına rağmen diğer italyanlar tarafından pek sevilmezler. Sicilyalı italyanlar, Türkler kadar olmasada namusa ve ahlaka önem verirler. Tha God Father = Baba, Mafya filmi olmasına rağmen bana çok romantik gelen bir film. Al pacino'nun italyan aksanlı ingilizce konuşmasıda çok hoş.
Filmde geçen bir konuşma "Bir erkek için hiçbir şey ailesinden daha önemli eğildir" Don Vito Corleone = Marlin Brando. Sanırım sicilyalı italyanlarla Türklerin farkı, Türkler ailelerine önem verselerde, vatan önde gelir. Sicilyalı italyanlar ise aileleri için vatanlarınıda satarlar. Bu arada paylaşım için teşekürler TolunTegin :)
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Güzel bir paylaşım,en sevdiğim yabancı film.
Teşekkürler.. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baba , godfather , i-ii-iii |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|