![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
bahçeliden 23 nisan ayıbı
Kandaşlarım az önce haberlerde izledim... Sözde milliyetçi geçinen sözde milliyetçi partinin başkanı devlet bahçeli dtp'lilerle sarmaş dolaş... pkk'yı haklı bulan savunan bir parti olan dtp milletvekili ile sarmaş dolaş dtp'li espiri yapıyor ve o bahçelide kahkahalarla gülüyor... Acaba o espiriye gülerken mayına basıpta şehit olan 3 askerimiz aklına geldi mi ? Yazık ki hala bunlara oy gidiyor yazık ki bu adamlar milliyetçiliği savunuyor!
Y.N. : Yazım kurallarına uyman için sürekli uyarılıyorsun, bu konuda hassas olmamakta ısrar edersen uyarı yöntemi değişecek. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Yeni mi anladın kandaşım.k.rt kardeşleriyle sarmaş dolaş oluyorlar.Sonra Türk Milliyetçiliği taslıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
22 Temmuz seçimleriyle Meclis'e giren MHP zaten bunu sürekli yapıyor. TBMM'ye girdiğinde ilk işi ne oldu sanki? Hemen DTP'li milletvekillerinin yanına koştu. Onlarla kucaklaşıp kameralara gülücükler saçan pozlar verdi. Şimdi yaptığı da, önceki yaptıklarını destekliyor yani Devlet BAHÇELİ'nin. Ne olacaktı? Asıl amacı kürtlere hoş görünüm onlardan oy kapmak. Eğer biraz zekice düşünebilseydi bunun mümkün olmadığını görürdü. Çünkü kürtler "aferin Bahçeli'ye" demiyorlar, aksine "Bahçeli bize yağ çekiyor" diyorlar. Yani kendi kendini rezil ediyor.
Utanmadan bir de gülüyorlar: ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Mhp zaten hiç bir zaman,Türklüğün savunucusu olamaz;Türk soyu umarım artık bunların gerçek yüzlerini görür.Mhp denilen bu söz de Türk milliyetçilerine hata yaparak katılan Türk soylu,soydaşlarımız tez zamanda bu yanlıştan vazgeçerek mhp ile bütün bağlarını koparır.Şahsen ben şaşırmadım daha önce de ahmet kürdün elini sıkmış birisinden şaşırtmayacak hareket..
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkçülüğün çok adını kirletiyorlar.Bunlar yüzünden Türk Türke düşman ve kindar kesiliyor.Türkiyemizde mahşer midillisi rolünü mhp oynamaktadır aslında.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yetkilisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/yazi...ri-t12690.html
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Evet dikkat edeceğim fakat bu benim aldığım ilk uyarı bundan sonra daha dikkatli olurum.Uyarınız için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yetkilisi
|
Alıntı:
Bir de bu sayfadaki iletinize bir bakın isterseniz, dikkat edeceğinize göre konuyu uzatmaya gerek yok. Ama emin olmadan kesin ve kati konuşmayınız.
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Üzgünüm ondan haberim yoktu.
Ayrıca size bir sorum olacaktı.Benim özel mesaj yazma yetkim yok mu ? Bir konuda konuşmam lazım. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
MHP ummetci capulcularinin,Turklugun karsisinda en buyul engel oldugunu Irkimiz yavas yavas goruyor.
Zaten bu hainleri destekleyenler hep devsirmeler(cecenler,cerkezler,lazlar,gurculer,pom aklar,kurtler,zazalar).Muslumanlik yapip,kendilerini Turk hayrani olarak tanitip takiyelerlen bugunlere geldiler.Gidecekleri gunler yakindir bu hainlerin.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yetkilisi
|
Alıntı:
http://www.atsizcilar.com/forum/turk...kkinda-72.html
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mhp ve Bahçeli bunu hep yapıyor.
Güya kendi saflarına çekecekler, milliyetçiliği sempatik gösterecekler, "sizler de bizdensiniz" havası yaratacaklar. Oysaki gerçek bir TÜRKÇÜ'nün, bu gibi etnik döküntüler karşısında duruşu net olmalıdır. Burdan da mhp ve yandaşlarının nasıl da iki yüzlü olduğunu görebiliriz.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Bahçeli daha öncede dtp li birçok milletvekilinin elini pek neşeli bir hal ile sıkmıştı...Merak ediyorum insanda hiçmi vicdan olmaz ''Siz ülkemizi bölmek istiyorsunuz ama olsun siz verin elinizi ben bir sıkayım kardeş kardeş geçinelim'' der gibi...Mhp milliyetçi falan değil. Akp nin yedek lastiği.
Bahçeli seçimden önce ABD ye kafa tutarcasına birşeyler söylüyordu. 2 gün sonra Mhp binasına birkaç amerikan geldi. Ondan sonra Bahçeli nin sesi kesildi. Milliyetçilik ABD ''dur'' diyesiye kadarmış demek. Ne diyeyim yazıklar olsun... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bizler ilerleriz onlar ise geriler, aradaki fark budur. Bizim sloganımız ve inancımız ve en kutlu duğamız Tanrı Türkü Korusundur onların ise çöl bedevisinin sloganı, allahu ekberdir. Sizin Tanrınız tektir belki ama, o araptır benimki ise Türk Tanrısı Gök Tanrıdır, Peygamberim Oğuz Kağandır. Yen beni yenebiliyorsan derim sana. Çıkamassın karşıma çünkü ataların yenilmiştir çöllerde Türke, adı üstü çöl bedevisi derler size, arap vazgeçmiştir bireyini savunmaya maalesef sen savunursun arapı. Çünkü anan ya araptır yada soyu kırık, vatansızdır senin kanın size derler mhp, köpek olursunuz kapımızda. Biz Türkçüler kemik atarız sizlere kapımızda
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bahçeli bunu hep yapıyor.Farklı birşey değil ki alışageldik Bahçeli davranışlarına yeni bir örnek.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|