![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BAHÇELİ'NİN EL SIKIŞTIĞI DTP MİLLETVEKİLİ ATATÜRK'E DİL UZATTI
Hazırlanacak yeni anayasada milliyetçiliğe gerek olmadığını savunan DTP Siirt Milletvekili Osman Özçelik, “Nutuk’ta ‘Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ ifadesi var. Ne kadar ırkçı bir yaklaşım. Benim damarımda asil kan yoksa, ben kudretsiz miyim yani?” dedi. Özçelik, Kürt kimliğinin anayasal güvenceye kavuşturulması gerektiğini öne sürdü.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Senin damarlarinda asil kan yoksa ki yok. Mecliste ne işin var? Türkiye Büyük Millet Meclisi orası Atatürk'ün kurduğu meclis.
Bu ümmetçiler ve kırolar fazla olmaya başladı.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu meclis anlaşılan çok mide bulandıracak zafer üskül , sabahat tuncel ,osman özçelik,ve diğerleri buradan suç duyurusunda bulunmak istiyorum bu osman özçelik denen adi adam roj tv nin en çok ekranında görünen pisliktir roj tv stüdyolarından tbmm ye bu duruma dur diyecek biri yok mu pkk mecliste bu meclis te gizli oturumlar devlet sırları nasıl korunabilir nasıl devlet sırrı olabilir buna alınacak engel yokmu
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yönetici notu: Onlarca kez uyardık soysuza soysuz demek de otağ kurallarına ve yasalara göre suç. Yerini yurdunu telefonunu verecek yüreği olmayan adamların burada atıp tutmalarına hoşgörüyle bakacak kadar enayi değiliz. İkinci kez uyarılmayacaksın.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
“Nutuk’ta ‘Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur’ ifadesi var. Ne kadar ırkçı bir yaklaşım. Benim damarımda asil kan yoksa, ben kudretsiz miyim yani?”
Senin damarında asil kan mı var? Yoksa sen sansür demek ki zaten öylesin ya. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
böyle gereksiz kürtçüklerin sözlerini ciddiye almamak gereklidir.zaten soysuz birinden beklenen bir yaklaşımda bulunmuş.bir kürtten başka ne beklene bilir ki.
.... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yarası olan gocunur demek ki dokunmuş kansıza...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Hayvanlar yasalarca korunur. O halde, bir ayinin ya da bir maymunun, takim elbise giydirilip, insanlarin arasina sokulmasi bir suctur.
Kesinlikle umuma acik yerlerde vahsi hayvan beslenmemelidir. Beslendigi takdirde istenmeyen sonuclar meydana gelebilir. Umarim birgun, ulkemizdeki vahsi hayvanlar tek tek yakalanip, dogal ortamlarina geri birakilir...
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sizin damarınızda asil kan olduğunu söyleyen yok ki zaten...Sizin damarlarınızda dolaşan lağım suyu...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|